Hjem og familieTilbehør

Kugle til nyfødte. Sport Fra de første dage af livet

Udøver - grundlaget for sundhed og trivsel for det absolutte antal indbyggere på vores planet. Denne regel gælder ikke kun for voksne, men også den mindste af sine indbyggere. Få venner med sporten kan startes fra de første dage af barnets liv. For at kunne organisere det kompleks af sportsbegivenheder, kan du bruge en række yderligere attributter, som f.eks bolden og gymnastik. Dens anvendelse har en gavnlig effekt på sundhed, udvikling og den generelle tilstand af dine krummer.

Bolden til nyfødte har et stort antal ubestridelige fordele. Disse omfatter den samlede stabilisering og styrkelse af barnets krop, udvikling af den vestibulære apparat, reduktion af muskel hypertonicitet, forbedre koordineringen af bevægelser. Hertil kommer, at gymnastikbold er til spædbørn for at forhindre mavekramper og har en gavnlig effekt på udviklingen af rygmuskler. Klasser på fitball har en gavnlig effekt på det kardiovaskulære, fordøjelsessystemet, bevægeapparatet. Ud over de åbenlyse fordele kan tilskrives forskellige støtteordninger fordele. Dette er absolut en god følelse og harmonisk kommunikation af forældre med deres barn.

Ball Baby er godt ikke kun for børn, men også for deres mødre. Fitball fremmer udviklingen af alle muskelgrupper, svækket efter graviditet, og effektivt føre figur i orden efter levering i løbet af kort tid.

For at opnå maksimale resultater, skal du vælge en sports attribut korrekt. Bolden til nyfødte skal være lavet af høj kvalitet latexmateriale lyse aktiv farve, som er særligt behagelige børn, med en glat, jævn overflade uden sømme, projektioner og forbindelser. Den optimale størrelse bør være omkring femoghalvfjerds centimeter i diameter, det vil benytte Sportsapparat lige godt for alle familiemedlemmer. Må ikke sjuske med sikkerheden for dine børn, skal du vælge en dyrere løsning, for eksempel med fitball antivzryvnoy system.

Før du begynder at bruge bolden til den nyfødte, er forberedelse afsluttet. Sørg for, at barnet er helet navlestrengen sår, fratage det - så gør de fysiske øvelser vil være mere praktisk. Følg pausen efter måltidet - ikke mindre end fyrre minutter, og i bedste fald en time. Du kan aktivere nogle afslappende musik eller sætte foran spejlet, vil det gøre processen mere interessant.

Store sportsbegivenheder, som en del af, som anvendes bolden for den nyfødte, er ganske enkel. Den mest almindelige af dem - er vuggende på ryggen eller maven i forskellige retninger. Disse bevægelser bidrager til aktiv udvikling af babyens muskler.

Nyttigt som en cirkulær bevægelse på bolden. Gennemsnitlig tid på motion er omkring ti til femten minutter. Det er meget vigtigt at udføre alle manipulationer forsigtigt, for ikke at skade barnets krop. Sørg for, at barnet var i godt humør, vil det få maksimalt udbytte af undervisningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.