TravelingRetninger

Chernivtsi: seværdigheder. Byer i det vestlige Ukraine

Der er en vidunderlig kant på planeten Jorden - Ukraine og dets vestlige region i særdeleshed. Dette er det mirakel af mirakler, som kun kan eksistere. Byer i det vestlige Ukraine er af særlig karakter. Overalt svæve legender og mysterier. Indbyggerne i disse steder spændt holdes traditioner, og kommunikere med dem, vil du helt sikkert udvide deres horisont, at overraske dem med venlighed og gæstfrihed. De vestlige ukrainske byer Lviv omfatter arkitektoniske, åndelige, Ivano-Frankivsk, Ternopil rolig, historisk Chernivtsi og mange andre lokaliteter. Men i dag vil vi tale om Chernivtsi, en by, der er interessant for sin lange historie og er hjertet af Bucovina.

Lidt af historiske fakta

Det har længe besat sin retmæssige plads på listen over de østeuropæiske og ukrainske byer i det gamle Chernivtsi. Attraktioner i byen, dens historie, naturlige skønhed, enestående arkitektur, udendørs bruser lokalbefolkningen tiltrak mange besøgende. Historikere teoretisere, at navnet på landsbyen er relateret til den folkerige by i fæstningen, som var placeret på den sydlige grænser galiciske nation. Han kaldes "sorte" eller "rød by", og blev bygget på den venstre side af Prut-floden. Det kan være, at navnet kommer fra eg, arrangementer af sort jord vægge. Fæstningen selv faldt under de ødelæggende anslagskræfter Burundai - Mongolian erobrer. Derfor, i 1259 befolkningen migreret til højre bred af floden. Præcis et århundrede blev byen en del af den moldoviske stat.

Den første omtale skriftligt karakteren af den Chernivtsi findes i håndskrifter, der tilhører den moldoviske mester Alexander den Gode. Han gav dem faldet i 1408 købmænd fra Lviv. Derfor er 8th oktober betragtes som den officielle dato for fødslen af byen. By Chernivtsi mens placeret i skæringspunktet af stien til den sydvestlige del af Europa til Balkan og Tyrkiet.

Anton - Ridder Kochanowski von Stavchany

Denne mand tjente som den anden autonom borgmester i Chernivtsi. Han efterlod et ekstraordinært præg på historien om byudvikling. Det er med navnet på medarbejderen kommunikerer godkendelse af Chernivtsi byen som en europæisk model. Under regeringstid af Anton øget forretningsaktivitet i landsbyen begyndte at udvikle handelen og produktion. Chernivtsi vandt et internationalt transportcenter titel. Også det åbnede fødevaremarked og afsluttede strukturen i kloaksystemet.

De første seværdigheder

I 1774 i Chernivtsi levede omkring 290 familier, og har været her kun tre trækirke. Kun i 1778 byen begyndte at blomstre. Netop på dette tidspunkt at lede den militære regering havde en chance for at hertug Carl von Entsenbergu. På hans opfordring, her kommer de handlende, håndværkere og erhvervsfolk. De skulle hjælpe med udviklingen af handel og produktion.

Unik byen Chernivtsi! Seværdigheder - dette er hans visitkort. Siden midten af XIX århundrede til begyndelsen af det tyvende århundrede blev bygget mange monumenter af arkitektur, som har bragt berømmelse til byen. Blandt dem rådhuset, som blev etableret i 1848, postrum, med henvisning til 1855, den armenske kirke, bygget i 1875. Også i 1877 optrådte han i den jødiske synagoge, og i 1905 - Drama Teater. Særlige historisk betydning er Palace of Justice i 1906 og sætte banegården i 1908.

