HjemlighedKøkken

Top gaskomfurer med gasovn: anmeldelser, fabrikantens anvisninger vurdering

Trods det faktum, at i de moderne køkkener, kan du se alle kogeplader mere og mere traditionelle, mere konventionelle komfurer for os er ikke ringere end deres positioner. Og det er på grund af deres kompakte størrelse og relativt lave pris.
Denne serie af husholdningsapparater, som tilbyder os producenterne, er ganske bred. Dette gør det muligt for hver ejer for at vælge præcis den model, der vil passe hendes præferencer.

Sådan vælger du et gaskomfur med gas ovn, så hun har tjent i mange år i køkkenet? kan bestemmes baseret på den ønskede model for de væsentlige kendetegn for indretningen.

Design funktioner

Apparatet i moderne gaskomfur adskiller sig ikke fra, hvad der fandtes i sovjettiden. Som før pladen består af et legeme og et arbejdsbord, hvor der er varmeplader, timing enheder og ovn udstyret med brændere.

Ikke desto mindre, moderne brændeovne har nogle forskelle med hensyn til ydeevne og design. Disse indstillinger kan du tale om dem som en funktionel enhed.

Ud over det grundlæggende udstyr i komfurer har kontrol og kontrolsystem. Denne såkaldte "hjerner" af instrumentet vist ure og timere, gas controllere og displays. Ved hjælp af disse enheder, bliver det lettere at finde den rigtige løsning, samt overvåge betingelserne for madlavning.

Desuden moderne udstyret med gaskomfurer og elektriske systemer, som omfatter elektrisk tænding og belysning af ovnen, spyd og konvektion. Med denne funktionalitet bliver brugen af pladen meget mere komfortabel.

udvælgelse størrelse

Hvad er dagens bedste gaskomfurer med gasovn? Gæst eksperter siger, at den gennemsnitlige forbruger er ikke nødvendigt at dykke ned i detaljerne i enhedens enhed. Købers opgave er at blive fortrolig med de grundlæggende parametre for pladen og vælge blandt alle de muligheder, den mest optimale.

Hvad god gas komfur med ovn? Consumer anmeldelser angive skulle lægges vægt på en arbejdsflade. Efter alt, vil hendes værtinde kontakte mest. Hvad er de bedste muligheder?

De er ikke altid enige med et areal på i køkkenet. Først og fremmest bør dette spørgsmål være baseret på antallet af familiemedlemmer og mangfoldigheden af menuen. For eksempel i det tilfælde, hvor husholdninger foretrækker at se i løbet af et måltid på bordet i 2-3 måltider, hvad hjem kokke er de bedste gaskomfurer med gasovn? Anmeldelser husmødre sige, at i dette tilfælde skal du bruge modellen ikke er mindre end 4-5 ringe. Dette udstyr, som kan have en bredde på 90 cm eller mere. Dog skal pladen højde og dybde parametre således have sine standard 85 og 60 centimeter, hhv.

Hvad vi kan anbefale værterne miniature køkkener? For dem egnede gaskomfur med en gasovn 50 cm i bredden, og endda kun 40 cm. Selvfølgelig kapaciteten af ovnen i et sådant tilfælde ikke er mere end 40-43 l. Samtidig må vi ikke glemme at antallet af brændere. For en lille familie nok af dem 2 til 3. Ofte gaskomfur med en gasovn 50 cm i bredden har fire ringe. Dette er meget ubelejligt for værtinden. Hvis vi bruger alle de brændere på samme tid, pander og gryder er simpelthen "push" hinanden.

Den mest almindelige er 60x60 komfur med gasblus. Dens højde er standard - 85 sm.Takie enheder kan nemt kombineres med køkkenmøbler og har som regel, 4 brændere. Dette er nok til at give varm mad til en familie på 4-5 personer. Gaskomfur med et gaskomfur 60x60 er den mest bekvemme én. Dens arbejdsflade brændere er arrangeret frit, så du kan bruge dem på samme tid uden ubehag.

