Intellektuelle udviklingKristendommen

Målt Ikon til baby

Fin dekoration ortodokse kirker. Den gyset og spændingen ved at opleve alle, der krydser deres grænse. Billeder af helgener på ikoner, stearinlys og hviske en bøn fordybe os i mysteriet om fællesskab med Gud.

Den veneration af ikoner er en vigtig del af den ortodokse tro. Billede af helgener - et vindue ind i den guddommelige verden.

Betydning ikoner

Gennem ikonet ved hjælp af de bedende troende henvende sig til Jesus Kristus, Guds Moder, helgener eller engle. Ikonet er et bevis på deres visuelle billede, så ikke bede et ikon, nemlig den ene, hvis ansigt er til stede på det.

Den første ikon var mirakuløse, og gav det til de mennesker, Frelseren selv. På et håndklæde, tørrede han sit ansigt, manifesteret hans billede. Sick Kong Abgar bad før dette billede og mirakuløst helbredt.

Ikoner udtrykker essensen af kristendommen og bære de gode nyheder om Kristus, efter det sande Guds eksistens og er at guide ham.

Hvordan til at vælge en skytshelgen

I traditionen fra ortodoksi narekat baby navn på den helgen, der blev hædret ved en fødselsdagsfest. Det er derfor han blev anset protektor efter dåben.

Hvis rite udføres med en højere alder, er protektor valgt i overensstemmelse med deres navn eller en, der vil give på en barnedåb. Saints soimennikov kan være flere. Derfor kan du vælge fra listen over dagen for hukommelse, som er tættest på den fødselsdato. Fremadrettet på kalenderen, det vil sige efter dagen for fødslen.

Denne dag er navnet dag, og valgt en helgen vil gå i forbøn, hjælp og åndelig vejleder. Men kirken ikke forbyde vælge den helgen, som er tæt åndeligt, såsom profession.

Ikonet med billedet af skytshelgen, den dag, der fejrer navnedag, navn navne. Det gjorde at have alle ortodokse.

Om dimensionelle ikoner

Dimensional ikon refererer til navnet på billedet. Det er skrevet direkte til den nyfødte. Dette navn blev givet, fordi størrelsen af bestyrelsen efter ikonet skal matche væksten af barnet og bredden af hans skuldre på den ottende dag fra fødslen, når accepteret at give et navn.

Dybest set, ikonet er til stede protektor for billedet i fuld vækst. Men nogle gange i stedet for det kan være Frelseren eller Guds Moder, og på siderne - en skytsengel og højt respekteret i protektor familie. Dimensional ikon bør være placeret i nærheden vugge barnet eller bare på sit værelse.

Er det muligt at give et ikon

Ikonet kan præsenteres som en gave. Men du må forstå, at Creed er ikke en garanti for beskyttelse, og Guds nåde, kan den mere ikke være en talisman, talisman eller et smukt møbel.

Hvis forældrene, tæt slægtninge eller faddere vil vedhæfte barnet til troen, til at gøre det bedre fra en ung alder. I dette tilfælde vil måle på ikonet for barnet være et værdifuldt offer og sammen med den brystfinner kors bliver personlige fristed mand.

Det menes, at den dimensionelle ikon kan præsenteres og en voksen. En sådan gave vil blive husket og veje, og daglig bøn til skytshelgen vil være særligt frugtbart.

speciel betydning

Målt Icon er unik, da det kom til lys mennesker. Det menes, at den bidrager til dannelsen af en særlig åndelig forbindelse med hans mæcen. Det er ikke nødvendigt at sætte en særlig mystisk betydning i en eksakt match størrelser. Dette er blot en påmindelse til mennesket, hvor lidt han var, da han blev født.

Ortodokse refererer til billedet af ikonet for en velsignelse eller rådgivning, og protektor beder om det for Gud. Og hvis tro er en kristen bedende dyb og sand, er han sikker på at få støtte.

Derfor er det nødvendigt at indse, at ikonet ikke hjælpe sig selv, det indbyder til bøn, tjener som en påmindelse om Gud og guide de trofaste mod ham.

Historie dimensionelle ikoner

Historie Fremkomsten dimensionelle ikoner, eller, som de kaldes, "skat", tilskrevet regeringstid Ivana Groznogo. Det var ham, der beordrede skrivning af en første ikon efter fødslen af sin søn. århundreders tradition var forbeholdt den kongelige familie.

I Kreml museerne overlevede otte dimensionelle ikoner tre hører til familien af Rurik, og fem - til Romanov.

I en tid med Peter jeg blev en tradition at falme i forbindelse med indledningen af den vestlige livsstil. Individuelle tilfælde af at skrive dimensionelle ikoner begyndte at dukke op i familier netsarskogo slags. Adelige og kender så efterlignet gamle russiske skik.

Den genoplivning af interesse i denne type ikonografi der sker i det XIX - begyndelsen af XX århundrede, men bliver afbrudt af revolutionen.

Målt Ikon til baby oplever en tredje bølge af vækkelse i vores dage. Nu denne tradition er blevet populært.

fremstillingsteknologi

Luk barnet faktisk vælger at deltage i skabelsen af ikonet. Den første ting du nødt til at bestemme, hvad der vil blive vist i det, der er historien: Der er et helligt navn og fødselsdato, eller for eksempel Jomfru i midten, og på markerne - især æret protektor.

