SundhedMedicin

4 hospital, Omsk, russisk: beskrivelse, eksperter, råd og anmeldelser

Fødsel - intim og ansvarlig proces. Han bør gives særlig opmærksomhed. Moderne kvinder meget omhyggeligt behandle spørgsmål i forbindelse med forberedelsen til udseendet af barnet. Find et sted at føde, som kunne gøres gældende læger og ikke at være bange for, det er svært. Der er mange muligheder, men vælge noget konkret er ikke så enkel. I dag, for at erfare, at tilbyde vordende mødre 4 hospital. Omsk - den by, hvor den har en medicinsk facilitet. Hvad fordele og ulemper viser meget ofte piger? Det, vi kunne lide og ikke behøvede at smage når betjener i denne institution? Hvilke funktioner skal vide hver gravid? Svar alle disse spørgsmål vil hjælpe mange anmeldelser om hospitalet. Det er for dem ofte vælge det sted for levering.

beskrivelse

4 hospital (Omsk) - dette er den normale tilstand budgetmæssige institution, der bærer navnet på en barsel hospital. Her enhver kvinde har ret til at benytte sig af Fødselslæger og gynækologer, og det er helt gratis.

Institution har været i drift siden 1999. Maternity Hospital №4 i Omsk tilbyder alle standard tjenester i de fødeklinikker i Rusland. Ingen anden aktivitet, gør han ikke. Specialisering organisation - prænatal pleje og omsorg i barselssengen. Men om der skal gælde her? Og generelt, hvad der skal kende hver vordende fødende før besøget på hospitalet №4 Omsk?

struktur

For eksempel opbygningen af sundhedsvæsenet facilitet. Det er ingen hemmelighed, at alle de organisationer relateret til medicin, der er arbejdsområder. Og barsel - er ingen undtagelse. Nogle er åbne for alle gravide kvinder, andre ikke yde nødhjælp, mens den tredje specialisering - "problemet" under graviditet og fødsel. Hvad kan vi sige om stedet blive undersøgt?

Sagen er, at det tager alle udfordrere. 4 hospital (Omsk) har en kompleks struktur. Her er der et hospital, og kvinders høring og behandlingsrum. Mere specifikt er det:

 • adskillelse gravid sygdom (37 personer);
 • fysiologisk rum til gravide og fødende kvinder (30 personer);
 • observation (20 personer);
 • gynækologisk afdeling (18 personer);
 • fysiologisk compartment babyer (nyfødte, 50 senge);
 • modtagekammer;
 • Anæstesiologi og genoplivning (6 enheder);
 • behandlingsrum;
 • hospital dag (gravid patologi, 3 pladser);
 • gynækologisk hospital (2 senge);
 • individuelle kamre i postpartum enhed.

Som allerede nævnt, organisationen har selv en enkelt prænatale klinik. Og det behager mange kvinder. De er i stand til at bære en graviditet i samme læge, der vil tage generationer. Det er meget praktisk og nyttig funktion. Det giver dig mulighed for at være sikker på, at lægen er 100% kender de særlige forhold i graviditet og fosterudvikling. Overvågning LCD fri, ligesom fødsel i en institution.

om de ydelser

Hvad andet anbefales at være opmærksom på? Kvinders konsultation (hospital №4, Omsk) bestemmer, som det er blevet sagt, de ydelser gratis. Og Maternity Hospital også. Tilstedeværelsen af observation bidrager til at gøre gravide kvinder, der ikke har nogen dokumenter eller manglende visse prøver. Også denne gren fungerer som en garanti for sikkerhed, når man tager syge patienter.

Men det skal bemærkes, at 4 sygehus (Omsk), ligesom de fleste lignende organisationer giver betalt tjenester. Dette gælder også for levering / accept test, og bistand i barselssengen. Betalt tjenester er særligt efterspurgte. For eksempel blandt de muligheder til rådighed "paysite" skiller sig ud:

 • individuelle tribal enheder;
 • Øget komfort for dit ophold;
 • mulighed (100%) af den partner i tilstedeværelsesemnerne slægter;
 • vælge en læge og en jordemoder.

