Selv-dyrkningPsykologi

Jeg ønsker at elske og blive elsket ... Tips til at nå målet

Hvad gør folk glade og gør det muligt at leve i harmoni med hinanden? Sandsynligvis alle vil besvare dette spørgsmål forskelligt. Efter alt, alle har deres egne drømme og forhåbninger, men alt vil være i stand til at bekræfte, at kærlighed er en af grundpillerne i vores liv. Vi er sociale væsener, og derfor stræber efter at opnå støtte og forståelse, kærlighed og hengivenhed. Og mange mener, at livet blev skabt med henblik på at gøre os i stand til at hjælpe og imødekomme behovene hos nære venner. Men i virkeligheden, vi er alle unikke og individuelle. Mennesket blev skabt til et lykkeligt liv, som først skal sætte pris på dig selv! Sikkert hver pige tegner et perfekt billede i mine drømme, og gentager mantraet: "Jeg ønsker at elske og blive elsket"

Ensomhed: Fakta eller konstruerede stereotyp

Mange kvinder har en tendens til at dramatisere de livsomstændigheder og se alt i mørke farver. Sammenligne dig selv med andre kvinder begynder at "rekruttere" komplekser og erhverve frygt. Efter alt, nogen altid virker glad og attraktiv. Og hvis det virkelig er tilfældet? Du kan ikke bedømme en mand uden at vide det. Hun begynder at gøre et forsøg på at komme tættere på det modsatte køn, og til tider virkelig kan fejle. Men dette betyder ikke, at det er dødsdømt.

Problemet er i forhold til den situation, - den fanatiske forfølgelse af de mål, og undladelse af at besejre føre til en dyb depression. Må ikke få hængt op, skal du først forstå dig selv. Hvad er du villig til at gøre for at dit liv, "flød" i en anden kanal? Det er nødvendigt at begynde at ændre den sædvanlige holdning. Hvordan dette hjælpe? Svaret er indlysende - sætningen "Jeg ønsker at elske og blive elsket," vil ophøre med at være en flygtig mål for dig!

Elsk dig selv

Vores personlighed består af tusindvis af fragmenter, der definerer vores liv, holdninger til sig selv og andre. Og hvis en kvinde engang havde fået at vide, at hun ikke er værd at elske, er denne stereotype afspejles i hele hendes liv. Psykologer siger, at kærligheden - er en afspejling af personligheden af den psyko-emotionel integritet. Det vil sige, alle sanser er allerede i os. Og når vi mødes en anstændig mand, vi deler med ham deres følelser, som oprindeligt havde for sig selv. Her er svaret - hvis du aldrig har elsket dig selv, hvis du kan give denne følelse til en anden? Selvfølgelig ikke! Man, en berygtet og dybt "ondt" kan ikke tiltrække en anden. Efter alt, ligesom manden på jagt efter en mand, der kan stole på. Har dame, ikke beundre dem, der ikke værdsætter hans kvaliteter, kan det inspirere? Det er nødvendigt at lære at udtrykke deres følelser og elsker den fine og såre en person, der bor inde i dig. Tillad dig selv at være frie og åbne for nye og ukendte. Kend din sjæl, og så sætningen "Jeg ønsker at elske og blive elsket" bliver ikke en besættelse, og legemliggjort i et nyt lykkeligt liv.

interne restriktioner

Meget ofte er pigerne selv programmerede fremtidige fiaskoer. Det menes, at de ikke er værdige til sådan en vidunderlig følelse, ligesom kærlighed, troskab. Damerne begynder at føle ofre for omstændigheder og undergang. Oprettelse af et tæt forhold, hver gang de spørger sig selv, om de er værdige til de udvalgte? Vil det have noget, eller fiasko vil komme igen?

Disse kvinder er trukket mænd, der føler deres holdning til sig selv, begynder at opføre sig med dem bare som et offer, tillade sig at voldelige handlinger og forræderi. Efter alt, hun fortjener det, hvis hun tog en sådan situation. Og når du gentager for dig selv, "Jeg ønsker at blive elsket" - du ikke tro det. Skift din holdning til livet, stop ondt af "pige" inde i dig. Vær stolt, at du er enestående og unikt. Og kun en sådan adfærd vil gøre dig attraktiv for det modsatte køn.

