Sport og FitnessUdstyr

Kikkerter Bushnell: beskrivelse, specifikationer, modeller

Kikkerter Bushnell - en prøve af høj kvalitet optik med fremragende egenskaber. Hver serie af produkter fra producenten forudsat effektive instrumenter, der er uundværlige i konkrete situationer. Denne tilgang til dannelsen af området giver brugerne mulighed for hurtigt at finde præcis den optik, der opfylder visse krav og betingelser for brug.

fordele

Bushnell - producenten af optiske instrumenter, som er en af verdens førende inden for udviklingen af jagt og vandreture udstyr. Virksomhedens produkter er altid i høj efterspørgsel på markedet for mere end tres år.

Hvad er forskellige kikkerter Bushnell? Consumer anmeldelser sige om høj præcision optik, som giver et klart billede selv med en mangel på naturligt lys. Af denne grund er disse kikkerter er effektive i skumringen.

En anden fordel ved kikkert fra producenten står tankevækkende ergonomisk design. Sidstnævnte kvalitet garanterer anvendeligheden af en hvilken som helst enhed velrenommeret mærke.

Lige så effektiv afstandsmåler Bushnell kikkert kan bruges af turister og jægere. Er populær blandt fans af sådanne anordninger sportslige konkurrencer, der foretrækker at se begivenhederne på stadion. I sidste ende, denne optik er i stand til at blive den bedste løsning til brug i hjemmet, og dyreliv at se.

Vi tilbyder et kig på de bedste kikkerter, priser og funktioner i populære modeller.

Bushnell Trophy

Kikkerter serien adskiller sig praktisk design har avancerede multiprosvetlennoy optik, den højeste opløsning. Gennem brug af Bak-4 prismer professionelle mærker sådanne produkter giver et bredt felt af observation. Model i ganske lang tid på markedet og fortsætter med at være i efterspørgslen blandt fans af jagt og udendørs aktiviteter.

Overvej, hvad indstillingerne er forskellige kikkerter. Priser og karakteristika af modellen:

 • zoom - op til 10x;
 • synsfelt ved den maksimale afstand - i størrelsesordenen 134 m;
 • totalvægt - 340 g;
 • Øjestykkerne skriver - skuffer;
 • beklædning - vandtæt, gummieret.

Som du kan se, de karakteristika taler for sig selv. Med hensyn til prisen, forbrugerne gør kikkert Bushnell 10x42 er omkring 8,000-8,500 rubler.

Bushnell Excursion Ex

Denne serie, som kombinerer fordelene ved andre serier af produkter fra producenten. Sådanne kikkert Bushnell tjene som en glimrende supplement for jægere, fordi det har en balanceret form, lette vægt, høj styrke boliger.

Operate værktøjer i denne kategori baseret på multiprosvetlennoy optik. Linser indeholder magnesium belægning, hvorved det er muligt at afvikle korrektion prismer. For opstilling også kendetegnet ved et bredt felt af observation.

Priser og specifikationer:

 • Zoom - op til 8x;
 • Ferris område - 126 m;
 • maksimal linsediameter - 42 mm;
 • tilfælde - stødabsorberende, vandtæt;
 • vægt - op til 625 g;
 • Startprisen - 13 000 rubler.

Kikkerter Bushnell PowerView

Dette er en serie af billige men høj kvalitet og kompakte enheder med lav vægt, ideel til brug i hjemmet, udflugter. Den vigtigste funktion er tilgængeligheden af udstyr line coated optik, så du kan nyde en kontrast, meget skarpt billede.

Hold en kikkert Bushnell yderst bekvemt. Huset af denne serie af produkter omfatter gummibelægning med prægning. Derfor droppe produktet af denne populære linje er yderst vanskeligt, uanset driftsforhold.

Specifikationer og pris:

 • Zoom - op til 8x;
 • linsediameter - 21 mm;
 • synsfelt ved den maksimale afstand - 126 m;
 • vægt - op til 195 g;
 • organ - slagfast;
 • formål - i hjemmet, turist;
 • cost - fra 1800 rubler.

Bushnell Marine

Serien bliver præsenteret af optiske instrumenter, der tjener den ideelle løsning til overvågning territorier, implementering af taktiske opgaver. Kikkert vist på linje, kendetegnet ved lav vægt, høj kvalitet ydeevne af huset, tilstedeværelsen af slagfast, gummieret belægning.

Sådanne kikkert Bushnell fuldstændigt beskyttet mod indtrængning af fugt, ikke synker i vandet, der er udstyret med afstand-måling gitter, og en integreret kompas belysning. Derfor er denne serie er meget populær blandt militæret, elskere af orienteringsløb under ekstreme forhold.

Bushnell Taktisk

Som navnet antyder, i denne linje omfatter optiske instrumenter taktisk. Populære serie skiller sig ud primært ved tilstedeværelsen af høj styrke, slid-resistente, tykvægget boliger, der kan beskytte linsen mod skader i de mest ekstreme forhold.

Kikkert af denne type er karakteriseret ved en relativt lav vægt, trods de temmelig imponerende dimensioner. Blandt andet her er der en komplet belysning optik. Rækken afsluttes med et sæt kikkerter rengøringsassistenter og funktionelle rejsetasker.

Bushnell Legacy

kikkert serie tilbyder fuld vandtæt, tilstedeværelsen af interne azotonapolneniya. Sådan optikaggregatet kendetegnet ved kvalitet, nærvær af fugt gummieret coating. Række enheder giver også et bredt felt af observation, rimelig pris (i området fra 10 000 12 000, afhængig af konfigurationen).

Kikkerter Bushnell Legacy nydt ekstremt høj efterspørgsel i sin klasse. Modellerne præsenteres i linje, ideel til dyreliv at se under rejser, stalking bytte i jagt, husholdningsbrug lære orienteringsløb og selv sporing af himmellegemer.

Bushnell halvkugle

Denne serie af kompakte apparater, den største fordel ved som synes beskedne størrelse og vægt er næsten umærkelig. Samtidig er disse kikkerter udstyret med høj-coated optik. En række anordninger har stærk krop, som har en vandafvisende, slagfast overtræk.

Generelt kikkert Bushnell Hemisphere begunstige den optimale løsning til brugere, der kræver en tilstrækkelig stærk og kompakt enhed, der hensigtsmæssigt kan overføres til halsen, i den stuvede rygsæk eller lomme.

Bushnell Legend Ultra HD

Kikkerter flere formål, der besidder en tankevækkende ergonomisk design, professionelle optik, der giver en naturlig billedtransmission.

Takket være brugen af magnesium komposit krop af disse modeller adskiller sig virkelig lav vægt. Alle kikkert fra populære serie giver fuld beskyttelse mod fugt.

Enheder i denne kategori tilbyder et imponerende felt Ferris indeholder dioptri korrektorer med bremser, skyldes som det bliver muligt at justere området og image klarhed, selv når du holder kikkerten med den ene hånd. Disse enheder er udstyret med stødsikre case studies, funktionelle zoner, som bidrager til bekvem transport produkter på nakke og skulder. Med hensyn til omkostningerne, i det indenlandske marked sidste varierer fra 15 000 til 17 000 rubler.

Som konklusion

Som det ses, Bushnell kikkert er modellen for den teknologiske, kompetent implementering af innovative løsninger. På trods af det komplette sæt af professionelle komponenter, kan sådanne produkter ikke kaldes elite. Bredere publikum her er til rådighed som specielle instrumenter og udstyr til brug i hjemmet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.