ForretningIndustri

Applikatoren etiket. Halvautomatisk label applikator

Mange af de større kendte producenter af kommercielle og testudstyr, blandt andet producerer enheden til at stikke en række forskellige etiketter. Disse anordninger er forskellige i kapacitet, antallet af funktioner udføres.

Hvorfor har du brug for en etiket applikator

Ingen person, der ikke har stået over for etiketterne på produkterne. Stregkoder, sammensætningen af produktet, pris, logo og andre oplysninger placeret på disse mærkater. Etiketter indsat på varerne, ikke kun i virksomheder, der producerer færdige produkter, men også inden for handel. Især hvor før sælger emballerede fødevarer. Og du kan forestille dig, hvor lang tid det ville flygte i store dagligvarebutikker centre om mærkning i hånden. For at fremskynde denne proces, og blev designet applikatorer selvklæbende etiketter.

klassificering af enheder

Label applikator - en anordning til påføring af en rulle af selvklæbende etiketter med deres trykte oplysninger om pakning af varer i både industri- og mad.

Ved princippet om action applikatorer er opdelt i manuelle, automatiske og halvautomatiske indretninger.

Manuelle eller mekaniske applikatorer aktiveres ved at trykke på aftrækkeren. De anvendes i lagre og varer i butikkerne.

Automatiske applikatorer er installeret i store virksomheder til produktion eller pakning af fødevarer på transportbåndet, efter at pakningen enhed og kan udføre flere funktioner.

I semi-automatiske anordninger, operatøren giver varerne til mærkning og etiketten er adskilt af en motor.

Håndholdte enheder

Hånd label applikator er en enhed pistol. Princippet for dens drift er enkel: først etiketrullen er forsynet med gevind, så hver gang udløseren fremfører etiketten er adskilt fra basen og med en blød gummi valse med pigge limet til emballagen i den ønskede placering til operatøren. Anvendelse af en mekanisk anordning forbedrer ydeevnen mærkning flere gange sammenlignet med gennemførelse af denne operation med hånden.

Konventionel håndholdt apparat beregnet til at rulle samokleek vis bredde, men nogle modeller har sensorer, der giver dig mulighed for at justere applikatoren til etiketterne i forskellige former. Det kan ikke kun rektangulære og firkantede etiketter, men også rundt, og ovale.

Håndholdte enheder kan være mekanisk, såsom for eksempel japansk applikatorer Towa, eller elektromekaniske, som italiensk Dynamic.

Hvis en mekanisk applikator skal operatøren at skubbe hele hånden på håndtaget af betydelig størrelse, den elektromekaniske nok med en finger til at trykke på knappen for at aktivere frigørelsesmekanismen fra basisetiketten og stikke den med en blød gummirulle til overfladen ned. Dynamiske typen enheder fungerer meget hurtigere, men kræver en batteriopladning efter otte timers arbejde.

Label applikator Towa

Mekanisk applikatorpistol er nem at bruge. Båndstation aktiveres ved at trykke på håndtaget substrat (voksning base) af mærket på applikatorspidsen som kaldes "næb" bent og skrælles så at en lille del af de selvklæbende rester på enheden, ikke gør det muligt at falde ud. Endelig er en etiket indsat på overfladen af pakken, når den passerer spike gummirulle.

Længden af et klistermærke Broach reguleres af en særlig mekanisk sensor, der reagerer på højdeforskellen af mærket med substratet og den eneste substrat.

Sensoren stopper tegningen, når spidsen hviler mod kanten af den næste etiket.

Anvendelse af en mekanisk applikator kan anvendes Towa label længde på 20 til 60 mm og en bredde på 20 til 100 mm. Bredden af indretningen ikke konfigureres, og til ruller af forskellige bredder brug separate applikatorer, der er markeret TOWA AP 65-30 (roll bredde 30 mm), TOWA AP 65-60 (60 mm), TOWA AP 65-100 (100 mm) . Label roll diameter er den samme for alle modeller og er 110 mm.

Udformningen af applikatoren billede rem, der bæres på armen med kraftig brug. Dette forhindrer indretningen i at falde.

automatiske anordninger

Automatiske applikatorer er opdelt i grupper efter graden af automatisering af processen, og antallet af deres funktioner. Automatisk label applikator kan monteres in-line og gælder kun for produkter klar til at mærke, såsom en dispenser Brady. Denne indretning adskiller automatisk selvklæbende etiket fra substratet og indsætte den på pakken. Udformningen af den fotoelektriske sensor leveres etiketter. Dispenseren kan betjenes med en lille etiket størrelse 6,35 × 6,35 mm, hvilket gør det nødvendigt, hvor kompakthed er en vigtig faktor.

Der er også automatiske industrielle applikatorer, som indgår som komplekser af vejning, pakning produkter, trykning og mærkning. Et eksempel er de automatiske line selskaber eller CAS DIGI.

Automatisk applikator anvendes i virksomheder, hvor det er nødvendigt at markere store produktionsserier. Typisk er en sådan indretning automatisk synkroniseret med ændringen i indekset på alle andre parametre, hvilket gør det nemt at skifte til at være mærkede produkter. Desuden en automatisk label applikator billeder i alle størrelser, kan håndtere skrøbelige genstande, markere genstande af nogen geometrisk form.

Det transporterende princip i halvautomatisk indretning

Der er også mere kompakt enhed til hurtig påføring af selvklæbende etiketter på produkter. Halvautomatisk label applikator - en desktop-enhed med en strømforsyning fra en husstand netværk, der anvendes til sprøjtning alle former for etiketter. Når emballagegenstande med små dimensioner, for eksempel med en sauce flaske, anbringes under trykrullen, operatøren trykker på fodpedalen. Når denne flaske (tara) begynder at rotere samtidigt, og etiketten er adskilt fra substratet. Efter operationen slukkes automatisk stikning applikator. På denne måde er det limet til beholderen en eller to etiketter.

At arbejde med enheden behøver ikke nogen særlig viden og færdigheder alvorligt. Frontpanelet er tilstrækkelig klar påføringsrullens indstillingskredsløbet, en hastighed reguleret udvidelse klistermærker, etiketter høj følsomhed af sensoren. Rullen er skruet ind i en enhed, tændes - applikatoren er klar til brug.

Typer af halvautomatiske applikatorer

For halvfabrikata stikning etiketter er en amerikansk serie af applikatorer PRIMERA AP. Disse enheder er egnede til mærkning af forskellige cylindre og kegler (flasker, krukker, tuber, dåser osv.). Hastigheden af applikatoren er 1200 selvklæbende etiketter i timen. De maksimale og mindste diameter af ruller, deres bredde dimensioner af etiketterne er lidt forskellige for forskellige modeller, men det vigtigste - enheden er lavet af holdbare materialer, der er professionelt designet og certificeret.

Du kan finde lignende i princippet drift af de producenter enhedens Rusland og Litauen.

Når markeringen af letfordærvelige produkter bruger den semi-automatiske label applikator, som ikke blot giver etiketten på en rund glas eller polymere beholder, men samtidig lægger på hendes variable data, såsom serienummer, udstedelsesdato.

Den første fase af en sådan indretning er ikke forskellig fra stikning færdige etiketter. dating node aktiveres efter automatisk stop mekanisme til påføring af etiketter. Mens dataene anvendes på den næste etiket, operatøren indstiller enheden i en anden beholder.

Markedet udstyr og udstyr til påføring af selvklæbende etiketter er ret forskellige. Og småhandlende og supermarkeder kan findes udstyr til mærkning af deres produkter med de laveste lønomkostninger og høj kvalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.