Hjem og familieGraviditet

Gør kvinder postpartum puder?

En kvinde skal være sikker på at tage vare på dig selv. Især på grund af sin hygiejne. Dens krop er konstrueret således, at manglende overholdelse af grundlæggende regler og nepodderzhanii renholdelse af det genitale område, damen dooms sig til fremkomsten af problemer. Og det er ikke kun udseendet af ubehagelige lugte eller kløe. Konsekvenserne kan indebære en overtrædelse af mikroflora organer af en lille bassin, inflammation og alvorlige sygdomme.

Det skal bemærkes, at fremkomsten af kommercielt tilgængelige engangs puder meget lettere for kvinder at passe sig selv. Disse puder hygiejnisk absolut umærkelig og garantere fuld beskyttelse mod lækage, infektion og ubehagelig lugt.

Apropos disse plejeprodukter, bør der lægges vægt på arten. Der Postpartum puder dagligt til brug i de kritiske dage. de alle udfører deres roller strengt og karakteriseres ved evnen til at absorbere en vis mængde væske. For eksempel er de trusseindlæg er meget bekvemt at bruge på daglig basis, men ikke i de kritiske dage. Menstruation de ikke kan holde.

Jeg vil gerne henlede opmærksomheden på postpartum pads. Disse hygiejne dukkede op i apoteker nylig. Men mange kvinder er i stand til at vurdere deres værd.

En gravid kvinde og for nylig har født måned slet ikke. Men umiddelbart efter barnets fødsel optrådte hun lochia - blødning udledning uterin. De er rigelige og ikke vare et par dage, og omkring en måned. Og lægning postpartum kvinde er afgørende.

For nylig, på hospitaler forbyder brug af engangs hygiejneprodukter. Så hvad nytter det? Udstedte bleer. Og de var ikke den ene gang og ikke-personlige (det er især ubehageligt). De blev først udstedt, og efter brug tage tilbage. Dem direkte i hospital sygeplejersker vasket i fælles kedler, efter opvarmet og holdt samlet desinfektion. Måske mange mødre, der længe har rejst deres børn og børnebørn har fået huske disse underlige farver forfærdelig ble, der er designet til vordende mødre absorbere barselsflåd.

I dag pads til gravide kvinder til at tage med dig på hospitalet rådede lægerne selv. Leveres kvinde kunne nu føle og komfortable og civiliseret.

Hvad er forskellen fra de sædvanlige postpartum puder? For det første, de er større. I de tidlige dage barselsflåd er meget rigelige. Udskift hygiejniske midler nødvendige ofte, blot hver anden time, og (i de første par dage), altid efter at gå på toilettet.

Sekund, post-partum puder er sterile. Det faktum, at efter fødslen de kvindelige organer er åbne for infektion. Nok til at få den mindste patogen og begynde en alvorlig betændelse. Uterin udledning - en stor grobund for parasitter. Det er vigtigt efter fødslen regelmæssigt vaskes grundigt med sæbe, tørre og suge gennem skridtet med en ren klud. I de tidlige dage anbefales det at skifte puden så ofte som muligt.

For det tredje, de post-partum puder er komfortable og ikke bidrager til udseendet af ble udslæt. Hvis mødre har sømme, vil brugen ikke påvirke dem. De har ikke en gummi syntetisk base, ikke gnide, og pleje huden i skridtet område.

Lochia rigelige omkring 48 timer efter den generiske autorisationsnummer efter slukket. Så snart udledningen vil være mindre, kan du begynde at bruge konventionelle hygiejnebind. De, der kan lide at bruge tamponer, jeg vil gerne advare. De havde ikke holde barselsflåd, og kan alvorligt skade. Det er vigtigt, at livmoderen sandsynligvis er ryddet og al væsken ud af det. Tamponer forsinke denne proces, absorberer kun en del af markeringen. Og det kan føre til infektion.

Generelt hvis du snart kommer til at få et barn, det er værd at tage til hospitalet postpartum puder. Par pakker handy must!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.