Hvilke andre muligheder er valgt dimensioner af arbejdsfladen, som har de bedste gaskomfurer med gasovn? Anmeldelser husmødre sige, at valget af dimensionerne af denne uundværlige køkken apparatet afhænger af tilstedeværelsen i huset af kedel og Multivarki, aerogrill, pandekage beslutningstagere og brødrister. Jo mere du bruger disse enheder, kan den mindre størrelse være fra et gaskomfur. Og dette igen, sparer værdifuld gulvplads.

Materialer komfur

Som regel er huset af gassen plade fremstillet af rustfrit eller emaljeret stål. Det er værd at huske, at apparatet er i et område, der har høj luftfugtighed. Det er derfor, den bedste plade er af rustfrit stål.

Men ikke kun med et sådant materiale kan erhverves bedre gaskomfurer med gasovn. Forbruger anmeldelser siger, at de nogle gange ønsker at afhente det instrument, som ville i sin farve matcher det indre af køkkenet møbler. Og dette er kun muligt, hvis emalje overflade. Først når det er nødvendigt at være opmærksom på kvaliteten af belægningen. Det bør være stor nok. Ellers metallet hurtigt prorzhaveet. Valget af emalje overflade mange gør. Dette gaskomfur med gas ovn, hvis pris ikke er meget høj (15-20 ths. Rub.).

Af de samme materialer fremstillet og kogeplader. Der er imidlertid undertiden foreliggende glaskeramiske eller hærdet glas.

sorter af brændere

Den arbejdende overflade af gaskomfur kan have fra to til seks brændere med forskellig effekt og form. Konventionelt er disse elementer opdelt i basisk, høj hastighed og støtte.

Hurtig brænder med en stor kapacitet, der gør det muligt at producere varme til mindre tid. Det bruges til opvarmning af vand, samt den intensive opvarmning og stegning af fødevarer.

For fastfood fabrikanter har vedtaget flere loop brændere, som kaldes "dobbelt krone". De giver to-rækken flamme jævnt Kogeplade bunden af skålen. Der er også hot plader "tredobbelte krone." De gav direkte flamme i tre rækker.

Nogle modeller har et gaskomfur wok-brænder. Sådan et element giver 2- eller 3-flamme kontur og kan kombineres med køkkenudstyr wok, som er udformet med en halvkugleformet bund.

Undertiden i gaskomfurer billede brændere grill. Deres kapacitet lejlighedsvis over 4 kW, hvilket giver øget varme.

Desuden er gaskomfurer udstyret med klassiske cirkulære ringe, firkantede eller ovale. Det bør være opmærksomme, når du vælger et køkken komfur. Efter alt, kan de runde brændere leveres nogen redskaber, og ovale - kun utyatnitsu. Firkantede elementer er skabt til det oprindelige design, men varmen leveret til dem køkkengrej er ujævn.

ovn

Bedste gaskomfur må nødvendigvis være af god kvalitet. Det er grunden til, når du vælger en enhed kan ikke overse en så vigtig del af hans som en ovn. Producenterne har fungeret godt nok problemer i sin forbedring. De er udstyret med mange funktioner i ovnen, hvilket naturligvis gør en køber bliver forvirrede, når de vælger en plade.

Så dette kabinet har det krævede minimum i den klassiske version. Og hvis køberen til at vælge et gaskomfur med gas ovn, er den pris, som ikke overstiger 10-15 tusind. Rub., Så funktionaliteten af denne enhed vil ikke være forskellig fra den sovjetiske model. Ovnen på en plade har en lavere opvarmning, som er tilvejebragt til en eller to gasbrændere. I sådanne motiver den øvre del af skålen bages modus ved naturlig konvektion.

Ovne dyrere gaskomfurer producent udstyrer mere øverste brænder. Nogle modeller bruger den side ventilator, ved hvilket skaber tvungen konvektion. Dette design gør det muligt ikke tage form, og ikke vende eller panorere under tilberedningen. Også husmødre ligesom plader en ekstra mulighed for at justere driftstilstande. Dette kan nemt gøres på bekostning af eller deaktivere de øvre og nedre brændere.

