SkønhedHudpleje

"Evelyn" creme til hårfjerning: instruktioner, specifikationer, anmeldelser

Hårfjerning - en proces, som mange kvinder har været forbundet med smerte. Kun i den moderne verden blev opfundet specialværktøj, der letter tortur. Derhjemme er en række forskellige cremer anvendes til denne procedure. De reducerer ubehag til et minimum (eller helt fjerne dem). God og ret almindelig værktøj er et produkt af "Evelyn". Creme til hårfjerning , der er kendt i mange lande. Han er efterspurgt blandt køberne. Men hvad er fordele og ulemper har det? Så vidt han reelt får jobbet? Kan jeg stole på producenten og at tro på perfekt resultat?

Hvad er opfundet

Depilation kaldes processen med at fjerne en række forskellige steder på kroppen af overskydende "vegetation". Normalt er det udføres ved hjælp af afbrænding eller trække hår. Tidligere, afhåring blev udført ved anvendelse epilatorer. Men i dagens verden, de har fundet den perfekte erstatning - rigtige spørgsmål cremer. De bidrager til den hurtige kvalt kropsbehåring derhjemme uden smerter.

behøver kun at være i stand til at opfange disse midler til din hudtype og hår. For eksempel kan du prøve at købe "Evelyn". Creme til hårfjerning, der er næsten universel. Men om det er godt, som producenten siger?

Prøv at vælge for

Den første væsentlig fordel ved dagens råvare - er dens mangfoldighed. Men i moderate mængder. Det vil sige, du har et alternativ, men uden megen rækkevidde. Dette giver dig mulighed for at ikke gå tabt i de mulige midler. Normal vifte af valg - ikke stor, men ikke lille, hvilket er meget glædeligt. I øjeblikket kan du finde "Evelyn":

 • 3 til 1;
 • 8 1;
 • 1 til 9;
 • ultrahurtig.

Andre arter findes også, men de er ikke så almindeligt. Hvilken en er bedst? Creme til hårfjerning kaldet "Evelyn" er godt i alle arter. Med sin indsats de er omkring alle de samme. Og det bedste er næsten umuligt at skelne! Hvordan skal man så vælge? I dette tilfælde er det nødvendigt at være opmærksom på det område, hvor det anbefales at anvende agenten. Dette vil bidrage til at gøre det rigtige valg!

struktur

Enorm rolle ved sammensætningen midler spillet. Han er ikke meget forskellige fra de rigtige spørgsmål creme. Bortset fra at koncentrationen af specifikke stoffer. Men det er ikke indiceret til kunden og er kun kendt af producenten. Som en del af, kan du finde:

 • bivoks;
 • forskellige aktive ingredienser;
 • vand;
 • smagsstoffer;
 • glycerol;
 • calciumhydroxid ;
 • Andre hjælpestoffer.

Alt dette er ikke overraskende. I alle tilfælde kan præparatet være forskellige aktive bestanddele (de inskriptioner på emballagen). "Evelyn" - creme til hårfjerning, som indeholder en enorm mængde af alkali. Dette er angivet af fabrikanten som en advarsel. Vær forsigtig med at anvende produkter. Det anbefales at tage forholdsregler og følge instruktionerne.

lære at bruge

Præcis hvordan du bruger vores produkt i dag? Der er ikke noget svært ved det. Hvis du nogensinde har prøvet at bruge rigtige spørgsmål cremer, så en sekvens af handlinger allerede kender. Han er "Evelyn" er ikke anderledes.

Den første ting du skal rense din hud grundigt. Mere specifikt den del, som den er planlagt at anvende midler. Glem ikke at tørre huden, ellers er resultatet af proceduren bliver grim.

Dernæst gælder en hudcreme til hårfjerning Eveline. Det anbefales at gøre det imod hårenes vækst. Og kan være på den, men så cremen får brug for lidt mere - håret skal være helt skjult. Det er nødvendigt at holde cremen i 3-5 minutter (nogle gange 10, den nøjagtige dato se på emballagen, det afhænger af mange forskellige midler), og derefter skylles med varmt vand. Uden sæbe og vaskemiddel. For hurtigere udrensning, bruge en speciel spatel (det vil blive bundtet med fløde).

