Kunst og underholdningMusik

Karl Cherni - biografi og værker

I dag vil vi vise dig , hvem Karl Cherni. Hans skitser fange millioner af lyttere i dag. Han blev født i 1791, den 21. februar i Wien. Vores dagens helt - østrigske pianist og komponist, som er af tjekkisk oprindelse. I Wien, det er blandt de bedste lærere i klaverspil. Berømt for skabelsen af et stort antal af musik skitser.

biografi

Karl Cherni blev født i familien af en lærer og pianist Wenzel. Han Sal første lærer for sin søn. Under vejledning af sin far, Karl begynder at give koncerter i en alder af ni. I 1800-1803 gg. han studerede klaver spiller Ludwig van Beethoven. Samtidig tog han erfaringer fra Muzio Clementi og I. N. Gummelya. Indtil 1815 Karl var aktivt engageret i koncert-aktivitet. Det er vores helt, Ludwig van Beethoven besluttet at overdrage gennemførelsen af sin egen Tredje Klaverkoncert. Men i 1815 komponisten ophørte med at klaverspil.

lærer

Karl Czerny fokuseret på sammensætningen og undervisning. Overvejende arbejdede han i Wien. Der er dog visse undtagelser. I 1836, gjorde han ture i Leipzig, og i 1837 - i London og Paris. I det XIX århundrede. vores helt er en af de største klaverlærer af spillet. Blandt komponistens studerende hører til udestående musikere: Alfred Yael, Theodore Kullak Leopold de Meyer, Teodor Leshetitsky, Sigismund Thalberg, Ferents List. Dette er ikke en udtømmende liste over de store tilhængere af vores helt.

værkerne

Karl Cherni har skabt mere end 1000 opus. Sammensætningen af nogle af dem mere end 50 værelser. Derudover har vores helt skabt et stort antal litterære og metodiske bøger, der afsættes til genstand for undervisning klaverspil. Ud over ophavsretligt beskyttede værker af Carl Czerny var skaberen af ordlyden "Well-Hærdet Clavier" af Bach, samt sonater, som er skrevet af Domenico Scarlatti.

fremragende værker

Karl Cherni skabte over tre hundrede hellige kompositioner. Blandt dem offertorii 300 gradualov 4 Requiem 24 masse. Han skabte klaverværker, har udgivet version af værker af andre forfattere, skabte klaver arrangementer af vokale og instrumentale værker. Blandt dem var mulighederne for en eller to instrumenter, såvel som at spille fire hænder. Vores helt har mere end otte hundrede værker, som er forbundet med teknikken med klaverspil. De er stadig bruges aktivt i undervisningen praksis. Blandt de kreative arv blækket har kor, ensembler og orkester og kammerværker. Han skrev også musikken til dramatiske forestillinger.

Mange af de værker af komponisten forblev i manuskript. De er gemt i væggene i Wien i arkivet af "Society of Friends of Music". Vores helt er en forfatter til flere litterære værker. Her er nogle af dem.

  • I 1842 blev den russiske oversættelse af bogen udgivet "Breve Karla Cherni, eller guide til at lære at spille klaver."
  • I 1849 kom det "komplet teoretisk og praktisk undervisning i komposition."
  • "Essay on musikhistorien" udkom i 1851.

Czerny skabte også pædagogisk litteratur. Han hører til værket "Den store klaver skole". Det har en eksploderet tillæg, der er afsat til udførelsen af nye og gamle klaver kompositioner. Værket er skrevet omkring 1846. Lavet af komponisten op. 261 125 omfatter skitser. Også skrev sit værk "ung pianist." Som en del af opus 139, skrev han "100 Progressive Studies uden oktaver." Heller ikke glemme om bogen "Daglig motion." Opus 849 omfatter 30 nye tekniske undersøgelser. Også en komponist har udgivet værk "School of venstre." Opus 533 indeholder 6 oktav undersøgelser. For lærebøger bør også omfatte bogen "Praktiske øvelser for fingrene." Vær opmærksom på opus 777, som omfatter 24 øvelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.