Selv-dyrkningPsykologi

Hvorfor gør folk græder? Alvorlige svar på børns spørgsmål

Et almindeligt menneske, hvis han ikke er biolog af profession, er usandsynligt, at alvorligt tænkt over spørgsmålet: hvor er tårerne? Hvorfor gør folk skrige i smerte, sorg, vrede, eller vrede? Hvorfor kvinder græder oftere og længere end mænd, og hvordan man kan forklare dette faktum med hensyn til fysiologi og psykologi?

Lad os starte fra begyndelsen. De tåreglandler er ikke kun dyr, men selv fugle. Men folk - den eneste skabning i naturen, hvor der råbet - ikke en simpel refleks proces, men også udtryk for følelser.

Spørgsmålet, hvad tårer, på forskellige tidspunkter troede ikke kun forskere, men også filosoffer.

Her er hvordan spørgsmålet om, hvorfor folk græde, sagde Alter Rebbe, grundlæggeren af Chabad lære: "Den dårlige nyhed forårsager kompression af hjernen, efterfulgt af udgivelsen af gode nyheder flydende effekt det modsatte .. Brain blodforsyningen forbedres i kroppen er en eksplosion af energi.". Ifølge den religiøse filosof, menneskelige tårer - det er ikke noget som cerebrospinalvæsken. Moderne videnskab har ikke bestridt denne forudsætning, men ikke bekræftet. Selv i dag allerede er det kendt, at aktiviteten af de tåreglandler, samt alle andre processer i kroppen, finder sted under vejledning af hjernen.

Amerikanske biokemiker Vilyam Frey et par år af sit liv til at søge efter et svar på spørgsmålet: hvorfor skal folk græder? Han fremsatte sin egen hypotese, at i perioder med stress tårer kroppen af giftige stoffer er fjernet. Denne teori er ikke blevet fuldt bevist, og forskerne fortsat forskning og udvikling. , Alt dette har dog at gøre med menneskets fysiologi. Men hvad med vores følelser? Er tårer er gavnligt for vores sjæl, lindre og lindre lidelse? Det er nyttigt, om at græde i en vanskelig situation eller et behov for at begrænse følelser?

Israelsk videnskabsmand biolog Oren Hasson, undersøge adfærdsmæssige reaktioner hos den enkelte i gruppen, foreslog, at tårer folk angiver sin sårbarhed og svaghed. Det skal bemærkes, at en lignende reaktion fra barndommen, fordi grædende barn tiltrukket sig opmærksomhed fra voksne, hvilket giver dem mulighed for at forstå, at opleve fysisk eller psykisk ubehag.

Ifølge forskeren, tårerne - en beskyttende reaktion af den menneskelige psyke til den aggressive adfærd til andres, samt en god måde at bringe den placering til sig selv på en intuitiv niveau. Måske er det fordi nogen af os er genetisk lagt reaktioner på et barn græder. Hulkende voksen forekommer os babyen, der har brug for hjælp. Biolog tilbød sin egen teori om brugen af tårer til at opbygge personlige relationer.

"Du skal ikke græde søn, du er en mand ..."

Kvinder græder oftere end de stærkere køn. Det er velkendt faktum. Dette er i høj grad et resultat af opdragelse. Dreng fra en tidlig alder instills den idé, at en rigtig mand aldrig græder. Hurtig visning af følelser - det er forbeholdt den blide dame og fyr anses i bedste sjusket, hvis ikke ubalanceret hysteric. Men psykologer hævder, at give afløb for sine følelser skal være mindst lejlighedsvis. Det sparer en masse besvær. Læger har endda fundet, at længere levetid damer skylder sin evne tid til at sørge og en plage at smide det ud af mit hoved.

Men i kvindernes klynker er skyldig ikke kun følelsesmæssigt, men de hormoner. Enhver kvinde kender staten, opfordrede det medicinske sprog "præmenstruelt syndrom". "Jeg bliver vred over ingenting, konstant lyst til at græde, kroppen svulmer ..." - disse ord beskriver om deres tilstand i disse dage af messen køn. Årsagen til denne tilstand, mange læger mener en ubalance af østrogen og progesteron hormoner. Noget lignende erfaringer og kvinder i overgangsalderen og postmenopausale.

Tårer af glæde og skam

Fra fødsel til død, mand græder i gennemsnit 250 millioner gange. Enig, et imponerende tal. Og vi ved godt, at årsagen til tårer - ikke altid trist. Husk, medmindre du ikke behøver at tørre fugten fra hans øjne, som toppede under den homeriske latter?

Hvorfor gør folk græder af grin? Grunden er enkel og banal: ansigtsmusklerne stimulere kirtel, som ligger i den inderste øjenkrog og under deres indflydelse tårerne begynder at flyde.

kan indstilles Årsagerne til tårer, det er ikke nødvendigvis de problemer og bekymringer. Vi havde alle til at græde med følelser, at se på børnene, at gå til den første klasse. Til fungerende klasse undervises fremtid litsedeev presse ud en tåre, fordi autentisk skildre følelser - det er en del af erhvervet. Så er lærerne rådes til at begynde at have ondt af dig selv, og kun et par minutter fra øjnene vælde med tårer. Her er en troskyldig videnskab.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.