ForretningVirksomhed

Kyuban Mark: biografi, fotos og interessante fakta

Kyuban Mark - amerikansk forretningsmand, milliardær og ejer af basketball holdet, "Dallas Mavericks" (National Basketball Association). Mark ejer også virksomheder som Landmark Theatres, SEO-firma hdnet og HDTV Kabel Network. Almentilstand Kyubana Brand - $ 2,3 milliarder dollars.

Han startede sin karriere som bartender

Mange mennesker tror, at Mark Cuban - det er bare et geni, andre hævder, at hans succes ikke kan forklares med andet end banale held. Men uanset hvordan det var udtalelser, faktum er: Mark -uspeshny iværksætter, hvis tilstand beregnes årligt og er verdens kulørte presse fremtrædende magasinet "Forbes". Denne mand har en utrolig sind, hans beregninger er næsten altid korrekt, så det gør rentable langsigtede investeringer med høj kvalitet afkast af udbytte. Mange vil sige, at tjene penge er meget lettere, når du allerede har en startkapital, men hver anden person på planeten er ved at blive en milliardær. Unge og spirende iværksættere, der endnu ikke har været i stand til at sammensætte din første million eller en milliard bør overveje succeshistorien om Mark Cuban beroligende, fordi efter sin eksamen fra college, han begyndte sin karriere som en almindelig bartender.

Kyuban Mark: biografi og interessante fakta i livet

Født 31 juli 1958 i Pittsburgh (USA). Jeg voksede op i Pennsylvania (Pittsburgh forstad) i en normal arbejderklasse familie, der bekendte sig den jødiske religion. Far Norton cubanske arbejder i garagen - er beklædt inde i køretøjet.

Fra barnsben Mark var anderledes opfindsomhed og kreativitet. Hans første holdt en lille succes i en alder af 12, da han organiserede en mini-virksomhed, der sælger skraldeposer. Med de penge købte han dyre sportssko til basketball. Desuden blev han sælger lykønskningskort, magasiner og øl. I løbet af sin ungdom, Mark ændret en masse arbejde: han var en bartender, en danselærer i retning af skiven, en sko sælger ... I ungdomsårene cubanske kunne lide at samle frimærker. Når han gjorde en bedre aftale ved at sælge en sjælden serie af frimærker, hvortil blev reddet af $ 1.100. Pengene gik til at betale for hans kollegium undervisningsafgifter. Selv dette faktum viser, at i så ung en alder, allerede han var en uafhængig og forsigtig mand.

Det sidste år i high school, Mark veksles til optagelse på University of Pittsburgh, og efter det første kursus blev overført til Bloomington (Indiana University). I 1981 Kyuban Mark får en videregående uddannelse og en bachelorgrad i ledelse af handel og industriel aktivitet.

Job bank Mellon

Uddannet i Indiana, Mark vendte tilbage til sin fødeby Pittsburgh, hvor han straks fundet arbejde i at udvikle banken kaldet Mellon. I disse dage, blev alle de eksisterende banker arbejder med papirbaseret dokumentation. Så der var computere, men der var ingen ordentlig software til at foretage elektronisk regnskabsdata. Den Mellon Mark engageret i at indførte data fra papir til computer, hvilket bringer de nødvendige estimater for banken. De fleste af hans samtidige, der også ramte Mellon, stolte af deres profession, men Mark havde meget forskellige syn på livet - han stræbte efter noget større og konstant at tænke over, hvordan man kan forbedre driften af virksomheden. Hans initiativ til Kyuban Mark konstant deles med bestyrelsen.

I et interview med den fyr sagde, at ofte sende generaldirektøren for pengesedlerne med deres innovative forslag til Mellon. En dag læste han en tidsskriftsartikel om, hvordan du hæve økonomien i virksomhedernes virksomheder ved at undgå udbetaling af sociale ydelser. Som svar modtog han et takkebrev. Så tænkte han, at han kunne være mere til gavn for banken, engageret i andre aktiviteter, og ikke blot at indtaste data fra papir til computeren. Og arrangere noget lignende "klub rekrutter", hvor bankens ledere til at drive virksomhed forhandlinger i en uformel atmosfære med unge medarbejdere, er det samme som ham selv. Så Mark begyndte at producere et nyhedsbrev med nyheder hjul på eksisterende projekter. Han gjorde det på en afslappet journalistisk stil, som altid har haft en andel af humor. Den fyr var sikker på, at hans skridt altid vil blive godkendt af den generelle manager, men ikke en smule af det. En dag kaldte han Kyubana kontor og råbte til ham, råbte sætninger af typen "Du, som tror, at han er her? Du vil aldrig være i stand til at komme rundt mig, og hvis du modstå, vil jeg knuse dig. " Den fyr forsøgte at forklare, at hans arbejde har til formål at Mellon tjente så mange penge på det, ifølge Mark, var ved at blive ru og tvetydige svar.

