Sport og FitnessVægttab

Sådan fjerner røven?

Balder - men ikke en stor del af det menneskelige legeme, men stadig meget vigtig. Ikke alle ved, at det har en indvirkning på vores kropsholdning, som repræsenterer en slags modvægt til kroppen. Den mere retfærdig halvdel af menneskeheden drøm om at have en slank elastisk røv, som naturen begavet desværre ikke alle. I sådanne øjeblikke, opstår spørgsmålet om, hvordan du fjerner røven? Hvad vil bringe denne del af kroppen i orden? Lad os se, med hjælp af, hvad man kan opnå dette mål.

Placering på balderne kommer fra ekstra kilo?

Den første grund, selvfølgelig, er den forkerte mad. Sød, mel, fedt, røget - det er ikke alle fødevarer, der fører til vægtøgning. Ud over mad, for at øge præsterne fører en stillesiddende, inaktiv livsstil. Et sådant problem velkendt for mange af dem, der arbejder i kontorer. Kvinder bruger en masse tid i hjemmet, også i fare. Generelt at ballerne var dækket med fedt, skylden kun os og vores usund livsstil. Men du kan altid ændre den situation, vi har nu, og forsøge at gøre. Så lad os se, hvordan du fjerner røv derhjemme.

revision af magt

Den første ting at gøre, er at gennemgå de fødevarer, du spiser. Og ikke bare genoverveje, og på mange måder at ændre dine spisevaner. Kort sagt, ville det have at gå på slankekur. Der er masser af kost, men mange siger, at i kampen mod overvægt på balderne af en af de mest effektive er en, der er baseret på at tælle kalorier. Så for at fjerne præsten, skal du overholde følgende anbefalinger i kosten:

  • Slankende balder skal spise om dagen til 1200 kalorier.
  • Power fraktioneret, fire til seks gange om dagen.
  • På dagen skal du drikke mindst 1,5 liter rent vand, som er nødvendigt ikke blot for korrekt vægttab, baseret på opdræt af fedt, ikke overskydende væske, men også for at opretholde huden i elastisk tilstand.
  • Fra kosten bør være at fjerne alle skadelige produkter, især søde, fedt og mel.
  • Din kost bør være til stede frisk frugt og grøntsager samt korn, trods det faktum, at kalorieindholdet i deres temmelig stor.
  • Regel - efter seks behøver ikke - vi afviser. Den sidste måltid skal tegne sig for mere end tre timer før sengetid.

Sådan fjerner præsten fra øvelsen?

Uden motoriske aktivitet forårsager balderne for at være meget problematisk. Så efter revisionen af maden nødt til at opgive stillesiddende livsstil. Den enkleste ting du kan gøre i første omgang - det er bare at begynde at gå. Til disse formål kan du bruge gangbro, men det er bedst at tage en tur på gaden. Start med en gåtur en time om dagen, så tidspunktet for rask gang kan øges. Under turen kan du med jævne flytte til at køre, vil alt afhænge af dit helbred.

Lær dig selv at udføre derhjemme enkle øvelser, som at fjerne røven uden deres hjælp vil også være svært. Her er de mest effektive redskaber:

  • Gå på balderne. Sid på gulvet, og derefter begynde at bevæge byttet frem og tilbage, bevæger sig langs med den og rettede ben.
  • Lig på maven. Så læne sig op ad albuerne og løft direkte fødder, stående på hælen. Kroppen skal være så lige som muligt. Hold denne stilling, så længe du kan.
  • Øvelse "saks". Lig på ryggen og løft dine ben op i en vinkel, og derefter starte deres kors som en saks.
  • Bike. Også liggende på gulvet, drej dine fødder , som om du træder i pedalerne en cykel.

Sådan fjerner røv mand? Repræsentanter for den stærke halvdel af menneskeheden er ikke altid særligt bekymret over tilstanden af hans krop, især balderne. Men de ofte indser, at deres præst havde mistet tidligere skønhed, og alligevel ikke ønsker at miste de unge. I dette tilfælde skal føre balderne, for mænd at hjælpe alle de anbefalinger, som er beskrevet ovenfor. Bortset fra, at fysisk aktivitet hos mænd bør være meget højere, og det er ikke begrænset til bare at gå.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.