SundhedMedicin

Leddegigt er en af de manifestationer af gigtfeber

Blandt systemiske bindevævssygdomme har en inflammatorisk komponent, gigtfeber er mest almindelige. Rheumatoid arthritis er en af dens typiske manifestationer. Arthritis carditis i kombination med en større symptom på gigt.

Årsagerne til sygdommen og patologiske forandringer, der sker i kroppen

Den vigtigste årsag til sygdommen er beta-hæmolytiske streptokokker af gruppe A. Der er tegn på påvirkning af virus. Men mange mennesker bliver syge af virale og infektionssygdomme, og at de ikke udvikler systemiske sygdomme. Derfor kan vi konkludere, at gigt og leddegigt også opstå under indflydelse af andre faktorer. Det viste sig indflydelse af arvelige faktorer, længe været observeret, at i nogle familier, systemiske sygdomme er mere almindelige. Ikke mindst i vægt på funktionsfejl immunitet. Smitstoffer, antigener eller vira, giver anledning til en immun inflammation af hjertet, så er der autoantigener og udvikler autoimmun proces.

Systemisk inflammatorisk reaktion i kroppen forårsager ændringer i bindevævet. De forekommer i flere stadier, fra mucoid hævelse indtræder pga vandretentionsmidler mucopolysaccharider og slutter med fibrinoid nekrose. Der er en ophobning af hyaluronsyre og hondroetinsulfatov. Dernæst er der aflejringen af fibrinoid i basismaterialet og karvæggen. Den næste fase er spredning af celler, som er fibroblaster, plasmatiske celler og andre. Det sidste trin er det trin sklerotiske ændringer.

Ved udvikling af leddegigt? sygdomssymptomer

Et klassisk tilfælde er udviklingen af sygdommen hurtigt efter angina (ca. en måned). Hvis reumatoid arthritis angreb er ikke første gang, bliver denne periode reduceres. Der er tilfælde, hvor arthritis forekommer umiddelbart efter underafkøling eller i de indledende stadier af infektionen. Eksacerbationer kan udløses af andre sygdomme, træthed, længerevarende fysisk aktivitet etc.

Den mest typiske manifestation af sygdommen er fremkomsten af en akut, hvilket ændrer lokalisering af betændelse i store led. Disse ændringer er reversible. Fremkomsten af inflammation i leddene kombineret med et stærkt carditis. Sygdommen begynder akut. Fænomenerne arthritis fremskridt hurtigt, ledsaget af febril temperatur, overdreven sveden. Kuldegysninger, som regel ikke overholdes.

Rheumatoid arthritis er kendetegnet ved en meget stærk smerte i leddene, hvilket øger selv når små bevægelser. Betændte fælles dønninger, ser det ud til et stort antal effusion. Hud på dette sted hyperæmiske, varm at røre ved. Bevægelse i leddet er næsten umuligt. Normalt sygdommen påvirker de symmetriske leddene. Leddegigt er omtalt som "flygtig" på grund af dens hurtige indtræden i nogle fuger og lige så hurtig nedsynkning af smerte i andre. Efter to til fire uger smerten går, selv om de ikke bliver behandlet. Moderne medicin, der besidder moderne medicin, fjerner smerten dukkede i løbet af de første dage. Akut gigtfeber manifesteres artikulær syndrom i de fleste tilfælde.

diagnostik

Kommunikation sygdom med angina nylig flyttet og klassiske symptomer på leddegigt ikke forårsager problemer i diagnose. Især hvis det ikke er det første angreb. I analysen af blod kan ses markeret leukocytose. antistreptococcal antistof indhold stiger fra højttaleren. I blodet, der er C-reaktivt protein, forøget blodsænkning og fibrinogen.

behandling

Hvis diagnosticeret med rheumatoid arthritis, behandlingen udføres i profilen eller terapeutisk reumatologisk hospital ward. Det er vigtigt at beskytte patienten mod fysisk stress og sengeleje. Tildel hormoner (prednisolon), ikke-steroide hormonale lægemidler. Dosering vælger lægen under hensyntagen til de individuelle karakteristika for den person og aktivitet af processen. Udpeges af antibiotisk behandling af penicillin, hvortil følsomme streptococcus. Også bliver symptomatisk terapi, fysioterapi behandling til de angrebne led, behandling på et sanatorium.

Forebyggelse af sygdom er reduceret til det periodiske eftersyn og behandling af kroniske infektioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.