SundhedMedicin

I hvilken læge kontakt med vorter: Funktioner af behandling og diagnostik

HPV er en almindelig, meget ubehageligt, farlig sygdom. At finde hans symptomer, mange straks afhørt om, hvad lægen at tage fat med papillomer, som tager yderligere handling? Vi vil forstå mere.

Hvad er HPV?

Human papillomavirus henviser til en af familien af vira, der kan medføre ændringer i hudens celler, som dannes på sin overflade vorter og kondylomer. På dette tidspunkt, åben i mere end 100 typer af virus, patogener er 80 af dem.

WHO siger HPV lider 70% af befolkningen. Oftest denne sygdom rammer kvinder, for nogle grund mænd det manifesterer sig sjældent. Snigende virus - også selvom der endnu ikke er fundet dens manifestationer, er det sandsynligt, at han gemte sig i kroppen. Chancen for at pådrage sig har stort set alle, så hvis papilloma optrådte på kroppen, som lægen spørge, du har brug for at vide på forhånd.

Hvor er det papilloma

Infektion kan forekomme i barndommen. Børn på spil får ofte en række forskellige skader, blå mærker, rifter, en række mikro-revner i huden, og gennem dem ind i kroppen let trænge forskellige vira, herunder en af de sorter af HPV. Hos børn, er det ofte manifesteret i form af vorter.

Hos voksne under indflydelse af en bestemt type virus udvikler kønsvorter. Oftest transmissionsmekanisme her - seksuel måde. Virusset kommer ind i slimhinderne fra en partner til et andet gennem mikrorevner. I stærk, kan sund kroppens immunsystem nemt klare den virus, men i nogle tilfælde, når immunsystemet svigter, sygdom udvikler udslæt på huden som en vorte eller vorter. Den virus ved at indlejre i kromosomet af cellen, ændrer sin korrekte funktion, og epitelet begynder at vokse kraftigt. Så der er overdreven vækst på huden.

Fang virus er let for enhver kontakt med bæreren. Tilstrækkeligt normal kontakt med huden eller slimhinden. Men der er en række faktorer, hvor sygdommen udvikler sig meget hurtigere denne:

 • Et svækket immunsystem.
 • Forskellige problemer med mave-tarmkanalen.
 • Alkoholmisbrug og rygning.

Den farlige virus

Virussen er lumsk og farlig. Mens i kroppen, kan han ikke endnu manifestere sig, men de fatale forandringer i cellerne allerede sker. Ofte kan det forårsage hos kvinder med livmoderhalskræft og for mænd - en kræft i penis. Vide, hvilke læge at rådføre sig med vorter, skal du sørge for at gå til modtagelse. Først hovedet til hudlæge. Ved undersøgelse, er lægen forpligtet til at finde ud af, om stigningen i lysken lymfeknuder, samt om der er en følelse af ubehag, en brændende fornemmelse i kønsdelene.

Professionelle diagnostik

Hudlæsioner i form af opbygningen udvikler sig. Aktivitet af epitelceller fører til en hurtig stigning papillomavirus. I nogle tilfælde kan selv i 5-9 dage stige betydeligt. Meget afhænger af patientens helbred - en stor rolle af immunsystemet spillet.

I de tidlige stadier tumorer ikke bringe nogen ubehag. Men på trods af dette, ikke forsinker kampagnen til lægen. Der har været tilfælde, hvor transformationen fandt sted meget hurtigt, og en hudlæge har sendt patienten til onkolog.

Papilloma kan udvikle selv i dem, der aldrig har set på nogle hudsygdomme. Fra det øjeblik, hvor virussen ind i kroppen, nogle manifestationer kan tage ikke kun måneder, men år. Spørgsmålet er, i hvilket læge at tage fat med papillomer, ved den måde, kan aldrig forekomme. Med alt, at personen fortsat er bærer af viruset.

rådgivning nødvendig

Medicinske statistikker viser, at HPV hos kvinder opstår, men ikke meget, men oftere. Med hensyn til alder, jo større problem står over mennesker ældre end halvtreds år. Som hudlæsioner vokser, det bringer ubehag til sin ejer, nogle gange endda afgørende.

På hvilke områder er oftest manifesterer sig en virus? Oftest:

 • I det underarm område.
 • I lysken.
 • Under knæet bøjes.
 • På hænderne.
 • Under brystet, i hudfolder.
 • På halsen.

