SundhedPræparater

Drug "Eglonil": anmeldelser og beskrivelse

Forberedelse "Eglonil" er et antipsykotisk middel, der har en mild stimulerende og antidepressiv virkning. Den vigtigste aktive ingrediens af lægemidlet virker som sulpirid, har en dobbelt virkning på kroppen. Ved lave doser synes stimulerende virkning ved høj kontrast, undertrykt nervesystems aktivitet og nedsat hyperaktivitet.

Drug "Eglonil": Beskrivelse og sammensætning

Due sulpirid produktivitet forøges tarmmotilitet, metabolisme, blodcirkulationen. Desuden er tegn fjernes neuralgi, svimmelhed gennemløb og tarmkramper. Også medicin hører til en stærk antiemetika.

Fabrikanter fremstiller en kur i form af tabletter, kapsler, pulvere og opløsninger til injektion "Eglonil". Anmeldelser af mange patienter, der bruger narkotika, viser, at der er en komplet analogi. Fra midler med en lignende kemisk formel og virkningsspektret, kan isoleres præparater "Afslappende" og "sulpirid".

Indikationer og kontraindikationer for brug af medicin "Eglonil"

Anmeldelser indikerer effektiviteten af lægemiddel i behandlingen af psykiske lidelser af varierende intensitet. Det hjælper med depression og nervøsitet. Midler administreres på forskellige ætiologier svimmelhed, mavesår eller psykosomatiske lidelser. Hertil kommer, til behandling af vestibulære neuritis og mellemørebetændelse effektivt helbrede "Eglonil".

Anmeldelser tyder afvisning af brugen af lægemidlet hos børn, under graviditet og amning. Forbudt udnævnelsen af lægemidlet i epilepsi, alle grader af hypertension, er overfølsomme over for sulpirid.

Overdosis og bivirkninger "Eglonil" stof

Anmeldelser af mennesker, der blev behandlet med hjælp af værktøj, taler om de mulige negative virkninger. I nogle tilfælde kan behandlingen medføre allergiske reaktioner, fordøjelsesproblemer, forhøjet blodtryk, forstyrrelser i det endokrine system. Bivirkninger omfatter døsighed eller søvnløshed, apati, følelse af autopilot. Afvigelser i det seksuelle liv, manifesteret et fald i libido og frigiditet.

Studerede medicin symptomer overdosis. Med regelmæssige daglige doser, der overskrider den medicin falder patienten i en døs, vokser til koma. I særlige tilfælde kan det være nødvendigt genoplivning og behandling af antiparkinsonmidler.

Drug "Eglonil": prisen og brugen af

Produktiv behandling og den nødvendige dosis kan ordineres kun specialist. Ved at følge den generelle opbygning af terapi i den indledende fase udføres ved intramuskulær injektion, som gradvist erstattet tabletter. Mental retardering særlig status behandles daglig dosis fra 0,2 til 0,6 g, med øget emotionalitet patienten får fra 0,8 til 1,6 gram. Når andre kliniske billeder gennemsnitlige dosis - 0,1 .. 0,2 gram om dagen.

Omtrentlige udgift til de tabletter (12 Pieces 200 mg) er 320 rubler, injektionsvæske, opløsning - 390 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.