Intet andet er påkrævet. Anbefales efter hårfjerning dag eller to ikke behandle huden (det prodepilirovanny stedet), samt ikke at forårsage ham nogen parfumer. For alt dette creme til hårfjerning "Evelyn" modtaget overvejende positive anmeldelser. Let at bruge - det er noget, der har brug for en masse piger. Efter alt, dette værktøj er ideel til brug i hjemmet!

være på vagt

Men, som det er blevet sagt, er det nødvendigt at undersøge omhyggeligt forholdsregler. Ellers er det muligt ud over at voksning for at sikre en række alvorlige forbrændinger. Efter alt, i en creme er mange baser! Dette bør tages i betragtning!

Må ikke begynde at bruge værktøjet uden først at tjekke for allergiske reaktioner. Bare lidt af en rigtige spørgsmål creme, gælder for albuen (bagsiden), derefter holde det et par minutter og skyl med vand. Hvis ikke opdages, kan du roligt gå videre til hårfjerning i løbet af dagen nogen bivirkninger.

Sørg for, at rigtige spørgsmål creme betyder Eveline ikke skinne ind i øjnene. Ellers, skyl med varmt rindende vand. I tilfælde af komplikationer (fx kløe, brændende, rødme, eller tearfulness) bør straks søge lægehjælp.

Må ikke holde cremen på kroppen i mere end 15 minutter. Ellers kan du få forbrændinger. Særligt vigtigt for følsom hud. Generelt, bivirkninger og bivirkninger, er næsten ingen i "Evelyn" (creme til hårfjerning) ikke opstår. Og det behager shoppere. Du kan stole på producenten, men tage forholdsregler er vigtigt også!

prisklasse

Creme til hårfjerning, hvis pris overskrider grænsen, kan ikke betragtes som den bedste. Under alle omstændigheder er kvindelige kunder ofte efterladt utilfredse med denne beslutning. Ingen ønsker at betale en masse penge, som nemt kan erstattes af en billigere modstykke.

Heldigvis "Evelyn" kritik i den særlige prisklasse ikke. I gennemsnit vil en tube creme koste dig 130-150 rubler. Grabs ham i 2-3 måneder (nogle gange mere, nogle gange mindre). I princippet ikke meget dyrt. Anyway, Veet den samme effekt er meget dyrere.

Så hvad er den bedste hårfjerning creme til midt-markedet. "Evelyn" - hvad du har brug for mange piger! Tilgængelighed - det er en af de højeste rating af nogen form for de vigtigste komponenter. Og Eveline det i øjeblikket har 100%.

Ikke i overensstemmelse med instruktionerne

Men dette er ikke det ideelle værktøj. Også han har sine ulemper. Creme til hårfjerning "Evelyn" anmeldelser (ultrahurtig eller andre - er ikke så vigtigt) er ikke den bedste, fordi nogle gange under proceduren er nødvendigt at bryde sætningen. Alt dette er bare for at få maksimal effektivitet!

For eksempel, for at opretholde huden som kvindelige kunder siger cremen vil få omkring 15 eller endda 20 minutter. Vejledningen er skrevet, som ikke kan være længere end den "lukkertid". Du risikerer at blive brændt! Ja, disse sager næsten ikke er der, men risikoen er der altid.

Det er også værd at bemærke, at vaske med almindeligt vand creme er meget problematisk uden yderligere komponenter. Som praksis viser, kan det gøres kun ved hjælp af sæbe eller shower gel / shampoo / skum. Almindeligt vand vil også gennemføre ideer, men denne proces vil blive forsinket i lang tid.

Plus, trods det faktum, at du har brug for at anvende den rigtige spørgsmål middel til tør hud, cremen bør ikke have lov til at tørre. Ellers mistet sine basale egenskaber. Som et resultat, enhver resultere vil du ikke se. Hvis du bemærket, at cremen er tørret op, eller vaske det eller fugtes med et par dråber varmt vand.