Sådanne specifikke steder ofte føre til gnidninger skade papillomer, så patienterne oplever smerte. Så skal du straks kontakte en hudlæge og finde ud af, hvilken behandling er passende for dig. Lægen, ved hjælp af moderne metoder til diagnosticering, præcis diagnose og bestemme de næste skridt. Glem alt om selv-bortskaffelsesmetoder vækster. Du kan åbne papilloma og åbne porten til kroppen for de mest farlige patogener.

I hvilken læge kontakt med vorter? Hvis du finder vækster på nogle områder af kroppen, ikke forsinker et besøg hos en hudlæge. Kvinder i at identificere kønsvorter, bør besøge en gynækolog mænd - Urolog. Hvis vorter er i området af mellemkødet, anus - bør se en proctologist.

Papilloma på det sprog: i hvilket læge til at tage fat på

Papillomer på tungen forårsager en bestemt type virus, er de dannet af en coating af slim epitel. Det ser ikke blot i sproget, men også i andre områder af mundhulen. Ofte er disse vækster er smertefulde og bløder. Fremgangsmåden er ledsaget af inflammation i slimhinderne.

Ligner en lille opbygning brystvorten pink eller rød, undertiden hvid og udvækst. Fokusering vorter, for det meste ses i sådanne steder:

 • hyoid region;
 • den hårde gane;
 • spids eller side af tungen;
 • bagsiden af tungen.

Særlig farligt heri er følgende stammer: 1, 2, 3, 16, 18. I tæt kontakt med HPV-bærer har en høj sandsynlighed for at pådrage ikke kun gennem slimhinderne, men også gennem husholdningsartikler. En af årsagerne til denne virus er en manglende overholdelse af personlig hygiejne, samt:

 • forkert kost;
 • microtrauma;
 • stress;
 • oral sex.

Enhver, der har stået over for et lignende problem, mener, at hvad lægen er det nødvendigt at beskæftige sig med papilloma. Kompetente, kvalificerede dermatovenereologists hjælpe i denne sag. Meget vigtig tid til at sætte en præcis diagnose og foretage en passende behandling. Må ikke ty til selvstændige fjerne oprustning, bør det være eksperterne.

I hvilken læge at gå til fjernelse af papillomer

For at helbrede en sygdom, der er beskrevet eller i det mindste køre virus i et hjørne, er det nødvendigt at behandle på en omfattende måde. Efter undersøgelse og diagnose lægen vil ordinere specifikke antivirale midler ( "Panavir", "Indinol", "Izorinozil og så videre. P.), Præparater til ophævelse af immunitet (" TSikloferon", ginseng, sibirisk ginseng, hyben), og i bekræftende fald det kræver fjernelse af opbygningen. dette er nødvendigt for at papillomavirus ikke spredes gennem kroppen, fordi hvis du ved et uheld beskadiget det udelukker ikke risikoen for infektion.

Når du ved, hvilken læge til at kontakte om papillomer, finde ud af, hvordan du fjerner opbygningen metoder bør ty. Medicinske centre tilbyder:

 • fremgangsmåde til radiobølger;
 • interferon blokade;
 • electrocoagulation;
 • anvende høje temperaturer;
 • kryokirurgi;
 • flydende nitrogen;
 • laser.

Enhver af disse metoder er ganske effektiv, men det kan udpege en læge, vurderer patientens tilstand.

Forebyggelse af HPV

Så fandt vi, at sådan en human papilloma, i hvilket lægen at tage fat, når det opdages. Og nu til forebyggelse af virus.

Med hensyn til den seksuelle sfære, så er der ikke kunne være, ved den måde, ville være en sand sætning, "advaret -. Skimmelsvamp" Ideelt set bør der være en sex-partner. Brug beskyttelsesudstyr under samleje.

Naturen har givet mennesket den mest kraftfulde våben - immunsystemet. Styrke, støtte ham. Overhold god personlig hygiejne, især på offentlige steder. Opretholde en sund livsstil.

Overhold regimet arbejde og hvile. Tag dine vitaminer. Spis frugt og grøntsager.

Den stigende popularitet af vaccination mod HPV visse stammer. Spørg din læge, om du bør gøre det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.