SundhedSygdomme og betingelser

Brucellose - hvad er det?

Hver person spiser mælk, ost og kød. En del af befolkningen holder kæledyr: som venner eller som en fremtidig måltid. Uanset status for sådanne dyr er bærere af farlige smitsomme sygdomme, der kan overføres til mennesker.

Men de kan forårsage en masse komplikationer, der i sidste ende kan føre til en temmelig triste konsekvenser. Brucellose - dette er en af disse nederlag.

Beskrivelse af sygdommen

Brucellose - en smitsom sygdom, der overføres fra kæledyr til mennesker. Det kendetegnet ved centralnervesystemet læsioner, osteo-artikulær apparat, samt de skadelige virkninger på hjerte og blodkar.

Kilden til denne sygdom er Brucella - mikroorganismer, der besidder betydelig resistens over for visse miljømæssige påvirkninger: høj fugtighed eller lav temperatur.

Deres indtrængning i det menneskelige legeme sker gennem slimhinderne eller hud. Dernæst de forbinder med cellerne og aktivt udvikle dem, og derefter gennem lymfeknuder og blodkar spredt over hele kroppen.

Når det injiceres i knoglemarven, milt, lever eller andre organer bidrager til fremkomsten af Brucella infektion, hvilket yderligere fører til dannelsen af reaktive-allergiske ændringer. Ved infektion af andre virus i den periode af sygdommen er høj sandsynlighed for akut og kronisk proces.

Brucellose: typer af patogener

I øjeblikket kan du skelne seks vigtigste agenter for den pågældende sygdom:

 1. Brucellose MPC (små drøvtyggere) forårsaget af midlet Br. Melitensis og Br. Ovis - får individuelt.
 2. Br. abortus suis iboende hos svin.
 3. For kvæg er skadelig bakterie arter Br. abortus bovis.
 4. Br. neotomae - for desert bush rotter. Denne type af ikke-patogene for mennesker.
 5. Br. canis - hund.

I sin morfologiske struktur af disse bakterier ikke er for forskellige fra hinanden. Normalt disse organismer er kendetegnet ved:

 • cirkulær eller oval form med størrelser i området fra 0,3 til 0,6 mikron;
 • gramootritsatelny og har evnen til at vokse på almindelig næringsstof medier;
 • de første sub-dyrkning patogener fra kroppen dannes langsommere end i den efterfølgende;
 • udsat Brucella antibiotikum kan omdannes til L-form;
 • for sådanne bakterier er typisk i stand til at trænge ind i cellen og parasitize der;
 • især når de bliver ødelagt, er der en fordeling af endotoksin.

Infektion kan ødelægges ved at holde det i 30 minutter ved 60 grader. Når kogt, de dør med det samme. Også Brucella skadelige sollys og stoffer, der anvendes til desinfektion. Men ved lave temperaturer de eksisterer i lang tid.

ruter mulige eksponering

Brucella har mikroskopiske dimensioner og stærke penetrerende egenskaber, så de kan trænge gennem huden, som ikke selv har defekter. Infektion med organismen udføres på følgende måder:

 • ved direkte kontakt med inficerede dyr;
 • mens indtagelse af uforarbejdede kød og mejeriprodukter, som indeholder bakterien;
 • i at gøre tingene fra uld og hud af dyr;
 • af små dråber;
 • Desuden levende organismer med deres afføring forurene overfladen, som derefter interagerer mennesker, hvilket øger risikoen for sygdom.

Når man overvejer årsagerne til infektion kan det konkluderes, at brucellose er en erhvervssygdom af mennesker, der arbejder med husdyr hyrder, husdyr, veterinære fagfolk. Den højeste sandsynlighed for infektion observeret i bistå dyret under leveringsprocessen.

Bemærkelsesværdigt, kan brucellose kvæg overføres til andre dyr eller mennesker. Men sygdommen ikke overføres mellem mennesker.

former af sygdommen

Størrelsen af den inkubationstid under normale forhold ikke overskrider 30 dage, med dannelsen af et latent version af sygdommen - 90 dage.

