TravelingRejsetips

Den Røde Plads: metro og seværdigheder

I dag Røde Plads - et visitkort af den russiske hovedstad. Hver dag en enorm strøm af mennesker, der kommer til Moskva, drænet det her. De fleste brug for at komme til jernbanen stationer og lufthavne til byens centrum. Dette gøres lettest ved hjælp af en underjordisk transport. Lad os se, hvad observerer du kan se, hvad du har brug for metrostationen.

Den Røde Plads: Historie

Dette er det smukkeste område af Moskva, i hjertet af Rusland. Som bekendt er det blev lagt konge Ivan III, der i det 15. århundrede, efter en stor brand beordret til at klare den forreste vægge i Kreml strimmel 240 meter lang. Oprindeligt blev dette areal, der anvendes som et kommercielt område. Så begyndte det at blive vist rundt i udsmykkede bygning. Efterhånden området erhvervet navnet - rød (dette betyder i gamle russiske sprog "smuk"). Det er blevet en handel i stedet blive brugt som et sted for offentlige festivaler, parader. I slutningen af det 19. århundrede dækkede område med smukke lanterner.

Den Røde Plads: Attraktioner

I denne historiske sted i Moskva er et enormt antal monumenter, herunder Kreml, Vasiliya Blazhennogo Cathedral, Lenins Mausoleum, statue af Minin og Pozharsky, Retterstedet, det historiske museum og andre. Besøgende på byen vil være en stor fornøjelse at gå på brosten, konserveret siden det 17. århundrede, høre Bout de berømte klokkespil og føle ånden i historien.

Den Røde Plads Metrostation

Den nemmeste måde at komme til hjertet af den historiske Rusland, at drage fordel af metroen tjeneste. Byens centrum ligger blot et par grene, så at komme her fra nogen del af Moskva vil have nogen vanskelighed. Så hvis du har brug for den Røde Plads, vil metroen for du stopper ved følgende kontorer: "Revolution Square", "Okhotny Ryad", "Teater", "Lubyanka", "China Town", "Bibliotek Lenin", "Alexander Garden ". At gå ud på nogen af dem, vil du finde dig selv i et område, der grænser op til forskellige bygninger i hjertet af Rusland. Du bliver nødt til at kigge efter en bygning af røde mursten eller bede forbipasserende, hvordan man får dem. Enhver beboer eller gæst i byen med glæde vise dig stolt af hovedstaden.

Lufthavn - Den Røde Plads

Metro hjælper dig se alle seværdigheder i byen. For at komme fra lufthavnen til centrum af Moskva, kan du benytte sig af særtog, der vil tage dig til den nærmeste togstation. Derfra til formålet med turen du hurtigt piskeris Moskva metro. Overvej nogle mulige overførsler.

Fra Sheremetyevo skal nå Belorussky Station. Fra stationen "Belarus" til stationen "Teater" du smider en grøn gren. Og der allerede, og Den Røde Plads, metroen i nærheden. Domodedovo fra nem adgang til Paveletsky togstation, derfra med det samme navn til stationen "Teater" direkte. Vnukovo til at gå tættere på Kiev banegården, og der gennem stationen "Kiev" til "Revolution Square" på den blå linje.

I overensstemmelse hermed på samme måde, du kommer til togstationen til destinationen - den Røde Plads. Metro i dette tilfælde - din trofaste og uundværligt værktøj, der ikke vil lade dig fare vild i en stor og smuk by.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.