Intellektuelle udviklingMystik

Er dollaren Tree (Zamioculcas) - Flower of cølibat?

Piger er primært interesseret i spørgsmålet om, hvorvidt vi kan holde huset Zamioculcas? Det gælder for mange. Ikke alene er den moderne brudgom, vant til den åbent forhold, ægteskab er svært at overtale. Så også Zamioculcas (blomst cølibat) kan beskadige. Dette spørgsmål skal bekæmpes på en radikal måde. Men på den anden side, det fremmer ophobning af Zamioculcas greenbacks dollars. Hvordan at slippe af med det? Så du kan bo i det lave vand. Hvad er en fattig pige til at vælge?

Er det rigtigt, at Zamioculcas - blomsten af kyskhed?

Det viser sig, at spørgsmålet om effekten af blomsten og udskrift vilje er meget vigtig. Efter alt, ønsker jeg ikke at miste enhver chance for bejlere, og heller ikke penge. Og hvad man skal gøre, hvis du føler dig smuk plante præsenteret? Efter alt, blev en gave lavet med kun ét formål - at bidrage til din økonomiske velbefindende! Må ikke slippe af med på grund af det. Eller personlig lykke er dyrere? Og for vielsen kan være en gave og nedrive papirkurven? Dette er naturligvis spørgsmålet er en personlig én. Alle gør som sjæl hvisker til ham. Lige før du forlader fabrikken, lad os prøve at se, hvad folk siger om ham. Hvor gjorde de oplysninger, som Zamioculcas - blomsten af kyskhed? Den første ting, der vil fortælle om det - er dollaren blomst. Dette er den vigtigste tegn forbundet med anlægget. Det menes, at hans buttede grønne blade kan påvirke indkomsten for ejeren. I dette tilfælde vil finansiere være betydelig vækst. Nogle øjenvidner hævder, at så snart planten producerer nye blad, de modtager en vis mængde af en pludselig.

Og dog, hvorfor Zamioculcas - blomsten af kyskhed? Ifølge nogle rapporter, dette rygte gik dårligt, fordi planten ligner meget den Spathiphyllum. De har en meget lignende karakteristisk farve, der ligner en fallisk symbol. Men hvis Spathiphyllum er muzhegonom, så hvor gør Zamioculcas? Ekstern data plante har endnu ikke talt om ligheden af deres "tegn".

Stadig er der en meget interessant rygte blandt folket. Det siges, at Zamioculcas værtinde bringer lykke. Kun der er det en behagelig udseende på tidspunktet for de blomstrende planter. Så ejeren kan stige ned til sand lykke. Men her er at gøre det "langsom" planten til at blomstre meget vanskeligt. Det blomstrer meget sjældent og kun under meget gunstige forhold. Måske er den vigtigste årsag til ubehagelige rygter. Forestil gav dig en blomst, og dermed binde din skæbne. deres lykke vil finde du er nu, når den "grådige" Zamioculcas flor. Så der er ikke noget at være bange for i kapløb en losseplads til at plante noget behov. God pleje af dit kæledyr: det er dine penge og hjælpe med at spare op og møde deres skæbne på det rigtige tidspunkt.

Talisman Zamioculcas

Betydning blomst - dollar plante. Hvis du gav det, du holder af ham svarer til at tage sig af deres egen virksomhed. Så snart et nyt stykke papir, forberede tegnebogen. Penge kommer nødvendigvis. Hvis planten begynder at gøre ondt - gør dig klar til tab. Bemærk, at i tillid Zamioculcas, får du bedre beskyttelse. Men for den magiske plante bliver nødt til at betale deres egen tid. Heldigvis Zamioculcas nepriveredliv. Vanding kan være sjældne. Bare sørg for, at luften var nok fugt, ellers begynder bladene at blive gul.

Så Zamioculcas, måske er det muzhegonom kun midlertidigt, indtil flor. Men denne begivenhed lover dig ægte lykke, som er at vente og har ikke noget imod. Ja, og for din økonomiske velbefindende ædel tilsyn plante. Så hvis præsenteret - holde ham hjem og elsker din vegetabilske skytsengel!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.