Kunst og underholdningLitteratur

Garnet Armbånd: En analyse af historien

Mange litterære lærde genkender Alexander Ivanovich Kuprin som en mester i noveller. Hans værker, der fortæller om kærlighed, er skrevet i en udsøgt stil og indeholder et subtilt psykologisk portræt af en russisk person. Ikke en undtagelse og "Garnet Armbånd". En analyse af denne historie vil blive givet i artiklen.

resumé

Som grundlag for historien tog den russiske forfatter en rigtig historie. En telegrafofficer, håbløst forelsket i en guvernørs kone, gav ham en gave - en forgyldt kæde med et vedhæng.

Historiens hovedhjerte, prinsesse Sheina, modtager også en gave fra en hemmelig beundrer - et granatarmbånd. Analysen af arbejdet skal først og fremmest ske på baggrund af denne piges natur. Notatet, som beundreren er knyttet til udsmykningen, siger, at et sådant grønt granat kan bringe sin ejer en fremsynsgave. Det er vigtigt at bemærke, at denne sten er et symbol på lidenskab og kærlighed.

Vera Nikolaevna fortæller sin mand om en uventet gave, og viser ham også en note fra en hemmelig beundrer. De viser sig efterfølgende at være en lille tjenestemand i Yoltkov. Hans følelser for prinsessen har han oplevet i mange år. Broder Sheina begynder at true ham, men han tålmodigt opholder sig alle fornærmelser. Og i dette er han hjulpet af stærk kærlighed. Som følge heraf beslutter Zheltkov at afslutte sit liv for at befri sin elskede fra skam. "Garnet armbånd", den analyse, som vi gennemfører, slutter med det faktum, at heltinden indser, hvor meget hun allerede var elsket af den afdøde tjenestemand. Og denne stærke lyse følelse, som blev sendt til Vera Nikolaevna, forsvinder med Zheltkovs død.

Kærlighed tema

Hovedpersonen, Yoltkov, er udførelsen af billedet af en mand, der ved at elske uselvisk og ofre sig selv. Han kan ikke forråde sine følelser, det er bedre at sige farvel til livet. Men mens han lever, ændrer hans kærlighed prinsessen. Hun vil igen elske og blive elsket, men i mange år i ægteskabet glæder hun næsten om et sådant behov. Dette er især klart, hvis man ser på hendes tanker og udfører deres analyse. Granatæble armbåndet, der fremgår af hovedpersonen, er et symbol, der forskygger, at lidenskabelige og lidenskabelige følelser snart kommer ind i hendes liv. Og efter en sådan gave begynder hun at opleve lyse følelser, som om hun blomstrer, begynder at elske livet på ny.

Kuprins kærlighed er gennem og vigtig. Dette mærkes i mange historier, og et direkte bevis på det er "granatæblearmbåndet". En analyse af dette litterære arbejde hjælper med at forstå, at kærlighed kan være høj og ædel. Der er trods alt ingen uhøflighed i historien. For en forfatter er en sådan følelse en manifestation af Gud. Og selv på trods af en sådan trist afslutning er heltinden stadig glad. Hendes hjerte har trods alt modtaget ægte oprigtige følelser, der for evigt vil leve i hukommelsen. En forløber for de kommende ændringer i prinsessenes sjæl gør Kuprin et granatarmbånd.

Analysen af dette arbejde bidrog til at forstå, at kærlighed kan være en uselvisk og høj følelse. Det er synd, at et sådant møde ifølge Kuprin selv ikke er for enhver person. Og det sker en gang i et årtusind.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.