Efter denne samtale, vores helt klar over, at det var tid til at kigge efter et nyt job. Så han kom igen til Indiana, hvor han fandt et sted i virksomheden Tronics 2000 og nogen tid senere flyttede til Dallas og fik et job som bartender.

Arbejde i din Business Software

I sin fritid bartending bekymringer, blev Kyuban Mark på udkig efter et nyt job. Snart fik han en invitation til at blive interviewet i selskab med Your Business Software, der var engageret i at sælge software til pc'en. Det er bemærkelsesværdigt, at kort før Mark købte en computer for $ 99, som blev brugt på egen hånd at lære det grundlæggende i programmering. De erhvervede færdigheder tillader Kyubanu kodning for at få jobbet. "I går," bartenderen begyndte at tage initiativ, og dette imponeret ledelse. Så blev han lovet en løn på 18 tusind dollars om året plus provisionsbetalingerne. Heldigvis var der ingen grænse, fordi nu Mark har arbejdet på en lovende position med en god løn.

Vellykket fejl per million

En dag fik han et tilbud om at tage en ordre på 15 tusind dollars, som han personligt kunne få 10 procent. På det tidspunkt, $ 1.500 var ganske mange penge, takket være som han kunne gå ud til en anden lejlighed, og starte et nyt liv. Opkald boss og informeret om den aftale, Mark hørte som svar, at det ikke er nødvendigt at blive enige. Ikke lytte til chefen, cubanske tog stadig checken, tænker, at han bare var sjov. Efter vender tilbage til kontoret blev han afskediget for ulydighed.

Mark Cuban: en succeshistorie. Microsolutions

Afskedigelse fra virksomheden Your Business Software er blevet en afgørende faktor i den karriere Mark Cuban. Det var dengang, at han besluttede at åbne sin egen forretning. Efter at have modtaget en check på 15 tusinde dollars, gik han til den mand, der gjorde ordren, og bad om alt for at forblive ved magten. "Jeg fortalte ham, at jeg havde ingen penge, men hvis du giver mig en chance for at opfylde din ordre, vil jeg være i stand til at etablere sit eget firma." Kunden Mark beroligede hans samtykke, og han sat til at arbejde. Således i 1983 Kyuban Mark startede sit eget konsulentfirma kaldet Microsolutions. Sammen med sin ven og kollega af din Business Software, begyndte han at engagere sig i at fremme den virksomhed, som havde til formål at skabe software til systemintegration.

Sale Microsolutions

Kyubana forretning begyndte at vokse og trives. Nogen tid senere, selskabet trådte det høje niveau, med så store kunder som Perot Systems. I 1990 solgte Kyuban Mark hans selskab for $ 6 millioner. Efter gennemførelsen af sine finansielle transaktioner, med forbehold af visse afgifter fik cubanske ind i den personlige bankkonto $ 2 millioner. Det synes, mere end noget andet, og behøver ikke at - du kan leve resten af livet lykkeligt, og intet gør. Men Kyuban Mark - en iværksætter, der stopper ikke der.

"Enten vi bliver millionærer, eller bliver arbejdsløse, ophold venner"

I 1995, Mark grundlagt Audionet firma, der udsendes på internettet nyheder om college basketball. Således kombineres han indtjening fra egeninteresse. Senere, i 1998, blev virksomheden omdøbt i Broadcast.com. Den nye portal har været afsat til nyheder fra sportens verden såvel som på det var der en hel kolonne af retssager med amerikanske præsident Bill Clinton. Internet-portalen vinder momentum og tilgroet personale, som i sidste ende blev 330 mennesker. Alle arbejdede for en symbolsk $ 10 per time, men den cubanske altid betryggende medarbejderne fortsatte succes ved at tilbyde at købe aktier fra Broadcast.com. En dag fortalte han sin stab: "Enten vil vi blive millionærer, eller blive arbejdsløse, forbliver venner." Med denne ideologi, selskabet begyndte at fungere gnidningsløst og effektivt. Forudse den hurtige vækst i dot-com, har cubansk opnået utrolig succes. I begyndelsen af 1999, portal omsætning på 13,5 millioner dollars. Lidt senere Broadcast.com organisere arkivering til den primære udstedelse af aktier. På det tidspunkt, den finansielle del af virksomheden steg til himlen, og alle de arbejdere, der er blevet overdraget til Mark, blev millionærer.

Den første køb af milliardær

I 1999 søgemaskinen Yahoo! gør et køb portal Broadcast.com for milliarder $ 6. Breaking the fabelagtige jackpot, Kyuban Mark (billedet nedenfor) kommer ind i personlige konto 2 mia, og et par måneder senere gør flere store indkøb: den palæ til 14 millioner $ og den private jet "Golfistrim-5" til 41 millioner dollars.

Af den måde, køb af flyet ramte Guinness Rekordbog som den største elektronisk transaktion. Et år senere, Mark sublimerer sin barndomsdrøm om at blive en basketballspiller, at have købt en basketball klub, "Dallas Mavericks" for millioner $ 280.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.