Kunst og underholdningKunst

Maleri akvareller - er en teknik for skibsførere og nye kunstnere

Maleri opstod i oldtiden. Vandbaserede malinger bruges af kunstnere fra det gamle Grækenland, og senere i Byzans, gamle. Denne teknik fungerer store mestre i Italien, Frankrig, Tyskland og andre lande.

Maleri akvareller - dette er en af de grundlæggende teknikker i at male væggene. Det er uløseligt forbundet med arkitekturen. Til vores dage "overlevede" arbejdet i store malere, der arbejdede i denne stil. Blandt de mange store værker af Michelangelo, Raphael, og andre kunstnere Rublev.

vægmaleri

Dekorative, pynt eller tematiske maleri akvareller af kalk gips kaldet kalkmalerier. Det er modstandsdygtig farve og holdbart, hvis det gøres i overensstemmelse med reglerne.

Denne teknik blev brugt i oldtiden til at male væggene inde i lokalerne. Kalkmalerier ikke forhindre "vejrtrækning" af gips lag. De dækker ikke porerne, så væggen og malet på det i den normale funktionelle tilstand.

vandbaserede malinger på gips maleri udføres på overfladerne af to eller tre lag, den endelige tykkelse, ansigts, bør være mindst 8 mm. Basen fremstilles således, at det var glat og tør, godt isoleret mod fugt.

At arbejde suited vægge af sandsten, kalksten, en porøs keramik. Med konkrete baser kan arbejde efter sikre god vedhæftning til gips overflade.

Forkert at kalde enhver væg maleri vægmaleri.

Maleri på våd gips

Den traditionelle vægmaleri - en teknik til maleri på våd kalk pudsning lag. Det kan være glat eller har nogle kornethed. For at betjene mester har kun omkring ti minutter, indtil frisk gips absorberer maling pigmenter. Når penselstrøg bliver glat, er det muligt at afslutte jobbet.

I denne periode begynder på plasteroverfladen til dannelse af en tynd film, der forhindrer indtrængning af pigment ind i tykkelsen af laget. Hun så, efter tørring, maling rettelser og gemmer det i mange år fremover.

Maleri akvareller - det er nok den mest tidskrævende form for maleri. Han foreslår en hidtil uset koncentration og konstant kreativ spænding.

På grund af den begrænsede tid af maleprocessen, de forberedende spiller en vigtig rolle. Færdige skabeloner og kalkerpapir til at hjælpe hurtigt og præcist at overføre skitsen på overfladen af væggen eller loftet.

Hvad er navnet male akvareller på tør gips

Tør fresco (fresco-secco) - en slags vægmaleri. Det er mindre sikkerhed og holdbarhed. Billeder er noget razbelennymi grund af den særlige teknologi blande pigmenter. Det betragtes som en letvægts teknik af fresco maleri.

Gipsvæg, før arbejdet er poleret med pimpsten. Når denne tynde film af konservering calciumcarbonat fjernes, porerne åbne. Overflade udblødt med vand i forvejen, er understøttet i en sådan tilstand, eller yderligere fugtet time før maling.

Tørre fresco maleri akvareller - er at arbejde med pigmenter, der sidder fast på "mælk" af alderen kalk kit og frisk "kalk" løsning. Razbelennye farver er ofte beriget ved at tilføje streger løbet tempera.

akvarel

Hvad er navnet male akvareller på papirbaserede? Denne akvarel. Det er også kendt siden oldtiden, bruges til at dekorere kirkens håndskrifter og senere trykte bøger. I denne stil, malet ornamenter, er med store bogstaver, båret miniature teatermaleri.

Indtil det 17. århundrede det ikke blev anset for selv slags maleteknikker. Men arbejdet Vasnetsov, Vrubel, Repin og mange andre udestående kunstnere, der arbejdede i denne stil har gjort det så. Fra det 19. århundrede akvarel er defineret som en selvstændig.

Akvarel maleri med akvareller - det er også en række teknikker til at arbejde med palet og lærred. For eksempel en glasur efter ansøgning gør det muligt farvelag gennemskinnelig til en anden for at opnå en tredjedel.

Teknik "på vådt" indebærer at arbejde med en konstant fugtet overflade af arbejdspapiret. Ved spredning af blæk pletter og giver glatte overgange i tonalitet. I "tørre" nok fugtede penselstrøg af tyk skrift. I "Alla Prima" færdigblandet maling palet.

Teknikker kan anvendes separat og kombineres sammen i en enkelt operation. Hvide akvareller der, dens rolle gør papir. Malingen tørrer på 5 minutter, fra gennemsigtig.

Vand maling

Paletten af fresko maleri er begrænset og har ikke mere end 20 farvetoner. Vandbaserede malinger anvendes til maling af gips, skal have lysægthed og ikke at danne de aktive forbindelser med et alkalisk kalk medium.

Akvarel - præget af åbenhed, let at skylle. Den består af et pigment pulver, en vandig opløsning af honning, sukker eller andre bindemiddel, konserveringsmiddel og overfladeaktivt middel.

Gouache - det har større opacitet. Den består af en blanding af hvidt pigment og en vandig opløsning af stivelse lim, gummi arabicum eller dextrin.

Tempera - sædvanligvis æltet i emulsionen af vandet og æggeblomme (protein). Ved tørring det ikke revner, danner glansfuld overflade.

Colorwash - et pigment opslæmning i en vandig opløsning af polyvinylalkohol, celluloseether, stivelse eller kasein. Et sådant materiale kan bruges til dekorative indendørs og udendørs.

Acrylmaling tørrer hurtigt til dannelse af et uudsletteligt lag med en svag glans, som ikke kræver yderligere overtræk lak.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.