Intellektuelle udviklingKristendommen

Muslimer, som er konverteret til kristendommen. Hvorfor gør de det?

Muslimer, som er konverteret til kristendommen, er ikke ualmindeligt i den moderne verden. Efterhånden er flere og flere mennesker fra forskellige lande at ændre islam, den katolske eller ortodokse tro. Hvorfor sker det?

Muslimske konverteret til kristendommen i Egypten

Allerede mere end en million egyptiske muslimer tog hristinastvo. Kun i 2012 det har solgt mere end 750.000 audiokopy og 500.000 kopier af teksten af Det Nye Testamente og 600 000 eksemplarer af filmen "Jesus".

Hvorfor mange muslimer konverterede til kristendommen?

Islam bliver mindre attraktiv. Ifølge forskellige kilder, i 28 år sharia styre i Iran, lederne var ude af stand til at løse de sociale og økonomiske problemer, og at gøre landet et eksempel på en islamisk stat, så mange mennesker er skuffede i deres religion.

Mange mennesker ændre deres tro fra en følelse af håbløshed. Kristendommen giver troen på sig selv og på, hvad livet vil ændre sig til det bedre.

Muslimske konverteret til kristendommen i Iran

I Iran, evangeliet og Det Gamle Testamente skarpt efterspørgsel stål. Mange er villige til at købe Skrifterne i farsi. Ifølge forskellige kilder, at antallet af iranske kristne konvertitter fra 500 tusind. Op til 1 mio. Folk. Kun omkring 70 mio. Hver dag, omkring 50 muslimer i Iran, der blev vedtaget kristendommen, og gør det i hemmelighed. Det obyasimo, fordi sådanne handlinger er forbudt i henhold til dødsstraf. Men i Europa til dette er mere loyale. Det er således kun i den britiske hovedstad er 3 kristne kirke for iranerne. Den samme kirke er også i 9 byer i England, 14 europæiske lande, 22 amerikanske stater. I større canadiske byer , der er 8 kirker og Australien - 4 I alt i Vesten er over 150 sådanne kirker.

Muslimske konverteret til kristendommen i Algeriet

Masse ændring af tro observeret blandt Berber stammer. I 2006 blev endnu en lov vedtaget at forbyde missionsvirksomhed. Trods det faktum, at det begrænser menneskerettigheder (i henhold til de FN-aftaler), loven og fungerer den dag i dag.

I overensstemmelse med dette, den person, der tvang eller tilskynder en muslim at ændre tro, risikerer at gå i fængsel for en periode på 2-5 år. Den samme straf er fastsat for distribution, oprettelse og lagring af religiøs litteratur, som kan underminere muslimernes tro.

Som det er tilfældet i andre lande?

Hvert år omkring 35 tusind. Tyrkiske muslimer bliver kristne. I Malaysia, omkring 100 tusind. Folk ændrer tro. I Indonesien blive kristne hvert år omkring 10 tusind. Man. I dette land, er de overgange fra en pålydende til en anden tilladt, men den polemik omkring dette fænomen er stadig i gang. I Yemen en massiv udstrømning af muslimer til andre trosretninger stærkt fordømt. Derfor nye kristne tilrettelægge fælles bønner i hemmelighed i hjemmene af udlændinge. fordi Hvis nogen finder ud af, at en muslimsk kvinde til kristendommen, er det sikker på at blive henrettet. Det samme gælder for unge, der har overtrådt reglerne i sharia.

Er det normalt?

I hvert land, deres forståelse af reglerne. Et eller andet sted at skifte religion kan straffes med døden, et eller andet sted i dette er loyale. Derfor er der ingen universel svar. Samtidig, et stigende antal kristne, der konverterer til Islam. Desuden er nogle af dem er kendte forskere, sportsfolk og offentlige personer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.