Derfor hvis du ønsker at have en "cum laude", mange anbefale at give fortrinsret til betalte ydelser. For gratis forpligtet til at have MHI politik. Så en kvinde ikke passer ind i den observerende enhed.

adresse

Hvor er sygehuset 4 (Omsk)? Adresse på den institution ved, at det er vigtigt for hver kvinde, der bor i Omsk-regionen. Først da vil det være klart, hvor at komme til fødslen.

Maternity Hospital er beliggende på følgende adresse: Rusland, Omsk, gade 3. Transport, 7. Men der er konsultation. Det er placeret separat fra hospitalet. Dette er normalt.

Heldigvis er råd af hospitalet №4 (Omsk) beliggende tæt på den overordnede organisation. Mere specifikt om den kosmiske Avenue, 26A i huset. Det er ikke langt fra hospitalet bygningen.

tilstand

Og hvordan sygehuset 4 (Omsk)? Sagen er, at operationen er også vigtigt at vide. Ellers er der en risiko for, at en kvinde ikke vil være i stand til at få en aftale.

Direkte til fødeafdelingen åben døgnet rundt. I overensstemmelse hermed modtagelsen af gravide kvinder udført 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Men besøg af kvinder kan kun udbetales kontorer og en dag.

Kvinders Høringen er åben i 2 skift. De første løber fra klokken 8 til 14 pm, og den anden - fra 13:00 til 19:00. Som regel på søndag LCD virker ikke. Dette bør huskes enhver kvinde i Omsk, der er observeret i organisationen.

Om lægerne

Nu lidt om, hvad kvinder mener om den undersøgte institution. Lægerne på hospitalet №4 (Omsk) modtager en bred vifte af feedback fra de besøgende. Derfor kan vi ikke sige med sikkerhed om integriteten af organisationen.

Generelt hospitalet tager kun erfarne og uddannede fagfolk. Der er også et velfortjent læger, personale og højere kategorier, og kandidater af medicinske videnskaber. Alle er under konstant udvikling, få arbejdserfaring og lære noget nyt, samt genopfriskningskurser.

Ikke desto mindre, sygehuset 4 (Omsk), en række svar modtaget for at arbejde i organisationen af læger. Nogle hævder, at fødslen bliver tilbudt til de kulturelle, høflig, kyndige folk. De er opmærksomme på enhver kvinde, ikke forlader nogen alene.

Samtidig del af fødsel understreger hun, at de havde et tilfældigt møde med de forfærdelige læger. Det fortælles, at på hospitalet №4 nogle læger uagtsom holdning til deres arbejde, ru snak og kommunikere med patienter, der alle forsøger at sende til Cæsar.

Hvad skal man tro? Faktisk er både positiv feedback og negativ på ingen måde bekræftet. De er omtrent det samme beløb. Men mens kvinder har tendens til at stole mest negative erfaringer end positiv. Vi kan kun glæde os over det faktum, at størstedelen af læger i organisationen virkelig samvittighedsfulde. Ellers ville det lukke hospitalet.

andet personale

Den vigtige rolle, som andet medicinsk personale, der arbejder i institutionen spillet. Jordemødre og læger på hospitalet - det er bare en del af vigtige medarbejdere. Den postpartum periode ikke er mindre vigtigt for gravide kvinder og nyfødte.

4 hospital (Omsk) modtager en række anmeldelser om folk, der arbejder i anlægget. Situationen er nøjagtig den samme som med lægerne - nogle mennesker tror, at holdningen hos sygeplejersker og andet personale fremragende. Alt høflig og opmærksom, ingen vulgaritet eller uhøflighed. Og nogen siger det modsatte. Tilfredse og utilfredse der altid. Dette er normalt.