"3 i 1"

Og nu, nogle af de fordele og anvendelser af hver type midler til hårfjerning "Evelyn". Dette vil hjælpe dig til at vælge en specifik løsning for proceduren.

Først i køen, "Evelyn 3 i 1". Det er en creme til hårfjerning af intime områder. Bliver blandet anmeldelser. Nogen er glade, nogle ikke så. Ikke desto mindre er det middel har en blødgørende effekt og fugter huden. Efter brug af ubehag blade.

"Evelyn" - en smuk creme hårfjerning af intime områder. Feedback om effektiviteten af midler overvejende opmuntrende. Kunden angiver, at hår i sarte og følsomme dele fjernes hurtigt og smertefrit. Glædeligt resultat. Denne form for produktion også forsinker væksten af hår flere gange. Ikke for meget, men resultatet er stadig tilfældet.

Piger Bemærk også, at denne creme "Evelyn" er perfekt ikke kun for bikini-området. Dette er et andet middel til hårfjerning ansigt og armhuler. Resultatet vil være synlig efter 5 min inkubation cremen på huden. Mere holde det som muligt, men ikke nødvendigt. Kun hvis du har for grove hår, øge den tid til 10-15 minutter ved sit skøn. Men ikke mere! Lugten af cremen behageligt, men lidt konkret. Det forårsager ikke væmmelse, men ikke i alles smag falder.

"8 i 1"

Den næste mulighed er velegnet til alle hudtyper. Kun er det ikke anbefales til brug i særligt følsomme områder - er en høj risiko for bivirkninger. Disse bør endnu ikke er blevet overholdt.

Den bedste creme til hårfjerning på alle steder på kroppen - denne "Eveline 8 i 1". Den er designet primært til fjernelse af hårde og mørke "vegetation", uanset hvilket område placering.

Klarer med voksning stor. Imidlertid har han ikke handle for hurtigt - 10 minutter (i praksis). Selv emballagen siger, at det vil være nok kun 3 minutter. I de mest alvorlige tilfælde nødt til at modstå midler på huden i cirka 20 minutter. Så vil du se de bedste resultater. Dette er i modstrid med instruktionerne. Kun bivirkninger og forbrændinger, indtil det ikke var. Derfor er de anmeldelser om disse produkter behage. Ingen signifikant negativ, kun understrege små defekter om sagens realitet.

Det koster lidt dyrere end de "3 i 1" - 150 rubler (den første - 130 henholdsvis). Dette - den bedste creme til hårfjerning af alle zoner på kroppen! Med det, vil du være i stand til hurtigt at gennemføre proceduren uden problemer og absolut ingen smerte. En penge beløb ikke rammer din lomme!

"9 i 1"

En anden populær mulighed - en "Evelyn 9 i 1". Den fugter og blødgør huden. Det har en super-hurtig handling - kun 3-5 minutter. Velegnet til alle hudtyper. Selv for en person. Sandt nok, det betyder mere negativ end de tidligere.

For eksempel lugt. Ved ansøgning følte en ubehagelig aroma og specifikke kemikalie. Han har meget få mennesker kommer til at smage. Så - ikke den hurtigste handling. For at få et perfekt resultat, bør opholdstiden på huden være omkring 10 minutter. Omkostninger spiller også en rolle. En pakke creme Eveline "9 i 1" vil koste omkring 200 rubler.

Men, som vi er sikret købere, vil re-voksning procedure tager ca. 4 uger. Hårene fjernes effektivt, deres vækst bremset en smule.

resultater

Fløde Eveline - en god rigtige spørgsmål værktøj, der behager sin pris. Generelt kvindelige kunder er tilfredse med dem. Men nogle gange er det nødvendigt at overtræde brugsanvisningen. Til en vis grad, "Evelyn" - et allergivenlige midler.

Om at købe disse produkter? Ja, hvis du ønsker at hurtigt og smertefrit at rense huden mod uønsket "vegetation" på kroppen. Dette er en fremragende og billig creme til hårfjerning. Pris cremer fra "Evelyn" ligger i området fra 130 til 250 rubler. Økonomisk forbrug, en pakke er nok for lang tid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.