ModeGaver

Spirits "Barberi Body": anmeldelser, priser, beskrivelse

Burberry - et velkendt brand over hele verden kommer fra Storbritannien. I første omgang designet hus med speciale udelukkende på udvikling og udstedelse af tøj. Men i det XX århundrede den britiske designer er blevet mestret endnu en retning - parfumer. Parfumer og toiletvand fra Burberry genkendelige: de har alle en raffineret og aristokratisk bouquet med tydelige spor typiske for de helt påvirkninger.

I hele historien om design laboratorier blev Burberry skabt omkring 50 samlerobjekt smagsoplevelser. En af de mest berømte og luksuriøse dufte blev "Barberi Body", der fokuserer på det kvindelige publikum. Selv om denne toiletvand, og blev udgivet et par år siden, er det stadig den mest foretrukne og populære blandt damerne i hele linjen af parfume Burberry.

Lidt om Burberry

Grundlæggeren af den legendariske designhus Burberry er en iværksætter T. Barber. Udover at de i 1856 en butik, der sælger kvinders og mænds blev åbnet i Hampshire tøj Barberi var også opfinderen af vandtæt stof, nu kendt for os som gabardine. Ting af dette materiale er blevet meget populære hos sportsfolk, hvis erhverv var forbundet med regelmæssig placering udendørs. I slutningen af det XIX århundrede havde Thomas besluttet at åbne engroshandel tøj gabardine i London. Det gik op ad bakken.

Igennem XX århundrede Thomas Burbury samarbejdet aktivt med de militære afdelinger, regelmæssigt modtager fra dem ordrer for frakker, officer uniform og andre beklædningsgenstande. Den tidligste levering var dødelig og bragt virksomheden en multimillion-dollar indtægter, en forsigtig iværksætter har investeret i produktion.

År for år, skræddere og designere udvikle elementer af militær beklædning, som siden 1901, begyndte at dukke varemærke Burberry - en ridder til hest, i fuld gear og med et spyd på klar. Symbolikken i denne eksisterer stadig i dag, og fortsætter med at bevæge sig fremad, som det fremgår af en kort latinsk indskrift på flaget - «Prorsum».

Når fjendtlighederne var overstået, nogle elementer til beklædning og uniformer silhuetter gradvist flyttet ind civilt tøj. Et par år senere, omkring 1920, var der en mere mærke identifikationsmærke, frigiver Burberry tøj, blandt andre masse tekstiler - bur i hvide, beige, sorte og røde farver.

Gennem årene mere og mere virksomhedsejere Burberry erstattet med hinanden i lederstillinger. Alene det forblev uændret - en elegant og konservativ ånd af mærkevarer, der ligger i ægte britisk.

1981 var præget af udgivelsen af et helt nyt produkt til Burberry - Eau de Toilette. Det blev kaldt meget simpelt - Burberry til mænd - og er udelukkende beregnet til mænd. Kvinder også spiritus dukkede kun 10 år senere - i 1991, og fik navnet på den Samfund - «Company».

Historien om parfume Burberry Krop

2011. Burberry design hus i en stor måde fejrer sit 155 års jubilæum, og samtidig, rund dato - 20 år siden udgivelsen af de første kvinder duft. Til disse to festlige milepæle og var tidsindstillet præsentation af den nye duft vand - Burberry Krop.

Parfume "Barberi Body" blev præsenteret for offentligheden den 1. september, næsten samtidig i 150 lande over hele verden. Denne duft skulle bære en vis symbol for at understrege overensstemmelse med lugten af den nuværende og samtidig har en unik, men genkendelig ramme, der kan blive relevante i alle aldre. Hertil kommer, at annonceringen af en parfume "Barberi Body" markerede en ny side i historien om britisk design hus.

Duften blev udviklet over flere år, og indtil videre projekt anses for at være den største siden begyndelsen af eksistensen af mærket Burberry: reklame selskab havde en virkelig overvældende skala. Præsentation materialer blev placeret ved hjælp af udendørs reklamer, tv og en lang række online ressourcer. Gennem den officielle mærke side i den populære sociale netværk Facebook kunne gøre en pre-order sonderne, og dette gavnet produktlancering - spiritus "Barberi Body" i den første uge blev evalueret mere end to hundrede tusinde kunder.