Heldigvis andet medicinsk personale barsel hospital №4 hævder mindre end læger og fødselslæger. Derfor er nogle er kommet til den konklusion, at arbejderne i etableringen af det store flertal af samvittighedsfulde indstilling til deres arbejde.

møbler

Fødsel på hospitalet №4 (Omsk) er ofte vurderes ikke kun mod læger og personale til nye mødre. Det spiller en afgørende rolle i etableringen af situationen. Det lader meget tilbage at ønske. Dette fremgår af de fleste kvinder.

Pointen er, at i en institution i lang tid ikke foretage reparationer. Og det føltes. Fremkomsten af nogle kontorer og kamrene er ikke tilfredse. Kosmetiske reparationer dag i plejehjemmet for at spise, men han har ikke behage besøgende.

Men til betalt kamre normalt har ingen klager. Der følte virkelig øget komfort. Der er alt det, du har brug for at mor og nyfødte, og der er en fernis af kamre.

betingelserne for ophold

Også være opmærksomme på betingelserne for ophold i institutionen som helhed. 4 hospital (Omsk) får blandede meninger på området for kvinder i fødsel. Selvfølgelig, det hele afhænger af personlige præferencer - nogen vant til øget komfort, der ikke har råd til selv at betale afdelinger i organisationen, og nogle er tilfredse med lidt.

vi kan sige med sikkerhed kun, at betingelserne for ophold af kvinder i fødsel acceptabel, men med sine egne mangler. Faciliteten har alt hvad du behøver for at hjælpe med fødslen, samt nyligt lavet mor bo hos barnet.

Sammen med denne del af de besøgende noteret et mindre antal toiletter (1 pr etage), ikke den mest komfortable bruser (nogle hævder, at de ikke engang har vægge), mangel på varmt vand. Power ikke forårsager glæde. At dømme efter de anmeldelser, maden i institutionen er ikke særlig god, men ikke forfærdeligt. Nogle retter er dog ikke egnede ammende mødre.

Hvad skal du medbringe

For ikke at glemme at føde, er du nødt til at gøre en særlig liste. Maternity Hospital №4 (Omsk) ikke giver de fleste ting til mor og barn. Der er mindst, men bliver nødt til at samle poser i hver barsel hospital.

Med en anbefales at tage:

 • bleer til spædbørn;
 • vådservietter;
 • engangstrusser (5-10 stykker);
 • badekåbe;
 • shirt (foretrukket);
 • hjemmesko (vaskbar, ikke fluffy);
 • kosmetik (for udledning);
 • Fløde "under ble";
 • babytøj og rammebeløb til udledning;
 • tøj til mor skal opfyldes;
 • vand;
 • postpartum pads (1-2 pakker);
 • mobil og oplader;
 • bog.

Det burde være nok. En lignende liste over vordende mødre annoncere næsten enhver kvinde, der har født. Der er intet overraskende i det ikke. Derfor, for at sige, at barsel hospitalet ikke har givet af alt for den kvinde, der fødte barnet, er det ikke nødvendigt. Det er ulovligt at kalde.

Resumé og konklusioner

Det generelt kan vi sige om den undersøgte institution? 4 hospital (Omsk) modtog en række bemærkninger om deres aktiviteter. Kvinder siger, at der generelt, organisationen er ikke meget forskellige fra lignende institutioner.

At føde her? Ingen signifikant negativ og bekræftede organisationen ingen bedømmelser. Derfor kan vi antage, at alle de negative udtalelse - en "skrækhistorier" for vordende mødre. Betingelser for ophold på hospitalet i Omsk 4 gennemsnit. Ja, nogen de vil. Men på samme tid, kan du ikke sige med sikkerhed, at institutionen er unik og giver de bedste betingelser for vordende mødre og nyfødte. Den mest almindelige hospital, som for de penge (på det personlige anmodning), kan du få øget komfort. Succesfuld i etableringen af fødende kvinder og gratis, og gratis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.