Sport og FitnessVægttab

Hvad er den drue kost?

Losse hele fordøjelsessystemet, slippe af med et par ekstra kilo, udskiller alle de giftstoffer - disse er blot nogle af de mål, som den såkaldte kost drue mål. Det er kendt i lang tid (ca. fra tidspunktet for de gamle grækere og arabere). Men en ny bølge af popularitet fandt sted i det fjerne 1927, da en lidet kendt sydafrikansk sygeplejerske ved navn Johanna Brandt var i stand til ikke kun at tabe et par kilo, men også fuldstændig helbredt for kræft.


fordele

Kost drue har længe plaget sind videnskabsfolk. For eksempel, besluttede nogle forskere til at gennemføre et eksperiment (med deltagelse af omkring 500 frivillige), hvor magten er udelukkende baseret på dette system. 90% af individerne indrømmede, at efter kurset de følte en ekstraordinær lethed i hele kroppen, øger mental årvågenhed, samt faldet i talje og hofter. Desuden har lægerne bemærket, at den drue kost hjælper med at normalisere stolen (Ingen låse) og fremragende søvn (næsten ingen klagede over søvnløshed). Desuden kan denne strømforsyningskredsløbet betydeligt reducere niveauet af "skadelig" kolesterol.

mangler

Nogle bemærkes, at drue kost forårsagede en lille stigning i kropstemperatur, var der en plak på tungen, samt en lille kold. Forskere forklare disse faktiske omstændigheder i den måde, hvorpå kroppen bekæmper giftstoffer. For at lette den generelle tilstand, anbefales det at drikke masser af væske, kan du besøge et bad, ofte vandreture i den friske luft.

grundlæggende regler

Grape kost for vægttab er primært monopitaniem. Det anbefales, at to dage før starten af den nye kost til at forberede din krop - udelukke fra alkohol og søde, og absolut alle animalske produkter, og den såkaldte fastfood. Så inden for en uge skal spise en lille mængde druer daglig (ca. en klynge hver to timer). Som et resultat, ved hjælp af den dag i størrelsesordenen 2 / 2,5 kg denne frugt, vil du ikke kun rense din krop, men også reducere kropsvægt. Eksperter anbefaler at give præference til de hvide sort Chasselas eller Muscat, da de indeholder en relativt lille mængde sukker. Bedre at spise frugter med frø, da de også har en masse nyttige stoffer for organismen.

Grape kost. anmeldelser

Faktisk er næsten alle taler om den positive side af denne diæt. Kun få klager over utilpashed, som blev diskuteret ovenfor. Særlig opmærksomhed skal rettes til exit fra denne monopitaniya. Så på den første dag på enden af kosten bør spise kun én frugt, den næste dag, du kan have, er at skifte til grøntsager, yoghurt og kogte æg. På den tredje dag lov til at spise kogt fisk. Du kan derefter vende tilbage til deres kost. Bemærk, at det ikke umiddelbart lean på usunde produkter (fedt kød, fastfood og så videre. D.), Da resultatet ikke vil blive fastsat, og kroppen igen udsættes for "skadelig" kolesterol og giftstoffer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.