Vi kan skelne 4 former for brucellose:

 1. Akut. Kendetegnet ved hovedpine, muskelsmerter, problemer med appetit og søvn, høj temperatur, som varierer meget i en kort periode. Akut brucellose er meget hurtigere i den yngre alder end hos ældre.
 2. Subakut. Ud over de ovenstående karakteristika, der er problemer med led og muskler, med stolen, så godt som muligt allergisk udslæt. Denne form er kendetegnet ved tilbagevendende feber stater. Patienten kan opleve en konstant forandring af humør, smerter i led og muskler.
 3. Kronisk. Stærkt påvirket af sygdomme i nervesystemet. Som et resultat, kan det forstyrre den normale aktivitet af hørelse, syn, følsomhed af kroppen. Desuden lidelser bevægeapparatet og urogenitale system.
 4. Resterende. Kendetegnet ved nedsat funktionel karakter. Især krænker hjerte og blodkar, der forårsager forskellige komplikationer i lang tid.

Faseflow infektion

Bakterier efter at være blevet ramt i kroppen er taget til fange af makrofager, hvor de udvikler og gå til lymfeknuderne, hvor er fordelt i hele kroppen.

I forbindelse med sådanne aktiviteter kan identificeres Brucella infektion flow 5 faser:

 1. Lymfeknude. Den svarer til inkubationstiden. Bakterier kan være lang tid i den menneskelige krop, uden at vise sig selv.
 2. Hæmatogen. Efter at akkumulere en betydelig del af Brucella infektion i lymfeknuderne begynder at dukke op over hele kroppen.
 3. Fase steder poliochagovyh. patogene celler opfanges af fagocytter individuelle organer, resulterer i dannelse af foci for infektion.
 4. Fase ekzoochagovyh forurening. Gennemføres Brucella formidling genanvendelig til dannelsen af reaktive ændringer af allergisk natur.
 5. metamorfose fase. På dette stadium, er der en komplet løsning for infektion eller udvikling af vedvarende ardannelse læsioner i de smertefulde organer.

Brucellose: symptomer hos mennesker, foto nederlag

Hver infektion har symptomer. Og hvis du kender og skelne de nødvendige symptomer, er det muligt at undgå forskellige komplikationer.

 1. På et tidligt stadium af sygdommen er det meget vanskeligt at diagnosticere, da reaktionen konvergerer på Brucellose symptomer med influenza eller andre virale sygdomme: en høj temperatur, som kan nå op på 40 grader, hovedpine, tab af appetit og vægt, og svaghed.
 2. Afhængigt af hvilken type af patogenet kan manifestere andre symptomer: opkastning, diarré, bylder udvikle sig i forskellige organer.
 3. I det videre forløb af sygdommen synes konstant apati, stigende svaghed, smerter i leddene. Alt dette er ledsaget af udsving i kropstemperaturen, hvilket bidrager til en feberagtig tilstand, og kulderystelser.
 4. I den akutte form kan forekomme fibrositis i muskler og cellulite, allergiske reaktioner, udslæt, dermatitis, lidelser i det vaskulære system. Denne fase er særligt farligt for gravide kvinder, da sygdommen involverer kønsorganer, hvilket kan føre til for tidlig fødsel eller abort.
 5. Den kroniske form er kendetegnet ved betydelige negative ændringer i den menneskelige krop, hvilket forårsager store problemer med leddene, uorgenitalsystemet, kroppens immunitet.

Så dette er en meget vanskelig sygdom - brucellose. Symptomer hos mennesker, foto og en generel beskrivelse af organismen tilstand, straks gøre det muligt at beregne infektion for at forhindre forværring eller for at skifte til den kroniske fase.

diagnostik

Til tidlig påvisning af sygdommen efter diagnose under anvendelse af fremgangsmåder brucellose:

 1. Statistisk analyse af sager i regionen, skal antallet af som bekræftes af det faktum, at spise kød og mælkeprodukter fra inficerede dyr.
 2. Gennemførelse af en historie af klager, som bør afspejles symptomer på infektion.
 3. Analyse af blod, urin, cerebrospinalvæske og artikulær i separate næringsmedium. Hvis de danner en specifik bakterie, er det en bekræftelse af infektionen.
 4. Check for følsomhed over for visse kategorier af antibiotika.
 5. Reaktion Wright. Denne metode er nyttig, fordi det er muligt at bestemme tilstedeværelsen af sygdom i de første dage. Teknologi er som følger: i et reagensglas blev der tilsat blodserum af inficeret og døde celler Brucella. Hvis der dannes flager, derefter diagnosen er positiv.
 6. Prøve Brunet. Under huden på patogenet protein, er indført og evalueret graden af rødme del.
 7. Fremgangsmåde til polymerasekædereaktion. Definerer Brucella DNA i legemsvæsker.
 8. Coombs. Den anvendes til at bestemme den kroniske form. Udføres af en blodprøve for at påvise inficerede specifikke antistoffer, der svarer til sygdommen.

