RelationerÆgteskab

Det menes at ændre kys?

Kiss - hvad er det? Nogen mener, at dette er et udtryk for følelser, der gør det mekanisk, men nogen så tager sig af barnet. Hvor meget kan du investere i kun ét tryk på læberne! Og nogle gange endda fornærme uden ord.

Du tror det er umuligt? Tværtimod. Et kys kan brænde ikke kun læber, men også hjertet. Tænk, hvis du så en soulmate i armene på andre, og samtidig parret kysse lidenskabeligt. Hvilke følelser opstår? Smerter, had, frustration, ønske om at synke ned i jorden, eller til at rive fra hinanden de to klamt medmennesker. Men hvis det kys betragtes snyd?

Lad os bare sige, det hele afhænger af situationen, din karakter og hele dit forhold. Når disse komponenter sammen kan lave et fuldstændigt billede.

Antag at du slapper af med venner. Lidt beruset, du ønsker at huske de unge. Sig, at spille i "flasken". Hvorvidt kys snyd troede på en sådan situation. Svaret er - nej. Dette er en joke, et spil og intet mere. Du må ikke tage det alt for tæt på. Efter alt, i livet var situationen meget mere kompleks. Men hvis virksomheden har en tidligere drenge og piger, kan samtidig lidt nervøs. Men hvis der ikke er nogen grund, så gnave sig selv ikke det værd.

Når du se, hvordan din ægtefælle blidt kysser på kinden chef, ikke får ophidset. Og tænk på, hvad det betød. Måske er det banalt som en fødselsdag eller anden fest.

Ovenstående eksempler kan stadig overleve og på en måde at affinde, men med en passioneret kys ingen mulig måde. Det menes at ændre kys? Ja. Det vides ikke, hvor det hele er væk. Hvis en person kysser er ikke dig, og den anden, derfor med god grund. Men du behøver ikke bebrejde dig selv først. Ser ikke for et svar, de siger, at der er galt med mig, jeg er ikke god nok / god. Det er alt sammen et slør og en maske. En person kan ikke holdes med magt. Hvis du ønsker at gå - så lad gå væk. Kisses - start kysse nogen. Du fra dette vil kun blive bedre. Især, jo hurtigere vil du bemærke forræderi af denne art, så det bliver lettere at vænne sig til den nye status "igen fri / gratis".

Ofte er mænd tilladt mere end piger. Det er bare ikke det samme sætning blev sagt: "Hvis fyren havde en masse piger, betyder, at han den mandlige, og hvis pigen havde en masse fyre, så hun useriøst." Det skete, og dette, ak, vil ikke eksisterer.

Mænds utroskab er mere almindelig. Pige, da han fandt den rigtige fyr for mig selv, ganske let slå sig ned, begynde at planlægge de fremtidige - familie, børn. Men den fyr svært at vænne sig til tanken om, at han aldrig ville kysse nogen fremmed, ville ikke gå med hende til klubben, og vil være en stille familie mand. Derfor, for ikke at miste de færdigheder af den mandlige, den fyr er nogle gange nødvendigt at afreagere.

Tegn på utroskab mænd er der altid. Han bliver mere hemmelighedsfuld, lukket, forsvinder ofte på arbejde, på udkig efter undskyldninger, skjuler mobiltelefon og ikke efterlader det på et iøjnefaldende sted. Og de adgangskoder, du kender, er under hastig forandring. For eksempel, på postkassen af sociale netværk. Sommetider mulige kampe, så hvis du har bemærket, for hendes kæreste lignende symptomer, ikke haste på ham med næverne, og se nogle flere. Det er kendt, at sandheden altid kommer op.

Lad aldrig til at sidde på dit hoved. Selv hvis det første gang, du tilgive, så den næste bedst ikke at gøre det, ikke engang forsøge at lytte til undskyldninger og anmodninger om nåde. Hvor meget gør hvad du kunne lide, hvis en person beslutter at begå utroskab, så må det være. Gnave sig meget sværere end at begynde at leve uden en fortid.

Diskussioner om, hvorvidt kysset anses snyd, kan du lytte til i lang tid, og hver har sin egen version af dette. Hvis der er tillid til mennesket og ægte kærlighed, hvis en sådan handling, han ikke har begået nogensinde - ikke vil køre en anden kys og bo hos dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.