Reklame Burberry Krop

Kulminationen på kampagnen er blevet en levende video med en ung britisk model og skuespiller Rosie Huntington-Whiteley. Tender og lidenskabelig, luksuriøse og raffinerede Rosie klædt i en frakke af satin, som skjuler det sande og perfekte kvindelige krop, varm, fløjlsagtig, elegant, at have en kurvet og attraktiv rundhed. Video dedikeret smag "Barberi Body", med specielt skrevet af musikere fra The Feeling organiske sammensætning.

"Den utrolige sensualitet, kvindelighed, forførelse, og på samme tid, kompleksiteten - det er de karakteristiske træk ved smag. Denne duft - er alder og tid, er det - et mesterværk! "- præcis lyddesigner, skabte parfume" Barberi Body ". Disse vurderinger støtte og co-leder af modehuset Burberry K. Bailey i den officielle pressemeddelelse af produktet, samtidig bemærke, at trods den alsidighed, smag viste sig med en reel britisk accent.

Flaske Burberry Krop

For at understrege vigtigheden af smykker og parfume blev parfume "Barberi krop" konkluderede i udsøgt facetteret flaske, der ligner behandlet og bragt til strålende perfektion. Som planlagt af udviklerne, skal flasken være i harmoni med dens indhold på samme tid, og skabe et ønske om at fange hendes besiddelse, hvorfor og slank og aflang form blev valgt.

emballage palet understrege smag sensualitet og kvindelighed. Pink, guld, hudfarver - der mest præcist beskriver ånderne "Barberi Krop" i forhold til farven. Flaske dekoreret med guld grænser og graveret, kommer til udtryk i den berømte Burberry celle.

Fragrance Burberry Krop

Burberry Krop kan med rette henføres til de klassiske kategorier af duftstoffer. Sammensætning Lugt indeholder følgende komponenter:

1. Top noter:

- malurt;

- fersken;

- Freesia.

2. Heart noter:

- Rose;

- iris;

- sandeltræ.

3. Loop Bemærkninger:

- ned;

- vanille;

- Amber;

- Musk.

På trods af en noget dramatisk indledning, kan aroma tilskrives en svag lugt. Indledende noter blødgjort yderligere offentliggørelse af roser og iris. Sandeltræ er til stede, men ikke spiller en særlig rolle, hvilket giver samtidig lyden af "hjerte" karakteristisk nuance. Den mest frodige og varm buket er afsløret i slutningen, kærtegnende fløjl duft af vanilje, og moskus kashemrana.

Giv mulighed for at sprede smag - det er det eneste aspekt, der bør overholdes, da vi først mødtes med "Barberi Krop." Eau de Toilette, denne lidt lunefuld, så prøv det skal være små portioner, langsomt og forsigtigt, som om du rører sarte kvindelige hud.

Indsamling Burberry Krop

Den linje af parfume i denne serie indeholder flere forskellige varianter:

- Burberry Krop Eau de Toilette;

- Burberry Krop Tender;

- Burberry Krop Intense.

Grundlaget for hver af dem udgør de vigtigste drev komponenter, såsom fersken, rose, sandeltræ, af løkke - kashmir, moskus og vanilje. Men den væsentligste forskel er subtile ledsagende akkorder.

Burberry Krop Eau de Toilette

Denne duft er den letteste af serien "Barberi Krop." Anmeldelser af glade ejere siger, at det er hensigtsmæssigt at bruge i løbet af sommeren. Dette lettes af en letvægtsdesign smag, krydret æble og grøn te. Traditionel fersken blidt indhyller forfriskende ingredienser, giver det nogle sødme. Burberry Krop Eau de Toilette blev udgivet i 2012.

Burberry Krop Tender

"Barberi Krop Tender" - en mousserende, frisk og optimistisk duft. Han syntes at fylde dit hjerte med glæde og forventning om nydelse. Først ånde giver os mulighed for at identificere noter af citron, æble og salvie, som, bortvejre, derefter løsladt måde mere skånsom jasmin, sandal og steg. Udgivelsesdato smag "Barberi Krop Tender" - 2013.

Burberry Krop Intense

Dette er den lyse, fyldig og rig smag af hele linjen, "Barberi Krop." Saftige aftalerne af fersken, fresia og absint er flettet sammen og logisk supplerer hinanden. Rose og iris kombineret med et sofistikeret sandal åbent hjerte af duftstoffet, og velvalgt kashmir moskus og vanilje komplet symfoni. Det er disse ånder "Barberi Krop", som anmeldelser var den første til at blive en rigtig apoteose af hele serien.

