TravelingRetninger

Historie metrostationen "May Day"

Metrostationen "May Day" er den næstsidste i den østlige retning Arbat-Pokrovskaya metrolinje. Det ligger på strækningen mellem stationerne "Schelkovskogo" og "Izmailovsky". De første passagerer trådte ind på platformen i oktober 1961. Og frem til sommeren 1963, metroen "May Day" var den sidste station, mens den østlige retning af linjen blev udvidet til "Schelkovskogo". Siden da, efter mere end et halvt århundrede, og der er ingen grund til at tro, at situationen kan ændre sig. Planer for yderligere fortsættelse af linjen og dens udvikling ud over MKAD endnu ikke foreligger.

Metro "May Day" på et kort Moskva

Selv med udviklet fantasi kan ikke forestille mig denne station nogen væsentlig stykke arkitektur. Udseendet af hendes lakoniske og udtryksfulde nok. Ifølge dens konstruktionstype metro "May Day" er trohprolotnaya columned station lavvandet anbringelse. Oversigt over den store sal er støttet af to rækker af betonsøjler. Smal kolonne udvider lidt i toppen. De er dekoreret med rød marmor. Udsmykningen af denne opbrugt. Kolonner i hver række af fyrre stykker. metro "May Day" var den første station af lignende design. I fremtiden, var sådan et layout ordning vedtaget for type og gentagne gange brugt både i Moskva og i andre byer i Sovjetunionen, som er designet og bygget under jorden. "Tusindben" lignende layout spøgefuldt kaldt i arkitektoniske kredse. På ydersiden af stationen direkte afspejlede æra, hvor den blev bygget, og er blevet sat i drift. Det var kendt i den sovjetiske periode af historien om kultur, kendt som "kampen mod arkitektoniske ekstravagance". Og "May Day" var heldig. Station "Izmailovsky" eller "Zjdanovs" se meget mere diskret. Der var en sejr over arkitekturen i det fuldstændige og endelige. Specielt imponerende er turen fra centrum af Moskva mod øst ved Arbat-Pokrovskaya linje. På samme radius er anbragt sådanne arkitektoniske og historiske mesterværker som "Kiev," "Smolenskaya" "Arbatskaja" "Revolution Square". En komplet tur "Izmailovo", "Dag" og "Schelkovskogo". En halv time gik for øjnene af hele historien om Moskvas Metro, dens mest udtryksfulde resultater og fiaskoer de mest uduelig.

Hvad er bemærkelsesværdigt Izmailovo distriktet

Men på trods af den beskedne fremtoning af stationen med succes udfører sine funktioner på modtagelse og afsendelse af passagerer i mere end et halvt århundrede. En masse mennesker sendt her på arbejde hver morgen og aften, de mødes igen, "May Day" metro station. Moskva ender her. Denne forstad, meget tæt på ringvejen passerer. Det er et stort boligområde, men derudover er der en række historiske seværdigheder og et stort grønt masse - Izmailovo Park - et yndet feriested for mange moskovitter. Med "Day" metro station exit fører til Izmailovo Blvd., på gaden May Day og 9. Park.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.