SundhedSygdomme og betingelser

Influenzalignende symptomer

Symptomer på influenza, som er en akut viral sygdom, der er velkendte for alle. Hvert år, medierne annoncerede næste epidemi, skyldes som nogle gange endda tæt skoler. Influenza er ikke alt for farligt i sig selv - alle de symptomer før eller senere passere, men han er meget snu dens komplikationer. Denne sygdom er ikke i alle tilfælde blive overført til benene, er det nødvendigt at blive i sengen.

Et interessant faktum er, at de første influenza symptomer er nævnt i værker af den berømte Hippokrates. Denne virus er støder op til mennesket for mange hundreder og tusinder af år, men indtil nu medicin ikke er opfundet et stof, der på én gang ville fjerne alle symptomer og hurtigt helbrede influenza. Selvfølgelig, i dag er der flere lægemidler, der hjælper til at ødelægge virus, men først og fremmest, deres effektivitet er langt fra 100%, og for det andet har de en temmelig imponerende liste over kontraindikationer og bivirkninger, så de bliver udnævnt kun i de mest alvorlige tilfælde og kun under lægeligt tilsyn. I andre tilfælde influenza behandles symptomatisk - varme knock paracetamol, ibuprofen eller acetylsalicylsyre (aspirin er egnet kun for voksne), er næsen vasket med saltvand, akvamaris fx vasokonstriktive og indpodet dråber om nødvendigt. Ondt i halsen godt hjælpe forskellige slik og tabletter (fx Dr. Mor, septolete) og skyl afkog af urter (til disse formål fit salvie, kamille, calendula). Influenza patienter nødt til at drikke en masse og forsøge at overholde sengeleje i det mindste indtil temperaturen ikke aftaget, og forbedrer den generelle sundhed.

De første symptomer på influenza

Hvad er de første symptomer på influenza? Typisk begynder sygdommen med svære kulderystelser, der ledsager temperaturstigningen til 38 - 40 grader. Hastigt voksende hovedpine, ømhed og muskelsmerter, følelse af svaghed, og svaghed. Generelt influenzalignende symptomer, er det muligt at karakterisere ordet "meget". Meget øm hoved, meget lomyat leddene, hastigt stigende temperatur er meget høj - i et ord, bliver syg meget dårligt. Symptomer på forgiftning er stigende, tilføjer til symptomerne ondt i halsen, tør hoste, og efter 2-3 dage, og løbende næse. Influenza er forskellige fra de fleste andre akutte respiratoriske virusinfektioner er, at det begynder med en generel sundhedsfare, og hæve temperaturen, og forekommer respiratoriske virkninger i løbet af sygdommen. Med influenza ofte sker det, at en person i morgen føles helt rask, og om eftermiddagen er det pludseligt bliver dårlig, og det falder til under 39 grader temperatur.

Når en person har følt de første influenzalignende symptomer, er det nødvendigt at forsøge at sikre en fuldstændig hvile. At gå på arbejde med influenza eller andre vigtige sager ikke kun er farlige for sundheden, men også respektløse over for andre, fordi virussen er meget smitsom og let spredes ved at tale, hoste, nysen, og når du bruger delte objekter. Det er nødvendigt at tilkalde en læge, der vil undersøge og lytte til patienten, bestemme den nøjagtige diagnose og anbefale behandling og forebyggelse af komplikationer.

Influenza uden feber - er det muligt?

Er der nogen symptomer på influenza uden feber? Nogle gange syg observeret på alle de symptomer, med undtagelse af temperaturen (ømhed og smerter i leddene og muskler, træthed og svaghed, hovedpine). Sådan sygdomsforløbet er meget sjælden, forekommer oftere så almindelig forkølelse eller anden viral infektion. Præcist besvare spørgsmålet, influenza eller ej, er det muligt først efter en særlig analyse, pause, som er ganske vanskeligt (det ikke gør i almindelige klinikker). Men i en situation, hvor for eksempel, havde influenza syg barn og hans mor, og min far har erhvervet alle de symptomer, men ingen feber, sandsynligheden for, at paven er influenza, bare ikke typiske form er ganske stor. Selvom selv i dette tilfælde, kan vi ikke udelukke, at paven har hentet nogle andre virus i metroen, i en butik eller på jobbet. Og få en rekord kort med en diagnose af "influenza" i mangel af temperaturen er næsten umuligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.