Sport og FitnessVægttab

Kost Kovalkova, Trin 1 (menu). De grundlæggende principper for vægttab metode læger Kovalkova

Forfatterens teknik Kovalkova til effektivt at reducere overvægt er i dag betragtes som en af de mest effektive kostvaner. Teknikken omfatter ikke kun en reduktion af overvægt, men også genoprette stofskiftet efterfulgt af overførsel til fuld ernæring og en sund livsstil. Denne vægttab metode udviklet af Dr. ernæringsekspert fra Rusland, hvis navn er Aleksey Kovalkov. Kostvaner, at menuen dårligt tolereres i de tidlige dage, trådte de ti mest populære vægttab systemer i verden.

TILGANG

Ifølge ernæringsekspert, slippe af med de ekstra kilo uden fysisk anstrengelse er simpelthen umuligt, så alle patienter anbefales fitness, jogging eller endda gå.

Det grundlæggende princip i denne metode til vægttab - det er en særskilt fødevarer er lav i kalorier.

Dårlige kulhydrater har et højt glykæmisk indeks, hvilket er hvorfor der er fedtdepoter, så siger Aleksey Kovalkov. Kost menu, som helt fjerner brugen af "dårlige" kulhydrater er ikke kun kæmper med disse aflejringer, men normaliserer funktionen af indre organer som helhed.

Denne metode kræver ikke nogen alvorlige finansielle omkostninger, det kan bruges af folk i alle aldre, med undtagelse, selvfølgelig, børn. Kovalkova teknik betragtes som en af de mest populære vægttab systemer, ikke kun på grund af dens effektivitet, men også på grund af sin overkommelige priser.

Det er meningen, at tre faser af kosten.

betingelser

Reduktion overvægt ved hjælp af dette vægttab systemet er kun mulig på betingelse af, at patienten vil overholde alle rettigheder og begrænsninger, der faktisk kan kaldes streng nok. Så hvad foreslår denne diæt?

 1. Først og fremmest patienten skal være sund. I nærvær af kroniske eller akutte sygdomme af denne fremgangsmåde bør opgives eller i det mindste at bruge det under streng kontrol af en specialist.
 2. Forbered alle de produkter, du har brug for at korrigere. Ristning elimineres fuldstændigt. Tilladt at spise kun kogte fødevarer og dampet. Desuden diæt tillader Kovalkova bagt opskrifter og gryderetter uden tilsætning af noget fedt. Med fedt menes ikke kun olie, men også mayonnaise, og andre produkter.
 3. Afslag på simple kulhydrater. De er en af årsagerne til vægtøgning og forekomst af subkutane fedtdepoter. Sådanne fordøjelige carbohydrater findes i konfektureprodukter, samt sukker og produkter indeholdende. Aleksey Kovalkov ernæringsekspert siger, at overvægt kan overvindes kun ved at gå på en kost lavt i kalorier. Det er undertiden tilladt at bruge en lille mængde af mørk chokolade.
 4. Støtte vand balance i kroppen. Under vægttab patienten bør drikke daglig mindst 2-2,5 liter rent vand. Desuden kan vand ikke vaske ned fødevarer, bør det kun bruges på tom mave. Samtidig bør det være begrænset saltindtag. Sådanne begrænsninger bidrage til at forbedre stofskiftet og starte mekanisme af at rense kroppen af toksiner, toksiner og andre skadelige stoffer, hvorved vægten begynder at gå hurtigere.
 5. Brugen af naturlige produkter. Kost Dr. Kovalkova, en menu foreslår at spise kun de fødevarer, der ikke har været underkastet industriel uddannelse, absolut forbyder at spise noget dåsemad. Desuden ikke tilladt at bruge: alkohol, røgvarer, semolina, konditorvarer og bagværk af høj kvalitet mel, polerede ris, sodavand. Grøntsager er tilladt (undtagelse - kartofler, rødbeder, gulerødder), frugt, undtagen bananer, korn og mere.
 6. Tilstedeværelsen i kosten af mejeriprodukter. Dette er også en forudsætning. Den daglige kost bør omfatte drikkeyoghurt, kefir og andre produkter.
 7. Udskiftning af alle dyr på vegetabilske fedtstoffer.
 8. Ingen sult. Denne metode til vægttab involverer en fraktioneret kost, uden forbud mod at spise efter 18.00, eneste begrænsning er den "dårlige" kulhydrater. Det giver op til fem måltider uden snacking mellem dem. En sådan kost er ideel til folk, der er svære at reducere portioner, og andre kosten restriktioner.
 9. Separat mad. Endvidere bør denne kompetence være en fraktion, skal du også respekt for separationsbetingelserne. Denne teknik anbefales ikke at kombinere måltiderne kulhydrater med fedt eller proteiner. E. Forbudt at kombinere æg og kød med stivelsesholdige fødevarer som kartofler, brød og smør, og så videre. D. I dette tilfælde er de såkaldte "gode" kulhydrater kombineret med olie tilladt.
 10. Daglig motion. Forudsætning Kovalkova påføringsteknikker er regelmæssig motion, så huden strammes, som generelt slap under vægttab, accelererer afbrænding af overskydende kropsfedt, forbedre sundheden og generelle sundhed. Hvis patienter har svært ved at engagere sig i fitness eller gym, lange gåture eller træningsdragt i den indledende fase. Klasser afholdes på tom mave, lige efter deres fødeindtagelse er også nødvendigt at begrænse den periode på 2 timer minimum.

uddannelse

Kost Kovalkova, anmeldelser og resultater, der inspirerer, kræver forberedelse. Derfor, før du fortsætter direkte til vægttab, bør patienter være opmærksomme på en række begrænsninger, de vil støde på i løbet af de tre faser. Den forberedende fase af kosten Kovalkova spiller ikke mindre vigtig end selve systemet til at slippe af med overskydende vægt. Takket være ham, kroppen ikke synke ned i en tilstand af chok, og gradvist vænner sig til den nødvendige kost, men det begynder at rense tarmen. Varigheden af denne fase er normalt omkring 2-3 uger.