Det er meget komfortabel, og andre funktioner i moderne gasovn. Disse omfatter:

1. Timer. Denne enhed er beregnet til at tilføre et audiosignal, en historie om afslutningen af en forudbestemt tid husmor. Nogle typer af selvudløseren kan slukke for ovnen, forhindrer afbrænding af mad.
2. Vis. Det er installeret i den elektroniske kontakt kontrolsystemer. Det er hensigten at informere værtinde for den aktuelle eller den resterende tid for madlavning, på et givet tidspunkt og temperatur.
3. Mekanisk termostat. Denne enhed er i stand til at opretholde en forudbestemt temperaturområde inden for de grænser for plus eller minus femten grader.
Termometer til ovn gaskomfur bliver nødt til at købe separat. En sådan anordning vil koste billig, og de funktioner, som den udfører, vil være nyttigt hver værtinde.

Brug af ovnen - Håndbog

Gaskomfur har flere fordele i forhold til el. Men nogle gange er uerfaren værtinde vidste ikke, hvordan man skal håndtere denne enhed. Oftest, de spekulerer "Hvordan bruger jeg en gaskomfur ovn?". Svaret på dette spørgsmål afhænger af, om din maskine er udstyret med elektrisk tænding system eller ej.

Hvordan at tænde ovnen gaskomfur, hvis forbindelsen enheden ikke er forsynet til lysnettet? Det er nemt, men er nødt til at handle i overensstemmelse med de anvisninger, der følger med pladen. Først og fremmest, er du nødt til at presse sig selv placeret inde i ovnen bund. Nedenfor dette er en brænder. Det er et bøjet rør med åbninger, gennem hvilke flammen kommer ud af gassen kommer ind i enheden. Ifølge instruktionen på siderne af brænderen, der er særlige huller for antændelse. De bør sætte en tændstik og, mens du tænder relæet.

Hvordan at tænde ovnen gaskomfur, hvis det har en knap tænding? Og her er det nødvendigt at handle i overensstemmelse med de anvisninger, der følger med enheden. Først og fremmest nødvendigt at dreje brænderen hanen, en præ-eksponering den ønskede temperatur. Dernæst trykker på knappen, der svarer til gasforsyningen til at holde det i denne stilling i tyve sekunder. Samtidig antændt branden. For at gøre dette, skal du klikke på den særlige knap på sidepanelet. I nogle modeller, det virker selv efter at relæet. Dette er også en henvisning i vejledningen. Hvis i det første sekund udseende af branden ikke overholdes, skal gasforsyningen stoppe og prøv igen, ved hjælp af de kampe.

Ifølge de ledsagende dokumenter til pladen i tilberedningen skal kontrolleres regelmæssigt, hvis der er en brand i ovnen. Ellers vil gassen helt sikkert falde ind i rummet og provokere brand.

Hvilken producent er bedre?

Før du køber en tiltrængt instrument i huset, skal køberen overveje ratingen af gaskomfurer med gas ovn. Dette vil give ham ikke at blive forvirret, når du vælger en model.

I dag er markedet tilbyder udstyr af mange producenter, der tilbyder kunderne en bred vifte af muligheder for køkkenelementer. De fleste af dem er billige komfurer selskaber De Luxe, "Darin", "Gazmash" og "Lysva". Denne plader er ganske gode, men ikke udstyret med nogen ekstra funktioner.

For dyrere enheder omfatter køkken enheder Indesit mærker, Gorenie og Electrolux. Elite mærker anses for at være et produkt AEG, og Miele. Populære med forbrugere og producenter af udstyr såsom Ardo og Kaiser.

Alle modeller af moderne brændeovne har en stor nok funktionelt og attraktivt design. Produktet af producenten til at vælge? Dette vil afhænge af præferencer køber og pung.