Sådan behandler brucellose?

Hovedformålet i behandlingen af brucellose - er at sikre rettidig forebyggelse af yderligere spredning af sygdommen og reduktion af symptomer eller fjerne dem.

Når de første tegn på infektion kræver øjeblikkelig indlæggelse på et hospital. Behandlingen bør være under tæt medicinsk overvågning.

I første omgang løbet af antibiotika tildelt: bliver nødt til at tage "Rifampicin" og "Doxycyclin". I nogle tilfælde er det nødvendigt at bruge anti-inflammatoriske lægemidler.

For at understøtte immunforsvaret på det rette niveau på tidspunktet for sygdom, ordinere medicin, der øger kroppens forsvar.

Alle handlinger den behandlende specialist afhænger den fase af infektion og lækage af de individuelle egenskaber af det menneskelige legeme aktivitet.

I kroniske form er der faktisk brug af ultrahøj frekvens terapi og paraffin bade. En sådan metode indebærer at finde patientens spa-behandling.

forebyggelse

For at forhindre brucellose, eller i det mindste til en vis grad reducere risikoen for sygdom, er det nødvendigt at følge en særlig forebyggende foranstaltninger.

Følgende tiltag er primært rettet mod at forhindre infektion af husdyr:

 • husdyr konstante syn betingelser;
 • rettidig isolation af inficerede individer;
 • udføre systematisk vaccination;
 • periodisk desinfektion af lokaler.

risikogruppe - mennesker, der er ofte i kontakt med dyr og deres produkter. Særligt modtagelige for denne dyrlæge klinik personale. For at mindske risikoen for infektion, skal du:

 • følg sanitære-epidemiologiske krav i virksomheden;
 • nøje overholde de regler for hygiejne: Brug handsker, masker, desinfektionsmidler, for at opretholde renlighed i levesteder for dyr;
 • hvert andet år er nødvendige vaccinationer;
 • beskytte dig selv fra at spise rå mejeriprodukter, såvel som dem af animalske produkter, der er købt med det.

Konsekvenser og komplikationer

Brucellose - en årsag til læsioner af den reproduktive funktion, centralnervesystemet, lever og andre vigtige dele af det menneskelige legeme.

Blandt de mulige negative konsekvenser af udslip:

 1. Endocarditis. En af de vigtigste faktorer, der fører til døden hos patienter med brucellose. Skadelig virkning på aktiviteten af hjerteklappen.
 2. Gigt. Fælles sygdom. Betændelse fra infektion forårsager smerte, hævelse og reducerer aktiviteten af bevægelsen.
 3. Infektion kan røre og testikelkræft epididymo forårsager ubehagelige fornemmelser i lysken, og problemer med vandladning.
 4. I læsioner infektion af lever og milt er deres stigning i størrelse, som er ledsaget af smerte.
 5. Hvis bakterien har rørt det centrale nervesystem, kan forårsage meningitis og encephalitis - betændelse i meninges. Som en konsekvens - delvist eller fuldstændigt tab af synet.
 6. Hvis en gravid kvinde er syg med brucellose, det er en høj risiko for spontan abort, for tidlig fødsel, unormal udvikling af fosteret.

De, der er syge med en infektion, kan der opstå resterende symptomer: øget svedtendens, irritabilitet, smerte og deformation af leddene, for at rette som kan kræve kirurgisk indgreb.

Fatal direkte brucellosefrihed alt for hyppige. I de fleste tilfælde, den triste resultat kommer på at udvikle komplikationer.

Brucellose - en smitsom sygdom, der er tilstrækkelig alvorlige trussel mod menneskers sundhed og liv. Det er farligt på grund af det faktum, at der er ingen effektive midler til at håndtere det - du kan kun arrestere symptomerne.

I videst muligt omfang det er udsat for den del af befolkningen, der er i tæt kontakt med dyr. mænd og kvinder i overtal blandt inficeret infektion, men nogle gange selv børn er syge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.