TravelingHoteller

Hotel African Queen 4 (Hammamet, Tunesien)

Beskrivelse: African Queen 4 Hotellet blev grundlagt i 2006 i den maleriske by Hammamet (Tunesien) på Middelhavskysten. Seks-etagers bygning kompleks, indrettet i afrikansk stil, er omgivet af en tropisk have, hvor skovene i fantastiske skønhed sprede buske (bougainvillea) med lyse dækblade og frugt og palmer. I det indre, kun anvendes naturlige og miljøvenlige materialer - bambus, sandeltræ, rattan, som giver rummet hyggeligt.

Gæsterne vil få mulighed for at besøge attraktioner i byen, som er koncentreret i nærheden af hotellet African Queen 4: Port Yasmine, Sirens-statuen, Hammamet Strand golfklub "Citrus", et dykkercenter, en rideskole. Sjov og masser af dans du kan, kan du besøge diskoteket ligger kun 10 minutters gang fra hotellet.

Følgende rekreative faciliteter er placeret i en halv time Waterpark og «Carthageland» Amusement Park. Kom til Villa African Queen er muligt fra Tunis lufthavn (67 km) og Monastir (102 km). Kom her turister vil blive forsynet med komfortable forhold for produktiv fritid. Hotellet kan anbefales til familier, par og erhvervslivet underholdning.

Værelser: Værelserne består af 234 værelser i forskellige kategorier. Hvert værelse har en lille balkon med udsigt over den udendørs swimmingpool, byen eller det blå hav. Ved en hyggelig og varm atmosfære i rummet er befordrende for afslapning. Alle værelser har eget badeværelse med et stort badekar og hygiejneprodukter.

Prisen inkluderer sengelinned business class. For et behageligt ophold, aircondition, satellit-tv og telefon. Ifølge kravet om en elektrisk hårtørrer og strygeudstyr. Hver dag, i værelserne gjort våd rengøring, og 3 gange om ugen gennemført en ændring af sengetøj og håndklæder.

Måltider: Måltider er systemer BB, HB, FB - afhængigt af antallet af dage. Der serveres morgen måltid og middag på den europæiske type "buffet". På bordene er der altid en bred vifte af salater, grøntsager, pålæg, fisk, side retter og frisk frugt.

På en temmelig stor og grønt område af hotellet African Queen 4 har to prisbelønnede restauranter, en grillplads, barer og caféer. Køkken i virksomheder hovedsageligt internationale.

Strand (privat): 300 m til komplekse strækninger sandede kyst. På stranden har gæsterne gratis brug af alle faciliteter (sol markiser, liggestole, madrasser), med undtagelse af håndklæder - de er udstedt i henhold til et indskud. På kysten, en bar, hvor du kan nyde en forfriskende drink.

Yderligere oplysninger: En omfattende og varieret udbud af tilbudt sine besøgende Hotel The African Queen tjenester. For sport og aktive turister bygget et kæmpe fitness center med nye og moderne fitness-udstyr. Forbedre sundhed og bringe din krop for du kan i SPA-salon. Gæsterne kan også nyde en massage, tyrkisk bad og en russisk sauna opererer dagligt.

Om aftenen er det interessant underholdende show program med konkurrencer, vittigheder og danse. Huset har en indendørs opvarmet swimmingpool og et åbent område bygget en sæsonbestemt swimmingpool. For yngre besøgende er der en legeplads og udvikle klub.

På offentlige steder - gratis internet. Fås gratis parkering, kontor rengøring / vaskeservice, valutaveksling kontor, indkøbscentre, rejsebureau og biludlejning. Forretningsfolk - mødelokale, komplet med teknisk udstyr.

Digest: Når du planlægger en tur, tøv ikke med at stoppe i en af de African Queen 4 mest moderne og prestigefyldte hotel, der tilbyder de besøgende en service af høj kvalitet og en bred vifte af tjenester. Ifølge turister, dette kompleks er et godt sted for en romantisk weekend.

Det venlige og flersprogede personale med østlige gæstfrihed og lykkeligt hilser hver gæst. For dig, at de kvalificerede medarbejdere, der altid er klar hjælpe. Takket være den professionel og venlig service, vil hver person føler sig afslappet, sikker og komfortabel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.