Gefest

Husholdningsartikler, der er markeret med "Hefaistos" mærke, der er velkendt for den russiske forbruger. Deres producent er den belarussiske virksomhed joint venture mellem JSC "Brestgazapparat". Mærket nyder sådan en stor efterspørgsel forbruger russerne, at næsten 90% af produktionsselskabet "Hephaestus" eksport fra Hviderusland.

Gas komfurer producent af forskellige cool design og en lang række ændringer af modellerne. Disse køkkenelementer fremstillet af forskellige varianter af arbejdsfladen dimensioner, som er fremstillet af emalje, rustfrit stål eller hærdet glas. Det endelige valg afhænger af præferencer køber og af det indre af hans køkken. Den mest almindelige model, 3100-08, 5100-02, 3200-06.

Ardo

Disse køkkenmaskiner fortsætte bedømmelse et gaskomfur med gas ovn. Navnet på brand i en oversættelse fra italiensk betyder "Hvidevarer". Virksomheden er en del af koncernen Antonio Merloni. Husholdningsapparater fra denne virksomhed, for hvilke en liste indeholder en gas komfur "Ardo" med en gasovn, er meget populær i Europa. Mindst opmærksomme på disse instrumenter og den russiske forbruger.

Hver model af sådanne plader adskiller alsidighed og elegant udseende. Virksomhedens produkter er konstant bekræfter sin høje kvalitet. Efter samling af pladerne udføres kun i italienske fabrikker. Hertil kommer, at i vores land er der et velfungerende netværk af tjeneste virksomhedens produkter.

Komfurer produceret af producenten, er avanceret kontrolsystem til overvågning af niveauet for forbrændingsgas. Hertil kommer, at køberne også bemærke en anden meget nyttig funktion paneler "Ardo". Dette er et sikkerhedssystem, benævnt gasreguleringssystem. De dyrere modeller er timere, der er i stand til selvstændigt at slukke for gastilførslen til brænderen. Den største efterspørgsel efter købere model A 5540, SC 640, C 6640, CS 640.

Bosh

Virksomheden "Bosch" årligt introducerer forbrugerne til nye modeller af sit brand. Dette skyldes de stadigt skiftende tendenser og modetrends for indretning.

Gaskomfur "Bosch" med gasovn har to store forskelle. De ligger i de høje omkostninger og høj kvalitet. Mest omkostningseffektive muligheder lave for selskabets standarder har kostet omkring 20.000 rubler. Prisen på de dyreste plader kommer til 50.000 rubler.

Gas "Bosch" komfur med gasblus er yderst pålidelig og funktionel. For nemheds skyld er der værtinde billede gasreguleringssystem, elektrisk tænding, etc. Det er grunden til, på trods af den høje pris på gaskomfurer er meget populære på det russiske marked. Lettest forbrugerne køber HGA233121R model, HGA34W325R, og en stilfuld sort udgave HGG 23W365R.

Desuden er fremstillingen af disse indretninger anvendes først "smart emalje", har den funktion nem rengøring. Der er i disse plader og enheden "beskyttelse af børn".

Electrolux

Dens funktioner og gør komfur "Electrolux" en gasovn. Det vigtigste karakteristiske træk af enhederne i virksomheden - udseende. En række forskellige modeller er så stor, at hver kunde nemt kan vælge en passende design til dit køkken mulighed. For eksempel kan du købe en model EKG51104O eller EKG51103OX.

Kendetegnet ved en gaskomfur "Electrolux" med en gasovn og en lang række forskellige yderligere funktioner. Det er tilstedeværelsen af displayet, og varmluftovn. For nemheds skyld og for at forbedre navigationen i pladerne af fabrikanten anvender en timer med et lydsignal og et ur. Der er i disse plader, og yderligere rum, der gemmer redskaber. Og det hele er perfekt suppleret af fremragende byggekvalitet, samt de mest moderne materialer og ordentlige komponenter.

Hvis apparatet kan fungere korrekt, kan det vare i tilstrækkelig lang tid, svarende til mere end en ti år. Blandt manglerne ved dette mærke af produkter kan skelnes kun alt for høje omkostninger af plader (mere end 20 tusind. Rub.).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.