Sport og FitnessUdstyr

Jagtrifler Mosin: en gennemgang af de tekniske specifikationer, beskrivelser og anmeldelser

Fremstilling Mosin riffel begyndte i 1903. Indledende modifikationer blev foretaget uden butikker. Da de seværdigheder, de har anvendt de almindelige fluer. Det skal også bemærkes, at næsten alle de ændringer, var udstyret med bajonetter. Senere modeller blev udstyret med bælter. Springs ofte brugt diameter på 2,3 cm. Stammerne var begge riflede og glatte type. For at læse flere detaljer med pistoler Mosin, bør undersøge mulighederne kendte modifikationer.

Våben af prøven 1907

Denne karabin Mosin har følgende karakteristika: stængellængde 87 cm næseparti energi på 900 J er egnet til pistol rettet brand i en afstand af mere end 500 m .. Det skal også bemærkes, at butikken i denne konfiguration er fraværende. Den røv er i dette tilfælde lavet af træ. På sin side er cylinderen klassificeret som med gevind.

Egnet til ham kun patroner kaliber 7,2 mm. Bagplade har indsendt pistol har en blind type. I dette tilfælde er forseglingen af lukkeren gjort ganske holdbare. Sear i denne model bruges med en speciel bold. På grund af foråret er det ikke falder ned. Det skal også bemærkes, at diameteren af stangen er præcis 3 mm. Sikringen i nævnte riffel anvendes med spændemøtrikken.

Bedømmelser af prøven modifikation 1907

Nævnte carbine Mosin (prøve 1907) særlig nøjagtighed er ikke anderledes. Det skal også erindres, at pistolen giver en masse fejltændinger. Dette skyldes i højere grad på grund af karakteren af lastning stang. Ribbe repræsenteret i subsystemet billede 3 cm i bredden. Det skal også bemærkes, at bestanden anvendes helt praktisk. Men rekylen føles fantastisk. Tjenesten er haglgevær er ikke alt for simpelt. I nogle tilfælde, roen synker temmelig stram. Desuden skal det bemærkes, at lastningen stangmekanismen skal rengøres hyppigt.

Prøve Model 1938

Dette Mosin rifler til jagt fra den tidligere model er ikke meget anderledes. I dette tilfælde en stål abutment. Parameteren næsepartiet energi er på et niveau på 950 J. Prop anvendes i riffel nøjagtigt 2,5 cm i diameter. I dette tilfælde, på hovedkilden har en lås. Pusher i den foreliggende model har en sikkerhed skrue. Løbslængden i dette tilfælde er lig med 92 cm. Tappen i denne konfiguration Mosina prøve 1938 anvendte medium hårdhed. Bagkappe gøres cirkelform. Det skal også bemærkes, at over lukkeren forseglingen er tilgængelig. Er denne karabin Mosin til jagt (markedsprisen) på ca. 11 tusind. Gnid.

Udtalelse om prøven pistol 1938

På et tidspunkt denne Mosin riffel (karabin) var meget populær. Men i dag er det meget populært ikke nyde. Dette skyldes primært den dårlige nøjagtighed. Når dette problem er løst med en døgnflue i modifikationen Mosina stikprøve på 1938 var det ikke. Hvis du mener bedømmelser af forbrugerne, stiften på foranledning præsenteret bruger for kort. På denne måde er skruen ofte forurenet.

Det skal også erindres, at den model, for at justere den bagerste synet Mosina prøve af 1938 er der ingen mulighed. Spin har sagt, der er en standard riffel. Til gengæld ætse fungerer næsten fejlfrit. Ifølge ejerne, bagplade, er denne model lavet kvalitativt. Det skal også erindres, at fangsten over drivkraften i pistolen er fastsat. Som et resultat, kan vi sige, at jagt riffel Mosin prøve i 1938 er egnet, men det har ulemper eksisterer.