Seværdigheder i detaljer

Først og fremmest vil jeg gerne sige et par ord om Chernivtsi rådhuset, hvilket er på "markedet" område. Så snart hun kom her, jeg straks fået status af de vigtigste bygninger i byen. Dens konstruktion blev ledet af A. Mikulic - kendt på det tidspunkt arkitekten. Aktiv deltagelse i skabelsen af seværdighederne tog kant ingeniør Marin. Arkitekturen i huset - det er en afvigelse fra principperne om klassisk og direkte appel til den italienske renæssance. I dag, på facaden af rådhuset pryder våbenskjold Chernivtsi. Og selve bygningen og i dag udfører sin oprindelige rolle - det er sæde for byrådet.

Man bør besøge byen Chernivtsi. Attraktioner i det - det er ligesom en del af byen, som angiveligt bor i og for sig selv, og kan ikke eksistere hver for sig. En af fordelene er den lokale togstation, bygget i jugendstil. Jeg engageret O. Wagner Arkitektonisk projekt. Det vigtigste element i udsmykningen portal farves som er fremstillet af en stålramme. Han blev et symbol på byens porte. På det tidspunkt, hvor der var åbningen af stationen, dens bygning er ikke ringere end de bedste europæiske analoger.

Selv nogle af de seværdigheder

Fortæl om de smukkeste steder i Chernivtsi og ikke at nævne den lokale frilandsmuseum - er at glemme alt om sjælen i denne smukke by. Det er en institution i en af de udkanten af byen. Det er en påmindelse om folkeliv og arkitektur. Det dækker et areal på 8,65 ha og en befolkning på næsten otte tusinde udstillinger. Blandt dem - keramik, bøger, folkedragter, musikinstrumenter og andre ting. Her afholdes jævnligt teaterforestillinger, messer.

Og, selvfølgelig, attraktioner Chernivtsi, der er så varieret, er det umuligt at vide uden et besøg på National University of Fedkovych. Tidligere bygningen fungerede som residens for metropolitans Bukovina. Det bygger på gaden Kotsyubyns'kogo, og det blev arkitekten Joseph Glaukos. Forfatteren var kun 29 år gammel, da han skabte dette projekt. Byggeri værker var som grand som selve huset. Det er virkelig en fantastisk bygning, så det er bedre at se én gang end at læse hundredvis af sider med hans beskrivelser.

Født til at kravle kan og flyve

Det siges, at for at erobre himlen er ikke den, der var født til at kravle. Men tingene ændrer sig, især i vores tid. Siden fremkomsten af luftfartøjet er i stand til at flyve, enhver, der ikke er bange for højder. Soar over skyerne opfordrer alle Ukraine. Chernivtsi har en unik lufthavn. Da det hele tiden er i fart i Kiev, Kharkov, Istanbul, Odessa og Donetsk. Den moderne historie den lokale lufthavn starter fra begyndelsen af 70'erne i sidste århundrede. I 1971 blev det rekonstrueret her. Som et resultat af det udførte arbejde terminal steg til 200 personer i timen. Og i 1974, lufthavnen Chernivtsi udstyret asfalt landingsbanen.

Flyv til hvile

Ukrainsk Chernivtsi er ikke langt fra Karpaterne. Og dette er en direkte indikation af, at der ikke er bare er muligt, men du har brug for at hvile. Chernivtsi (resten er kendt i hele verden) bare tiltrække besøgende. Efter alt, er det bjergluft fyldt med medicinske stoffer og mineralske kilder, ikke kun helbreder kroppen, men også oplade den med energi. Byen har mange hoteller, feriesteder, hytter og private hytter, der tilbyder sine kunder en høj grad af komfort og alt hvad du behøver for den bedste underholdning.

Chernovtsy designet til at leve evigt

Smukke Ukraine! Chernivtsi - Paris, som er værd at se, og derefter at dø ... Men det er bedre at nyde denne kant, til at elske ham og tage sig af. Lad byen lever evigt, behager sin arkitektur, venlighed og sympati! Denne by - historie, hukommelse, minder, kærlighed ... Et sted designet til at give nydelse og en uforglemmelig oplevelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.