I det næste trin Iconographers gå direkte til at skabe et billede i den konventionelle teknik. Grundlaget er taget af kalk, fyr, ahorn eller el bord, afhængigt af den region, hvor butikken er placeret.

For at brættet er bøjet, styrke sin bagside: aflejring en lavvandet snit tværs reticulum-fibre og fylde tynde planker andre, mere stiv, trætype, dvs. shponiruyut.

Derefter nævn limet med speciel lim baseret på fisk eller animalsk lim påføres efterfulgt pavoloka. Dette lag af væv er nødvendig for at udjævne bump baser.

Primeren, eller som det kaldes, gesso, - næste arbejdsgang, det er lavet på baggrund af husblas og kridt. Anvendt lag for lag, hver omhyggeligt tørret og poleret.

Tredje lag - der er direkte male. Først betegnet kredsløb mønster. Efter påført malingslag. Hun forbereder sig på at æggeblommer og har øget styrke, kaldet æg tempera.

Klar billede på toppen er dækket med lak, så det er bevaret i sin oprindelige form i mange år.

Hvor kan du købe et ikon

Gør dimensionelle ikoner - Aktivitet ikon-maleri workshops, som ofte er i regi af templet eller kloster. De er lavet på bestilling.

Den gennemsnitlige sigt, som vil være klar til at arbejde, er omkring en måned.

Dette ikon kan ikke være billig, så for at undgå enhver tvivl, hvor en ordre er nødvendigt at tage hensyn til pris og, selvfølgelig, at kundeanmeldelser om det færdige arbejde skal udføres af en eller anden værksted.

Målt Ikon udført i en stil, der afhænger af den skole af kunstnere.

Der er masser af dem, kan geografisk variere, såsom Novgorod, Moskva, Pskov, Kostroma.

Også forskellige styling ikoner skoler af forskellige grundlæggere. De var kendte kunstnere, malere: Feofan Grek og Andrei Rublev.

Bestil dimensionelle ikoner i Moskva

dimensionelle ikon Moskva kan ske i en af de mange værksteder. Deres arbejde ikke kun fortjener de taknemmelige kundeanmeldelser, men mærket og helliget ved den ortodokse kirke. Den mest berømte og populære, som uden tvivl kan have tillid til - det er følgende værksteder:

  1. "Målt Icon" ved Serpukhov gaden er et helt netværk af brancher workshops. Ud over Moskva, de er åbne i Jekaterinburg, Ufa, Krasnoyarsk, Tula og Kaluga. Det nye projekt tilbyder bog at skrive unikke ikoner malere af Mount Athos, som etablerede venskabelige forbindelser. Udført i byzantinsk stil dimensionelle ikon (billede kan ikke viderebringe al sin skønhed) er et mesterværk af ikonografi. Det menes, at billeder af disse steder har mirakuløs effekt.
  2. Ikon-maleri workshop "På vegne af St. Alipiya Pecherskogo" er placeret på Kirke Gudsmoder ikon "Joy of All Hvem Sorrow". Respekt for traditioner og streng overholdelse af kanonerne af fremtrædende master-malere.
  3. Ikon-maleri workshop "Alexandria" har en unik skrivestil, som er baseret på gamle traditioner, men er særligt realistisk måde.
  4. Ikon Maleri Workshop Iriny Ilinskoy. Dens grundlægger er den ideologiske inspiration og kreative team af kunstnere. En af de aktiviteter - oprettelse af en ny ikonografi, det vil sige at skrive, de nyligt kanoniserede helgener.
  5. Ikon-maleri workshop "Oprettelse arv" arbejde i traditionen fra byen Vladimir malere orden. Ud over at skrive nye billeder, beskæftige sig med restaurering af gamle. Det kan købes som dem, og andre.

Ikon på ordren i Jekaterinburg

Unique - en egenskab, der er forskellig dimensionelle ikon. Ekaterinburg, som det kulturelle centrum af Ural-regionen og for at genoplive tabte traditioner, herunder religiøse kunst.

I byen er der flere værksteder, hvor kunstnere skaber mesterværker af ikon maleri kunst:

  1. Workshop "Målt Ikon" udfører ordrer relateret til dimensionel skriftligt af brylluppet, navn, samt ikoner af templet.
  2. Workshop "Tabor" blev organiseret i 2006. Det beskæftiger sig ikke kun med oprettelsen af ikoner, men også malede kirker. Klæber til Moskva og Yaroslavl skole ikon maleri. Helliggjort færdige arbejde præster Hellig Kors Kloster til mænd.
  3. Association "Canon" - et team af arkitekter, malere, træskærere og gilders, er engageret i udsmykningen af templer, oprette et enkelt ensemble. I sine værker om bibelske emner genoplive den tabte Nevyansky stil ikonografi.

På tidspunktet for konvertering til Gud eller de hellige tanker bør være fri for verdslige anliggender, billedet af ikonet med til at åbne dit hjerte og fokusere på oprigtig og åndelige fællesskab.

Opmuntre dine børn til en respektfuld dialog med sin mæcen. Disse enkle ord, er det muligt, langt fra kirken ordentlige bønner bør være fyldt med respekt og ærbødighed for det hellige ansigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.