Modifikation af 1944-prøve, idet

Denne riffel er en parameter fornuftig energi er i stand til at prale ved 950 J. I dette tilfælde stammen anvendes er glat, og dens længde er så meget som 95 cm. Hovedfjederen på sin side har en diameter på 2,6 cm. Modtageren af modellen Mosin prøven i 1944 er bred . Desuden skal det bemærkes, at butikken er i dette tilfælde beregnet til seks runder.

Beliggende på toppen af dækslet. Forseglingen i Mosin riffel prøve 1944 anvendt 1,3 mm tykke. Ætse mens fastgøres med to skruer. Bestand af geværet Mosin fremstillede aflange. Særlig opmærksomhed i denne pistol fortjener en sikring. I dette tilfælde er leder af dens diameter 2,2 mm. Spin modellen Mosin prøven i 1944 anvendes med en lille kugle.

Udløseren ligger i geværet under skoen. Diameteren af stangen er lig med så meget som 3,4 mm. Stemplet i denne model er der kun én. Det skal også bemærkes, at ændringen af Mosin prøven i 1944 er udstyret med en lille manchet. Dosylatelny standard er tilvejebragt. Lås ved gaten er ikke tilgængelig. Desuden er det vigtigt at nævne, at patroner til de modeller, der anvendes i kaliber 7,2 mm.

Hvad folk siger om pistolen i 1944, prøven?

Mange købere denne riffel værdsat på grund af den bekvemme røv. Det skal også bemærkes, at i dette tilfælde, butikken er indsat er ganske enkel. Hvis du mener bedømmelser af forbrugerne, er bagpladen ryddet meget langsomt. Imidlertid manglerne i Mosin riffel prøven 1944 som er. Først og fremmest er de forbundet med jern seværdigheder. Installation af et optisk sigte denne konfiguration er ikke mulig.

Plank bredde er i dette tilfælde kun 2,5 cm. Det skal også bemærkes, at sikringen har brug for hyppig vedligeholdelse. I denne konventionelle sear installeret. At give i Mosin rifler prøve i 1944 er ganske betydelig. Jagt specificeret model passer dårligt. Men fordelene ved det hele er. Især er det værd at nævne tilstedeværelsen af puder over manchetten. I denne forbindelse forseglingen bærer ofte. En stål pin, så er i stand til at vare i lang tid.

Model KO 8.2

Disse rifler er ligesom Mosin for præcis skydning i en afstand af over 450 meter. Det skal også erindres, at denne ændring har en temmelig høj kvalitet fokus. Som et resultat, returnerer har Mosin riffel KO 8.2 ikke følte sig stærkt. Ribben bredde på 2,5 mm har præcis. Diameteren af hovedfjederen er 2,3 cm. Parameteren maksimale energi Substitueret riffel har 800 J. Stopper anvendes i dette tilfælde normalt. I dette tilfælde er låseskruerne tilvejebragt på låsen.

Særlig opmærksomhed i Mosin riffel KO 8,2 fortjener kvalitet dosylatelnogo mekanisme. Det fordrejer porten uden større besvær. Det skal også erindres, at aksen i dette tilfælde monteret på ladegrebet. Over afkobler har en særlig lås. På grund af dette forår deformeres sjældent. Pin, er denne model installeret med en bold.

Anmeldelser af pistol KO 8.2

Disse rifler Mosina bedst egnet til jagt vildsvin. Sigteindretningen i dette tilfælde kan justeres. Det skal også bemærkes, at patronerne kan anvendes kaliber 7,2 mm. Bagplade til Mosin riffel KO 8.2 er ganske holdbare forudsat. I dette tilfælde er forseglingen forurenet meget sjældne. Sear i tjenesten næsten ikke har brug for, og det er en stor fordel. Blok fra denne riffel på krogen billede. Det skal også bemærkes, at den spændte våben Mosin KO 8.2 er ganske enkel. Hvis du mener bedømmelser af forbrugerne, så smøre dosylatelny mekanisme er ofte ikke nødvendigt.

