Kunst og underholdningMusik

Alexander Albert - Biografi og arbejde

Alexander Albert - "The Voice" sanger, musiker, medlem af den tredje sæson af tv-serien. Han vandt sin første tale fejlfri baryton ikke kun seerne, men også de fire mentorer.

Start talent Fødselsdag

Alexander Albert, hvis biografi har for nylig tiltrukket fans af hans ubestridelige talent, blev født 24 maj 1985 i Den Kirgisiske byen Osh, hvor hans bedstemor i en ung alder flyttede til Kazan Tatar Republik.

Begyndelsen af 90'erne. chokeret Sovjetunionen perestrojka og sammenbruddet af landet, Department of republikker, etniske forskelle, på grund af hvor familien vendte tilbage at leve i Kazan - hjemme hos sin bedstemor. Alexander Albert barn ikke har modtaget en særlig musikundervisning. Men fra en alder af tre hans publikum var en familie, når en familie fest, stående på en stol, han sang med stor glæde og en præcis musikalsk præstation. Perfekt til at tage de høje og lave toner blev set ikke bare forældre. Alexander deltog i forskellige børns konkurrencer.

Børn sejr

Tale af den talentfulde unge sangerinde ved World Congress of tatarer kunne lide republikkens præsident, og han besluttede at personligt informere barnet. Efter spørgsmålet, behøver det ikke, hvis noget dreng, Aleksandr Albert frimodigt sagde, at hans familie har ingen steder at leve, fordi de - flygtningene, og fem mennesker stuvet sammen i ét rum. En uge senere, familien fik en ny lejlighed. Den første store sejr blev vundet i 1997 Teen Stjerne konkurrence, hvor fire medlemmer af Grand Prix blev tildelt Alexander. I 1998 har den lille sanger Tatarstan blevet inviteret til at deltage i den populære tv-Singing Competition "Morning Star", der vandt det første sted.

musikundervisning

Den grundlæggende musikalske uddannelse i Moskva, Alexander modtog skolen Gnesin 2001-2005. Hans lærere var de akademiske syngende berømte mestre Margarita Landa og Dmitry Butyrkin, der efter sin eksamen fra college mange år hjalp sin discipel at opretholde vokal formular. Efter endt uddannelse Gnesinka Alexander indtastet Akademiet for at fortsætte sin musikalske uddannelse, men efter at have studeret i seks måneder, faldt han. Fødslen af hans søn krævede yderligere materielle ressourcer. Sangeren gik på arbejde på en møbelfabrik opkøber, beherske teknologien erhverv og åbnede sin forretning.

I 2005 Aleksandr Albert deltog i gallakoncert dedikeret til betydelige dato for Tatarstan, samt topmøde SNG-landene. Fra 2006 til 2008. han udførte solist af Akademisk sang og dans Ensemble af MIA i Rusland. Gentagne gange rettet koncerter i Tjetjenien. Dette arbejde blev belønnet med medaljer og diplomer for indenrigsministeriet. Kreative talent, der kræves af udtryk, og nogle gange Alexander, bliver også en bassist, spillede i små spillesteder, firmafester, bryllupper, private fester, hvor han blev inviteret.

Inspiration uforlignelige baryton, var og stadig er min måde Frank Sinatra foretrukne og mest populære sange til forestillingen i mange år. Repertoiret af Alexander altid de bedste sange på russisk, engelsk, italiensk, fransk. Det lægger stor vægt på sangeren ikke kun musik og lyd, men også betydningen af ordene i sangene udføres dem.

kreative skub

Performance i tredje sæson af tv-serien "The Voice" i 2014 var et levende og mindeværdig. Den klangfarve af sangerens fans vandt programmet og medlemmer af juryen. Alle lærere har henvendt sig til Alexander, anerkende hans talent. Efter at have deltaget i et tv viser al den opmærksomhed og kræfter Alexander Albert sendt til forberedelse af solokoncerter i Moskva, St. Petersborg og andre større russiske byer. I 30 år har den talentfulde sanger modtog en kraftig impuls til realiseringen af sin enorme og enestående kreativitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.