Nyheder og SamfundBerømtheder

Hun Ming Song: Biografi af en fodboldspiller

Hun Ming Song er en af de mest lovende koreanske hittere. I løbet af hans korte karriere har han allerede formået at spille i de største europæiske klubber. Mange fodboldanalytikere forudsiger en god fremtid for Sona. Den angriber ofte tilfredsstiller sine fans med et underholdende spil. Videooptagelser af hans hoveder vinder tusindvis af visninger i Youtube. Fodboldspilleren er konstant under opdrætteres opdræt.

begyndelsen af vejen

Hun Ming Song blev født den 8. juli 1992 i provinsen Kavando. Siden barndommen, glad i fodbold og spillet i et børnehold. Derefter flyttede hans familie fra Sydkorea til Tyskland. Der fortsætter fyren med at spille sport. I 2008 blev han optaget til ungdomsholdet "Hamburg". Spiller for en tysk klub viser han gode resultater. På bare en sæson bliver Hun Ming Song lederens leder og scorer i næsten hver kamp. I en alder af nitten går han ind i en kontrakt med Hamburg som professionel fodboldspiller. Men i løbet af sommeren lavsæsonen får han en alvorlig benskader under træningen. Skadeakillessænder tillader ikke ham at tale i to måneder. Men allerede i oktober går Song Hin Ming igen ind i feltet. Det første mål i sin karriere scorede han ved porten, "Köln" efter passagen fra flanken. Dette mål var ikke kun spektakulært, men også en rekord. Drøm blev den yngste scoringspiller af "Hamburg" i klubbenes historie.

Karrierevækst

Efter en strålende sæson udvider Hun Ming Song kontrakten med "Hamburg". Hans berømmelse strækker sig langt ud over Tyskland. Journalister placerer det regelmæssigt på forsiden af sports aviser. Den legendariske Franz Beckenbauer noterede sig selv Koreas fremragende spil. Nogle analytikere sammenlignede endog den unge angriber med Cha Bohm Geung. Dette er en af de mest berømte koreanske fodboldspillere.

I sommeren 2013 er Leverkusens Bayer interesseret i Søn. I midten af juni er der en overførsel. Efter at have spillet sekstres to spil i sort og rød, scorede Son Hyun Ming 31 mål. Den 9. november var der et spil mod den tidligere klub. Drøm spillede på banen og tre gange ramte porten, "Hamburg", hvilket gav sejr til sit nye hold. Med den koreanske angriber afbrød "Bayer" den mislykkede serie af årstider og kunne tage den ærefulde fjerdeplads i Bundesligaen.

Ved sommerens lavsæson i 2015 var drømmen allerede under opdrag af opdrættere af førende europæiske klubber. I medierne blev der regelmæssigt udvist modstridende oplysninger om den mulige overgang fra koreansk til "Barcelona" og derefter til "Manchester United". Som følge af den otteogtyvende august siger pressetjenesten til holdet, "Tottenham Hotspur", at de har en ny spiller - Son Hun Ming. Fodboldspiller sættes officielt på en blå uniform om tre dage.

Nyt mesterskab

Taler om "spurs" fortsætter sønnen med at demonstrere et fremragende spil. Hans krone "chip" var passagen gennem midten ved hjælp af hurtig dribling. Denne stil passer perfekt ind i den angribende strategi for "Tottenham". Engelsk klub godkendte hjerteligt koreansken, hvilket gør ham til en af favorit fans af lokale fans. Desuden fik han mulighed for at udføre under ære nummer syv. I en sæson brugte sønnen fireogtyve spil, som scorede ti gange.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.