ForretningLandbrug

Fungicid "Topaz" - brugsanvisning

Den virkelige svøbe plantesygdom er meldug. Lider af det næsten alle planter er særligt modtagelige for den agurker, squash, radiser, blomster, ribs, æble. Sygdommen kan også påvirke stueplanter. Fremme udbredelsen af sin høje luftfugtighed, kladder, morgendug.

Symptomerne på meldug

Sygdommen begynder med fremkomsten af hvide belægning oven på blade, blomster og stængler af planter. Gradvist er denne plak forseglet ved at dække planten helt. Påvirkede blade og blomster første krølle, tørre ud, og derefter helt falder af.

Sygdomsfremkaldende svampe er parasitter. Svampesporer hurtigt overføres fra smittede til sunde planter. Derfor ved de første tegn på meldug er nødvendigt at træffe hasteforanstaltninger for at bekæmpe det. Her kan du komme til ved hjælp af fungicid "Topaz". instruktioner til deres anvendelse vil blive diskuteret nedenfor.

Kendetegn fungicid "Topaz"

"Topaz" - er et af de mest effektive midler til meldug og andre plantesygdomme. Tilhører klassen af triazoler, det aktive stof er penconazol, fareklasse - 3. Dette stof tåles godt af alle planter, er gældende indtil 20 dage. Fungicid "Topaz" absorberes hurtigt af planterne, således at der ikke er skyllet væk af regn. Der er lægemidler beregnet til 2-3 planter. Mulighed for anvendelse i behandlingen af mange typer, herunder potteplanter, en fungicid adskiller "Topaz". Manual indeholder en tabel, hvor organerne til de forskellige arter af planter Indstil flow. Især effektivt lægemiddel til den primære infektion, som det stopper væksten og udviklingen af svampe, parasitter. "Topaz" har en relativt lav strømningshastighed, så det er en omkostningseffektiv måde. Hvis de bruges i overensstemmelse med instruktionerne, svampemidlet er ikke skadeligt for jordorganismer og bestøvere. For at undgå sygdommen, og kan bruges til forebyggelse af "Topaz" -fungitsid. Forordningerne indeholder også anbefalinger til profylaktisk anvendelse af lægemidlet. Når du bruger skal overholde de sikkerhedsforanstaltninger. Holdbarhed "Topaz" - 4 år. Klar løsning kan ikke gemmes mere end en dag.

Fungicid "Topaz" - brugen af visse plantearter

Afhængig af behov, forberede en nødvendig mængde af løsningen. Spray beskadigede områder bør kun være frisk midler.

kultur sygdom

koncentration

opløsning (10 liter vand)

multiplicitet
agurker meldug 1,5 ml 4
solbær Amerikansk meldug 2 ml 4
vindruer meldug 3 ml 4
fersken frugt rådner og meldug 3 ml 4
roser meldug og rust 1 ml 3
jordbær meldug 2 ml 3
violet meldug 2 ml 3

For at forberede bør ikke anvendes løsningen spise redskaber. Selvom det ikke er farligt at andre lægemidler, fungicid "Topaz", erklæringen advarer om sikkerhedsforanstaltningerne. Under behandlingen, bruge værnemidler (handsker, beskyttelsesbriller, åndedrætsværn eller bandage). Der må ikke ryges, ikke drikker og spiser ikke mens sprøjtning! Hvis opløsningen kommer på huden eller i øjnene, skyl med rent vand. Ved indtagelse ved et uheld, betyder, at du har brug for at drikke et par tabletter af aktivt kul og straks kontakte en læge.

Dette præparat er ideel til integreret skadedyrsbekæmpelse. Ved det første tegn på meldug fungicid brug "Topaz". Guide lister kulturen, som det kan bruges.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.