Frygt for smerte og nye skuffelser

I hvert liv der er tilbageslag og skuffelser, men nogen i stand til at "stå op" og komme videre, og nogen feeds hendes smerte på daglig basis. Der er en hel drama i livet, hun hele tiden ruller den situation, hvor hun var blevet bedraget. I sidste ende, det starter forfra sig selv at takke! Søger årsager til hullet begynder at frygte for at overleve den nye tragedie i hans personlige liv. En sådan situation fører til det faktum, at damen er bange for at lade den nye person i dit hjerte.

Hun mener, at på denne måde det beskytter sig selv mod smerte. Tvivl overvælde og underlæg viljen, en kvinde kan begynde at date en fyr, men ved først givne lejlighed løber væk og gemmer sig i et "skal". Du siger til dig selv: "Jeg ønsker at blive elsket var der" - men de søger ud af årsagen til at beskylde ham for at lyve eller forræderi. I en sådan situation er det nødvendigt at tilgive den person, du fornærmet, og mig selv. Det er ikke nødvendigt at holde vrede og raseri. Verden er ufuldkommen, da de mennesker omkring dig. Så måske, stoppe ud af huset? Tillad dig selv at leve på, begynder at kommunikere mere og til at udtrykke deres følelser åbent.

Ingen grund til at haste

Mange piger er besat med frygten for ensomhed. De er bange for ikke at have tid til at finde sit ene og begynde at se det i en hvilken som helst af det modsatte køn. Denne besættelse skubber at manifestere deres følelser på en aggressiv måde. Det bliver et slogan sætningen "Jeg ønsker at elske og blive elsket her og lige nu." Kvinde søger at få en mand på nogen måde. Hun mener, at hvis han forlader, vil det altid være alene.

Denne situation fører til total kontrol valgt. Konstant snak om relationer, skænderier til enhver lejlighed. Selvfølgelig, sådan adfærd frastøder mænd, de ikke ønsker at adlyde og ikke ønsker at blive "erobret". Gentlemen føler, at du allerede har besluttet alt for ham, og det er uacceptabelt. Alle bør have et valg. Naturligvis sådanne holdninger føre til brud. Uanset hvor banalt det lyder, men det er nødvendigt helt at give slip på situationen til en vis grad selv skifte til andre bekymringer. Creatives selvstændig personlighed. Det er kvinder, der er en smule sig udenfor holdning, meget tiltrække mænd.

Er du klar til kærlighed

Nogle gange er der en situation, som hun er meget engageret i forholdet, drømmer om sin udkårne, og når det kommer til den faktiske romantiske møder, forstår - det er ikke klar endnu. Analysere situationen, hvis du kan ændre dit liv, så lad det i en anden person. Lyt til dig selv, hvordan du vil føle, og om at indgå kompromiser af hensyn til en elsket. Forholdet - er et komplekst samspil mellem to mennesker, og opnå harmoni og forståelse kan kun ske ved hjælp af daglige og omhyggelige arbejde. Hvis du ikke ønsker at slippe af interne komplekser og frygt, som du opbygger et perfekt forhold, hvor du vil finde lykke? Så selv bestemme, om der er en magisk sætning: "Jeg ønsker at elske og blive elsket" vital sandhed i livet, eller vil forblive i mine drømme.

Stræb efter at elske og nye følelser så naturligt og smukt. Kærlighed bringer os en følelse af lykke og sikkerhed, giver harmoni med miljøet og skubber de smukke ting. Så hvorfor ikke hjælpe sig selv og ikke forsøge at kaste væk frygt og unødvendig frygt? Det er kendt, at udeladelsen til ingenting bly. Opfyld din drøm - og så du ikke har en drøm, og gentage i dit sind: "Jeg ønsker at være ønsket og elsket," vil du blive en realitet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.