HobbyHåndarbejde

En lejlighed til kreativitet: kjoler til piger med deres egne hænder

Enhver mor vil have hende datter var den smukkeste og elegant. Indenlandske og udenlandske producenter stræber efter at overgå hinanden, at indse, at ønsket. Og for at vælge et sæt tøj til den lille prinsesse i dag, er det ikke svært. Men meget mere interessant, når mødre skabe kjoler til piger med deres hænder! Jo mere det, fordi det ikke nødvendigvis har de færdigheder af en professionel syerske. Det er nok viden, når erhvervet i skole på erfaringerne fra arbejdet og ønsket om at give den lille pige oprindelige ting.

Kjoler til piger er skabt ved hjælp af forskellige teknologier, afhængigt af, hvad han foretrækker mor-needlewoman. De strikker, hækling, sy fra hele klud og patchwork kombinere stof og garn. Når de ting er gjort med kærlighed (og hvordan kan du ellers gøre for din egen datter?), Det viser sig altid smukt. Tja, hvis det er dit første skridt i håndarbejde og ikke alt, som vi gerne vil - så fortvivl ikke! Børn vokser hurtigt, og efter nogle måneder tøjet på pigerne har brug for nye.

Hvor kan jeg få mønsteret?

Selvfølgelig kan du vælge din favorit ting i modemagasiner på håndarbejde. Der bliver ikke kun mønstret, men også en detaljeret beskrivelse af processen. Men i dag, som før, ikke alle tilfreds med tilbuddet needlewoman modedesignere. Efter alt, mest af alt kjole op piger skabte deres egne hænder hver dag, og ikke for en enkelt show på catwalken. Desuden er det umuligt at finde den rigtige model. Og prisen for kvalitetsprodukter magasiner er høj nok til at købe dem i store mængder. Faktisk er det kun giver mening, hvis der er hensigten at gøre oprettelsen af børnetøj indtægtskilde.

Meget mere tilgængelig er en anden mulighed: at fjerne mønster med en eksisterende kjole. Du skal blot vælge din favorit kjole datter, hun allerede slidt, omhyggeligt måle og "srisovat" på millimeterpapir alle detaljer. Under hensyntagen til vækst af barnet gør det nødvendigt for at vinde - og eget mønster er klar! Ingen grund til at frygte, at du vil gentage den allerede eksisterende ting. Opret kjoler til piger med deres hænder og den store, at hver af dem er unik. Syet fra andre væv, med de andre dele, det vil helt sikkert være unik.

Den tredje variant, for specielt kreative og dristige needlewomen: at skabe et mønster på egen hånd. Det er mere velegnet til dem, der allerede har mindst minimal erfaring i modellering af tøj. I dette tilfælde er sin egen model udtænkt og tegnet på papir. I overensstemmelse med planen med barnet er foranstaltninger truffet, og en bindestreg mønster. Det bedst først at feje "test" en kjole af unødvendige bane (for eksempel en gammel ark), og derefter skåret ud detaljerne i det valgte stof. På "sonde" vil straks blive synlige mønster fejl er nemme at rette, uden at det berører nye ting.

Endelig til pigerne med deres hænder betale en masse mødre skabe deres egne kedelige tøj. Her kan alle være meget enkel: drej manchetten i ærmet hem - hem i, hylder og bakke - i dens gerne en mindre størrelse. Ideel til træning!

Hvilket materiale du vælge?

Det hele afhænger af din fantasi, økonomiske formåen og det ultimative mål. Det er klart, at for sommerkjole ikke passer tyk uldent klæde, og for vinteren er ikke særlig relevant silke eller chiffon. Det er bedst at vælge naturlige tekstiler lyse farver. For den varme årstid, vil et glimrende valg være bomuld og hør. For koldt vejr - uld, fleece, jeans. Du kan vælge stof med farverige udskrift. Og du kan bruge almindeligt, dekorere færdige ting blonder, applikation, broderi. Her er nøglen - ikke overdrive det, så skønheden ikke er forvandlet til dårlig smag.

Hvis du ikke ønsker at sy, og strik kjole til din pige, her, gives præference til naturlige fibre. Syntetisk garn, selv de mest spektakulære og sokker er bedre overladt til tøj bæres af korte intervaller. Efter alt, er det antaget, at den kjole båret for hele dagen, og kroppen har brug for at trække vejret.

Og hvad bliver det næste?

Og så - plads til kreativitet. Sy, strik, kombinere stof og strikkede detaljer. Tiltræk nye tøj til at skabe sin fremtidige ejer. På den ene side, er det nyttigt i undervisningsbrug. På den anden side vil det garantere, at ny kjole hun kunne have ønsket. Efter alt, hvad der er skabt af hænder, altid værdsat meget over ethvert køb.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.