Frigivelse danner Burberry Krop

Hvert punkt fra samlingen Burberry Krop Aromas produceres i flere hætteglas af forskellige størrelser og har en forlængelse i form af en række andre produkter.

Burberry Krop Intens kan findes i to varianter - 85 og 60 ml.

Burberry Krop Eau de toilette solgt i flasker med 85, 60 og 35 ml. Gruppe mælk og suppleret olie til legemet volumen på 85 ml, 85 og 60 ml, samt usædvanlige tilbehør - stearinlys. En god gave ville være et sæt af "Barberi Body", som omfatter store og små flasker og spray bodylotion.

Burberry Krop Tender forekommer også i tre former butylkov - på 85, 60 og 35 ml og en krop mælk. En meget interessant nyhed - Pocket Spray "Barberi Krop Tender". Anmeldelser af shoppere sige lille og ekstremt brugervenligt design, der gør det muligt at ballonen til at fylde et antal gange, og tage det med dig i en pung.

Elite flaske Burberry Krop

Særlig opmærksomhed bør være limited edition Burberry Krop i en luksus flaske Baccarat, udført fra den reneste krystal. Luksus uanstændigt, fristende og forførende - den oprindelige lugt har fundet værdig, håndlavede indramning. Det samlede antal hætteglas - 166 stykker, hver af dem har sit eget serienummer. Det er let at forstå, at dette nummer af "Barberi Krop" pris bid - hver forekomst er ikke mindre end 120 tusind rubler.

Priserne for Burberry Krop

Eau de toilette i standard emballage, i modsætning til Baccarat, er en ganske overkommelig pris. afhængigt af salgsstedet (regelmæssig detail eller online butik, hjemmeside eller officiel ressource) omkostninger, kan dog være lidt anderledes.

Direkte på producentens websted for en gennemsnitlig flaske klassiske "Barberi Body" pris på omkring 3000 rubler, mens Intens aroma har en pris på 2600 rubler, og Tender vil koste 3700 rubler.

I konventionelle onlinebutikker dette produkt kan findes i intervallet 2.500 til 3.000 rubler stykket. Men fælles og lavere pris - 1500 rubler 60 ml Burberry Krop. Men som regel er det en falsk eller udløbne produkter, så du skal være mere omhyggelige i udvælgelsen af høj kvalitet smag.

Netværk detailhandlere, såsom for eksempel "Letual", "Barberi Body" tilbudskursen fra 4000 til 6000 rubler. I modsætning til en sådan høj værdi kan præsenteres som følger: konstant tilgængelighed af data smag i salgsområdet, muligheden for montering af en særlig lugt hele Burberry linje og regulære aktier, hvorunder produktet gøres tilgængeligt med en rabat på 30% til 50%.

Anmeldelser af Burberry Krop

Ligegyldigt hvilken slags parfume fra hele samlingen er blevet valgt, de "Barbary Krop" anmeldelser indsendt af kvinder, enige om én ting: duften er utrolig sensuel og sexet.

Det noterer den usædvanlige varme Burberry Krop, men under alle omstændigheder, ikke cloying. De fleste kunder siger, at det bedste tidspunkt for denne parfume - lavsæsonen. Men i år om aftenen vil være helt relevant at bære som "Intens" og "Barbary Krop Tender". Anmeldelser af nogle ejere af disse aromaer viser en mærkbar lugt af vanille, som synes tung under middagsheden, men med debut af natten kølighed, dette notat lyder helt anderledes - mere harmonisk.

Et andet særkende af linjen Burberry Krop - en utrolig modstand. Selv efter huden er sjælen smag, selvfølgelig, er ikke så klar som i de tidlige dage, men det syntes at have fusioneret med den kvindelige krop, en mere intim og skjult.

Den eneste betydelige ulempe parfume samling "Barberi Body" - prisen. Men dette niveau af smag, i udtalelsen fra købere, det er helt acceptabelt. Desuden er toilettet vand forbruges sparsomt nok - noterne oplyses i løbet af dagen, den ene efter den anden, og efterlade et vedvarende spor.

Samlet set kan Burberry Krop anbefales som en bestemt dato som en gave til sin elskede, kæreste eller mor, samt til shopping til daglig brug. Lugten vil fremhæve kvindelighed og indehavere af sin charme, og en præsentabel flaske vil pynte ethvert toiletbord.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.