Åndelig udviklingDrømmetolk

Drømmetolkning: At kysse - hvad foregår denne drøm?

Det sker ofte, at positive drømme behandles negativt og negativt - tværtimod. En drøm, hvor en person skal kysse, fortolker en drømmefortolkning på forskellige måder.

Gypsy drøm bog: et kys - hvad betyder det?

Dette er et eksempel på den modsatte fortolkning. Som drømmebogen siger, kysser elskeren - at skændes og kysser med en ukendt person - til en kamp. Hvis en person drømmer om, at han kysser et barn, vil han blive tåget ved at vågne.

Fransk gammel drømmebog: kys - fortolkning af søvn

Som drømmen bog siger, kysser i en drøm er en forudsigelse af held og lykke i alt. Kys andres fødder - til ydmygelse og vrede. Hvis en person i en drøm føler, at nogen kysser ham, så hylder dette en glædelig og uventet begivenhed.

Engelsk drømbog: kysse - hvad er drømmen om?

Hvis du kysser i en drøm, skal du ikke vågne op, det er et dårligt tegn. En sådan drøm udbringer hykleri, måske en elsket eller en ven. Se i en drøm, som en anden mand kysser sin elskede drømmer - til en rival i kærlighed. Hvis en kvinde ser en drøm, hvor hendes mand kysser en anden, så siger denne drøm, at kæresten er uendelig og hjerteløs. Hvis en kvinde drømmer om, at hun elskede flere gange lidenskabeligt og ømt kys, betyder det, at hans hensigter er oprigtige, rene, og han vil altid være sand. Familiefolk kysser hinanden i en drøm - til en ægtefælles ægthed.

Kvinde orientalsk drøm: at kysse - drøm fortolkning

Kiss nogen - denne drøm drømmer om afsked og endda en fuldstændig pause i kærlighed.

Miller's Dream Book: kysse - fortolkningen af en drøm

Kyssende børn er tilfredse med arbejdslivet og forsoning i familien. Kyssende mor er succes inden for business, respekt og kærlighed til venner. At kysse en søster eller en bror i drømmen lover i fremtiden glæde og godt venskab. Kysser den elskede i mørket - forfald og fare og i lyset - trofasthed til princippet om ædle holdninger til damerne. Kysser en fremmed i en drøm udbringer en drømmer om umoralske handlinger i fremtiden. Modstanderen kysser den elskede drømmer - til tab af hendes respekt. Hvis parret kysser hinanden, lover det åndelig harmoni i deres familie. Kysser fjenden er en vellykket forsoning med en ven. Hvis en ung dame drømte om, at nogen fangede dem med en elsker under kysse - dristige handlinger hos dem, som hun anser for sine venner.

Tsvetkova drømmebog: et kys

Drømmet kys forskygger forræderi.

Esoterisk drømmebog: et kys - hvad drømte du om?

Se, hvordan et par kys - længes efter kærlighed og utilfredshed. At kysse en drømmer med nogen er et kærligt forhold og en mild union, og ikke nødvendigvis med den, der drømte.

Hasse drømmebog: at kysse - hvad forudser drømmen?

At modtage fra nogen et kys - adskillelse fra en elsket, en drømmer at kysse - en glad og gensidig kærlighed, et luftkør til at sende - en drøm betyder lydighed.

Sheremina drøm: kysse - den skjulte betydning af drømmen

At kysse en velkendt person er en glædelig overraskelse, en fremmed for penge, en elsket pige til en tidlig adskillelse.

Martyna Zadeks drøm: et kys er meningen med søvn

Kysser i en drøm lover forsoning med fjenden og damerne - et tidligt ægteskab.

Denise Lynn drøm: et kys - et transkript af en drøm

Dyb dialog med sig selv, foreningen af den feminine og maskulin begyndelse, lidenskab, kærlighed og varme følelser. Et kys kan dog være Judas kys, som sender en mand til døden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.