Modificering af "Los 7.1"

Mosin rifler data fra andre versioner adskiller sig i, at de kan monteres kikkertsigte. I dette tilfælde er udløseren forsynet med en låsemøtrik. Observation spænder fra riffel Mosin "Moose 7.1" er omkring 550 meter. Parameter maksimal energi er ikke mere end 800 J. releasere i dette tilfælde er udstyret med en lås. Anvendes til Mosin riffel "Moose 7.1" 6.5 mm kaliber patroner. Backplate giver en rund form. Det skal også bemærkes, at bæltet i denne model er der.

Shop på den instans repræsenteret af en periode på fem runder. Forseglingen er standard monteret på porten. I dette tilfælde krudtgasserne det holder sikkert. Særlig opmærksomhed i Mosin riffel "Moose 7.1" fortjener kvalitet hviskede. I dette tilfælde er det sat lige over låsen. Holder det på bekostning af to skruer.

Forbruger mening om modellen "Moose 7.1"

For mange mennesker jagtrifler Mosin-data er valgt fra den bekvemme syne. Desuden bør det bemærkes, at modtageren er repræsenteret ved et tilfælde tilvejebragt ved en temmelig bred. Over stemplet låsen har en diameter på 2,3 mm. Handling fjeder er sat 2,6 cm diameter. Over proppen fastgøringsmøtrik er tilvejebragt.

Løbslængden i dette tilfælde er nøjagtigt 95 cm. Afkobler deri beliggende nær midteraksen. Hvis du mener bedømmelser af forbrugerne, er butikken fjernes ganske enkelt. Også værd at nævne er, at sikringen ikke behøver hyppig smøring. Hvis det er nødvendigt, kan fjerne sear være enkel. Gun misfires ses sjældent, og det behager mange ejere.

våben 91/30

Denne jagt karabin Mosin har en unik riflet løb. Dens længde er lig med 87 cm. Koblingen på den repræsenterede eksempel er temmelig bred. Det skal også bemærkes, at dækslet er installeret og stram fra drivgasser beskytter pålideligt. Plet Bredde rem i dette tilfælde er lig med 26 cm. Det er hensigtsmæssigt at indstille den optiske sigte.

Over skueglasset har en særlig spændeskrue. Modtagelse er lavet af legeret stål. På sin side er proppen billede aluminium. Lås i drivkraften der. I dette tilfælde er stemplet designet til riffel Mosin 91/30 på de to akser. I dette tilfælde skal du indstille rammer kvalitet. Fjederholderen har en diameter på 1,2 cm. Releasere i den foreliggende model er ikke givet. Det er også vigtigt at nævne, at stiften i Mosin 91/30 modellen er sat relativt kort, men han dækker blokken helt.

Anmeldelser ejerne om ændringer 91/30

Mange ejere af denne riffel reagere positivt. Parameter næseparti energi af hendes meget høj. Alt dette giver mulighed for at føle sig godt tilpas på jagten. Det er også vigtigt at nævne, at Butt af pistolen er designet til en interessant figur. Langs kanterne af det slebet af lidt, så en stor indvirkning på skuddet er ikke mærkes. Tætning i Mosin 91/30 model har en tykkelse på præcis 1,5 mm. Standard bagplade er fremstillet cirkelform. Hvis du mener bedømmelser af forbrugerne, så svitse til hyppig smøring ikke er nødvendig.

Desuden skal det bemærkes, at sikringen er kørende. Til gengæld låsen foråret fra dårlig kvalitet. blok fjernes ganske enkelt i tilfælde af behov. Det er også vigtigt at overveje, at Mosin 91/30 riffel har en temmelig bred bestand. Som et resultat, er koblingen forurenet meget sjældne. Desuden er mange af nævnte riffel værdsat grundet dosylatelnogo enhed. Beskyttende møtrik på det der er en temmelig stærk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.