Sport og FitnessVægttab

Secrets of harmoni stjerner. Hollywood kost

Til dato, mere populære vægttab muligheder er kost, der kalder ikke tortur dig selv med sult. I modsætning hertil de mere populære kostvaner er dem, der fjerne de uønskede og unødvendige kalorier og tage sig af sundhed og har brug for at oplade energi til kroppen. Det var og betragtes Hollywood kost. Dette er en af de mest effektive måder at ændre deres form og gøre det mere attraktivt og smukt.

I hjertet af Hollywood kost er, at der i den kost af et stort antal navne på eksotiske frugter. Forskere har fundet, at enzymer, der er indeholdt i disse frugter, hurtigt nedbryder fedtstoffer. På samme tid i de produkter, der er tilladt kost, jeg spiser en masse protein, men stort set ingen kulhydrater.

Kost Hollywood. regler

Generelt Hollywood kost varer 2 uger. I løbet af denne tid, skal du gå på en low-carb diæt. Det følger heraf, at kalorieindholdet af alle produkter vil være lille. Hertil kommer, at det er nødvendigt at begrænse brugen af fedtstoffer. De vigtigste ingredienser i retterne er fisk og skaldyr, magert kød, æg. Vær sikker og fiber, at din krop vil give vegetabilske fødevarer vil være til stede i menuen. Derfor bør hver dag spiser masser af frugt og grøntsager.

Det er obligatorisk at bruge en masse vand. Det kan være rent vand uden gas eller grøn te uden tilsætning af sukker. I alt per dag bliver nødt til at drikke op til 2,5 liter væske.

Det er vigtigt at fjerne fra deres morgenmad i menuen. Denne mulighed er for dem, der ønsker at vedtage en mere effektiv Hollywood kost. Der er en art, der tilbyder hver morgen for at drikke en kop grøn te og spiser kun en halv grapefrugt.

Alle 14 dage bør udgå fra kosten, alkohol, sukker, salt, bagning og slik, samt brød. Forbudte produkter, som omfatter store mængder stivelse. Kun tilladt afkog af mad eller dampende. Kan hverken slukke eller at stege ingredienser af retterne.

Hollywood kost. Godbidder

Berettigelsen af Hollywood kost er en hel del. For det første, er der mulighed for at vælge mellem de mange forskellige retter. Tilgængelige en masse produkter. Dette skaldyr, og en hvilken som helst magert kød, og mejeriprodukter med lavt fedtindhold, en række frugter og grøntsager. Blandt de grøntsager, selvfølgelig, prioriteringen af kål og agurker. Desuden spirer kan være enhver (og rød og hvidkål og blomkål, broccoli, etc.). Ingen forbud mod mængden af salat er ikke pålagt. Vegetabilske mix kan have mindst bassiner.

For det andet, tabe sig ved sådanne enkle teknikker kan være mærkbar. På kun 2 uger, kan det tage fra 5 til 10 kg af overskydende vægt. Selvfølgelig, det hele afhænger af den enkelte og mængden af akkumuleret ekstra kilo. Vægt faldt meget hurtigt.

Endelig skyldes det faktum, at Hollywood kost udelukker alkohol, mel og sødt, det hjælper med at rense hele kroppen. Dette vil i høj grad forbedre dit stofskifte.

Hollywood kost. negative aspekter

Selvfølgelig mangler i dette forsøg på at reducere vægten af for kort. Det er værd at bemærke, at resultaterne af en sådan kost er kortvarig. De eneste undtagelser er de mennesker, der ikke vender tilbage til at spise "noget, og alt", og forsøger at opretholde en sund kost mulighed.

Det kan ske, at efter vægttab vil der være nogle problemer med fordøjelseskanalen. Dette skyldes, at en fuldstændig afskaffelse af et måltid - morgenmad.

Hollywood kost. gæstestjerner

Den allerførste forsøgt at forestille handling af Hollywood kost skuespillerinde. Mange af dem genkende det i dag. For eksempel, hver gang Nicole Kidman nyder denne måde at vægttab.

Denne skuespiller ligesom Catherine Zeta-Jones genvinder sin smarte facon efter at barnet er født for med hjælp fra Hollywood kost. Men Kim Beysindzher hele sit liv observere denne diæt, som gør det muligt at beholde sin form er ideel til vægten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.