Sport og FitnessVægttab

Hvordan til at tabe 10 kg i 10 dage? Effektiv kost: anmeldelser

Der er ikke en pige, der ikke ønsker at tabe sig, især forud for enhver væsentlig begivenhed. Men hvad gør man, hvis en ferie på næsen, og så ønsker at bære en smart kjole, som ikke fik i? Det vil hjælpe radikale kost, hvorigennem du nemt kan slippe af med 10 kg i 10 dage.

Effektive vægt reset

Det skal erindres, at alle kostvaner, der indebærer en betydelig vægttab på kort tid, kan påvirke sundheden væsentligt og ty til dem er kun nødvendig i ekstreme tilfælde. Der er en række radikale kostvaner, der hjælper tabe til 10 kg, og det er nødvendigt at vælge den bedst egnede til den fysiske evne til at behandle mere let og tabte vægt kom aldrig tilbage igen.

Kompliceret og streng diæt

På trods af at en sådan kost er vanskelig at observere, på grund af denne menu, kan du tabe op til 10 kg i 10 dage. Brug denne metode bør ikke forekomme mere end en gang om måneden. Også den maksimale vægt på kun nulstille for første gang, vil efterlade kg med en lidt lavere intensitet i følgende tider. Under processen, bør du ikke motion, fordi denne form for vægttab en alvorlig stress sig til kroppen og ikke behøver at øge belastningen på det.

Under den første dag skal du drikke 4-6 gange pr 1,5 liter flaske mineralvand eller normal, med at vælge uden kulsyre. I løbet af dagen, du har brug for at drikke i løbet af dagen med 800 ml mælk, og spise et lille æble om natten. I tredje dag strække en flaske mineralvand uden gas for en dag. På den fjerde dag kan du spise salat gulerødder, kål og grøn, som kan oplades med 1 spsk vegetabilsk olie. Det bør indtages i tre trin.

Drik to kopper om dagen mineralvand eller den samme mængde af grøn te uden sukker. På den femte dag skal forbruge 800 ml mælk til flere gange. Den sjette dag: ved morgenmaden kan du spise en kogt æg og en halv kopper usødet te. For andet morgenmad betød kogt suppe af grøntsager (kål, gulerødder, kartofler). Frokosten skal spise 100 gram kogt magert oksekød, sammen med 100 gram dåse grønne ærter. Snack før middag, og middagen og måltid natten - en lille æble. For syvende dags strækning på 100 g hytteost, en kop yoghurt eller mælk og et glas usødet te. I de resterende tre dage langsomt kommer ud af kosten, tilføjer kost af magert kød, ost, grøntsager, mejeriprodukter. Den maksimale periode, som der kan tage sådan en diæt, 10 dage. Efter denne tid, du har brug for at vende tilbage til en normal kost.

Let kost "10 kg i 10 dage"

Det siges, at denne diæt er dette navn kun betinget. Nulstille derpå kan være fra 4 til 10 kg, alle afhænger af egenskaberne af organismen og stofskiftet. Selv om denne metode til vægttab er mere foretrukket end den foregående. Fordelen ved denne metode er, at med den kan du tabe sig ved 10 kg og den tabte vægt ikke komme tilbage igen, samt fedtforbrænding ikke er ledsaget af et fald i muskelmasse. Det vil sige, efter at diæt vil du ikke stå tilbage med slasket muskler og slap hud. Menu bidrager til en forbedring af det kardiovaskulære system ved at reducere trigletseridov og kolesterol i blodet.

Ulemperne omfatter fremkomsten af et stort antal af skadelige giftige stoffer, der væsentligt øger byrden på lever og nyrer, og folk, der har problemer eller sygdomme i disse organer, er det ikke anbefales at bruge sådan en kost.

De grundlæggende regler for kost

Den maksimale periode, hvor designet en kost i 10 dage. Dette efterfølges af en pause i mindst tre uger, og du kan vende tilbage til det igen. kost princip er at spise kun protein fødevarer, og reducere mængden af kulhydrater til 20 gram om dagen. Mængden af protein mad er ikke begrænset, men bør spise ikke mindre end 5-6 gange om dagen. På grund af fraværet af kulhydrater, kroppen skifter til fedtvæv og begynder at bruge det som et "brændstof", der gør kosten så effektiv som muligt.

Start dagen med et glas vand bør være, som kan tilføje en skive citron. Det skal bemærkes, at mængden af væske drukket pr dag (her ikke inkluderet te eller kaffe) skal udgøre mindst 2-2,5 liter. Desuden bør vandet luftes, og drikke bør være 20 - 30 minutter før eller efter et måltid. Alle kødretter skal koges, dampes, bages i ovnen eller på grillen. I skal bruge citronsaft eller olivenolie som en salatdressing. Forholdet mellem protein og kulhydrater bør være andelen af to til en. Det betyder, at 200 gram kød skal spise et maksimum af hundrede gram grøntsager.

forbudte produkter

Under en diæt for at tabe ved 10 kg, bør udelukkes fra menuen produkter såsom slik, mel retter, sukker og sukkererstatninger, untrimmed mejeriprodukter, pølser, alkohol, korn, frugtsaft, sodavand, nødder, pickles og saucer. Omfattet af forbuddet af stivelsesholdige grøntsager, såsom kartofler, gulerødder, rødbeder, majs og andre. Vi udelukker leverpostej, bælgfrugter, fisk og skaldyr, fastfood og frugt, undtagen citron og sure bær, især tranebær.

foretrukne produkter

For en kost "10 kg i 10 dage" som et protein mad kan bruges kanin, oksekød, kalkun og kylling bryst. Du kan spise alle slags fisk, foretrækker fedt sorter. Fedtfattig hytteost og yoghurt, og æg uden æggeblommer kan bruge op til seks stykker for hele perioden, og et egern kan spise dagligt.

Af grøntsager du kan spise dem, hvor 100 gram kulhydrat indhold er ikke mere end 5-10 gram. Disse bør omfatte agurk, tomater (med undtagelse af "kirsebær"), farve, hvid eller kinakål, aubergine, squash, spinat, skovsyre, radise, radise, grønne løg, selleri, rosenkål, svampe, grøn. Så alle de produkter, der giver dig mulighed for at spise en kost "10 dage". Menuen skal udarbejdes individuelt, afhængigt af dine præferencer, men ved hjælp af alle de tidligere tips. Den maksimale effekt kan opnås ved at kombinere kost med intensiv sportstræning.

Kost i 10 dage: anmeldelser

Ernæringseksperter anbefaler at holde sig til en lys slankekost. I dette tilfælde vægttab er mere naturligt og minimere skader på kroppen. Piger, der er anvendt denne metode til at tabe sig, siger, at det er den mest effektive kost i 10 dage - 10 kg tabt for evigt, såvel som selve processen foregår stort set let, fordi når det føles ikke de smertefulde følelser af sult, fordi der kan være nogen restriktioner på kalorier. Dette øger stemningen og den generelle tilstand forbedres krop forsvinde ødem, søvnighed forsvandt, og hele kroppen bliver let og næsten vægtløs.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.