Intellektuelle udviklingKristendommen

St. Basil Katedralen i Barnaul - Altai Krai helligdom

Der er næppe en enkelt indbygger i Barnaul, ikke alene, men også alle de Altai Territory, som er ukendt Cathedral St. Basil Katedralen. Efter at have levet gennem mange årtiers ateisme og oprør, han forblev altid uforgængelige bolværk af ortodoksi og åndelig støtte for millioner af russere. Genoplivet i al sin pragt, i dag han igen besat en fremtrædende plads blandt landets religiøse centre.

Åndelige centrum overskudsgrad

I midten af det XIX århundrede fra jord-sulten russiske provinser begyndte aktiv genbosættelse i den rige uudnyttet flade af Altai Territory. Mange af dem bosatte sig i Barnaul og bosatte sig på den vestlige udkant, som bar navnet Hare afvikling. St. Basil Katedralen i Barnaul endnu ikke eksisterede, og mange bosættere blev serveret i en lille trækirke.

I 1863 blev det demonteret og et sæde lavet af mursten produceret af den lokale fabrik, bygget en ny kirke. Men ved udgangen af dette århundrede, og det var rummelige nok for meget tilgroet område. Initiativet til at bygge en mere rummelig tempel var selv tilbedere, og takket være deres utrættelige indsats nu eksisterende Pokrovskiy katedral Barnaul blev bygget i 1904.

Templet, som er blevet et ornament og stolthed i byen

Alt arbejde blev udført med midler doneret af borgerne, blandt som viste særdeles generøse lokale købmænd. Det nybyggede katedral, snart fik status af en katedral, begyndte i en række førende religiøse centre i bispedømmet og var det fremragende arbejde af tempel arkitektur.

Hans projekt blev født i den daværende fashionable pseudo, eller, som det kaldes, den byzantinske stil, med en typisk i sådanne tilfælde med fem kupler. Bygget af røde mursten, med mousserende i solen krydsninger af St. Basil Katedralen i Barnaul stod i skarp kontrast til de kedelige bygninger omkring sit arbejdsområde.

Tempel - et offer for den ateistiske politik

Maleri det indre af katedralen blev afsluttet meget senere, i 1918-1928 år. På trods af, at regeringen på det tidspunkt i landet beslaglagt bolsjevikkerne, katedralen inden udgangen af trediverne forblev i kraft, og den lokale kunstner Barnaul NV Shvarov formået at skabe i det et stort antal af udestående malerier på religiøse temaer.

Grunde til sine freskomalerier af de billeder, han trak mange berømte russiske kunstnere, hvis navne har prydet historie russisk kunst. Det hører også til den børste og ikonerne inkluderet i ikonostase.

Basil Katedralen i Barnaul blev lukket som følge af store anti-religiøs kampagne i 1939. Det blev revet ned klokketårnet og kupler med kors faldt på jorden. Denne hærværk er vist på billedet, der er gået ned i artiklen. Men selve bygningen overlevede, og i løbet af de næste fem år, skændet, men heldigvis var ubesejret St. Basil Katedralen i Barnaul brugt som lagerrum.

Den vækkelse, der begyndte i krigsårene

Det er velkendt, at under krigen for at hæve den patriotiske ånd i befolkningen og for dets større enhed i kampen mod en fjende af regeringen har besluttet at åbne en række ortodokse kirker tidligere taget væk fra kirken. Blandt dem var, og St. Basil Katedralen i Barnaul, de troende vendte tilbage i 1943. Siden den tid, det begyndte sin langsomme, men støt bedring.

Det skal bemærkes, at siden slutningen af krigen, indtil midten af firserne hele Altai regionen, var der næppe tre eller fire eksisterende kirke. Denne omstændighed bestemt rolle Pokrovsky Cathedral som et stort åndeligt centrum. Det indsamlede de trofaste med et stort område, og alle tjenester var som regel, i et overfyldt rum.

Katedralen, som er blevet folkets helligdom

I dag, hvor de sognekirker er åbne i næsten alle regionale centre, regionale Beboere siger, at deres hellige pligt til at besøge det hver gang, når, på grund af visse omstændigheder er i Barnaul. Hyldest til de foregående år, og en dyb ærbødighed for de hellige ting, der er lagret i det gøre dem igen og igen for at besøge St. Basil Katedralen (Barnaul). Adresse det (str. Nikitin, 137) er velkendt og også dem, der ikke tage del mere til religion, en interesse i fortiden af byen og dens kulturelle og historiske arv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.