Morgen bør begynde med et glas varmt vand, er det muligt med tilføjelse af citron til kroppen vågen og tjente mave-tarmkanalen.

Autoriserede produkter

Under dette trin, rådgiver Dr. Aleksey Kovalkov spise klid, startende med 2-3 spsk. Vask ned kan usødet te eller ferskvand.

Hertil kommer, at tilladte brug af følgende produkter:

 • yoghurt, yoghurt med forskellige former for tilsætningsstoffer og smagsforstærkere er strengt forbudt at bruge på ethvert tidspunkt i kosten;
 • skummetmælk og hytteost;
 • ost med lavt fedtindhold;
 • svampe;
 • fisk og skaldyr;
 • nødder;
 • æg - det anbefales kun at spise protein fra blommen bør opgives helt.

På trods af, at dette kun er træning, men selv i denne periode, kan du nemt slippe af med 4 kg overvægt.

Vægttab Faktorer

Dette skyldes følgende faktorer:

 • stimulere metaboliske processer i kroppen, hvilket bidrager til tilstedeværelsen af vand i kosten fødevarer, æble, grapefrugt og andre produkter;
 • afvisning af poleret ris, boller, brød, pasta og konfektureprodukter, kartoffel. Erstatte dem med grøntsager, frugt, korn, bælgfrugter og korn, der har et lavt glykæmisk indeks;
 • bruge begrænsning i levnedsmidler af animalsk protein;
 • afvisningen af kulhydrat.

trin 1

Kost Kovalkova, Trin 1 Menuen er lidt kortere end den forberedende og er ca. 10 dage (kan forlænges op til 14), det hjælper at slippe af med 4-5 kg af overvægt.

Som den forberedende fase, anbefales at bruge klid, den mængde, som er nødvendig for gradvist stige til 100 gram. Desuden skal kosten indeholde:

 • protein, mindst 60 gram per dag;
 • fedtstoffer, ikke mere end 30 g;
 • komplekser vitamin;
 • L-carnitin.

Kost Kovalkova, Trin 1: Menu

Så vi gå direkte til menuen:

 1. Morgen bør begynde med en løbetur eller gåtur, efterfulgt af en første morgenmad. Spiseforstyrrelser omfatter: yoghurt eller kefir i mængden af 1 kop, 1 spiseskefuld af nødder og en spiseskefuld klid.
 2. Efter 2 timer, kan du spise et æble, vil det blive betragtet som en anden morgenmad.
 3. Til frokost, anbefales det at spise ½ grapefrugt eller et æble igen, rå eller bagt formular.
 4. Eftermiddagste. Svarende til middag, indebærer anvendelse af et æble eller grapefrugt.
 5. Middag. Ved aftensmaden, kan du spise en salat af friske grøntsager, krydret med vegetabilsk olie, bedre oliven, der er tilladt at tilføje fedtfattig ost og krydderier.
 6. Umiddelbart før sengetid får lov at spise protein to æg, eller drikke et glas skummetmælk.

Forhindrer kost Kovalkova 1, hvor trin menu og så har et tilstrækkeligt stort antal af begrænsninger, enhver snack mellem måltider. Denne begrænsning skyldes det faktum, at kroppen har brug for tid ud til at omgruppere og fastsætte den normale stofskifte.

Hovedformålet med denne magt - det er at forebygge og overvinde ubehaget ved begrænsninger i brugen af fødevarer. Kost Kovalkova, anmeldelser og resultater, der overstiger de forventninger, mange Dieters, helt unikke.

resultater

Som et resultat af dette vægttab systemet kun kan fjernes i den første måned til 9 kg overvægt, det hele afhænger af den oprindelige masse af kroppen og, selvfølgelig, overholdelse af alle fødevarer regulativer. Ved afslutningen af den første fase kan føjes til fedtfattige kød og fisk på menuen.

anmeldelser

På grund af den enorme mængde af feedback, som kan nemt findes på internettet, foreslår en række konklusioner:

 • den aktive vægttab forekommer kun i de indledende faser, hvorefter vægttab sinker;
 • bliver bedre stofskifte i kroppen, så han er aktivt kæmper med aflejringer af subkutant fedt;
 • de første dage og uger efter starten på mange kostvaner er meget hårdt, kan humørsvingninger observeres, er der træthed og irritabilitet.

Tips

Kæmp med alle de negative manifestationer af slankekure er ikke nødvendig. Over tid, kroppen trukket, og slankende humør ændrer sig til det bedre. Kost Kovalkova, en fase af hvilken menu har så mange begrænsninger hjælper med at slippe af negative vaner snacking på flugt, samt beslaglæggelse eventuelle problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.