TravelingRejsetips

Hvad er bemærkelsesværdigt Opstandelseskirken i Bryusov Lane?

Små beskedne Opstandelseskirken i Bryusov Lane er ikke tabt på baggrund af et stort arkitektoniske arv i den russiske hovedstad. Selvfølgelig, i Moskva en masse ortodokse katedraler, der overgår de beskedne gamle kirke og høje kupler og facader af pomp og udtryksfuld dekoration af interiør. Men som de siger den ortodokse tro af de særlige favorit templer - det namolennoe sted.

Moskvas Historie

Berømte Moskovitter Opstandelseskirken i Bryusov bane stoppede ikke deres bøn tjeneste fra midten af det sekstende århundrede. Men dens nuværende udseende var det ikke altid. Oprindeligt var det en trækirke, som er placeret på Assumption Ravine. Den første omtale af det i historiske kilder daterer sig til 1548. Mariæ Ravine i de dage blev kaldt kløften, nær som kirken blev bygget. Træ - ikke den mest holdbare byggemateriale. Og efter det, der skete i foråret 1629, en brand tempel skulle bygges ny. Dens konstruktion blev afsluttet i 1634. Og generelt svarer det til, at det repræsenterer i øjeblikket om opstandelsen templet i Bryusov vognbane. Nogle ændringer i bygningen af templet fandt sted i den første halvdel af det nittende århundrede, da han var en underskønne og en køjeseng rekonstrueret klokketårn blev tilføjet. Arkitektoniske former for templet gradvist tættere på traditioner russisk klassicisme.

tempel navn

Ikke helt den sædvanlige navn af templet i Bryusov Lane forbundet med begivenhederne i hellig historie. Opstandelseskirken blev åbnet i år 335, på stedet af Den Hellige Gravs i Jerusalem. Det er på det sted, hvor han blev begravet og opstandne Kristus. Kun templet i Jerusalem har ret til dette navn. Derfor templer dedikeret til denne begivenhed i andre lande er opkaldt til ære for "opstandelse". De er dedikerede ikke til den centrale begivenhed af hellig historie, men kun ferien i hans ære.

I Sovjettiden,

For mange, er stadig et mysterium, hvorfor de år alvorlig forfølgelse af den ortodokse kirke og statens hovedstad ateistiske propaganda i det kommunistiske Rusland og derefter Sovjetunionen, for en enkelt dag ikke stoppede sit ministerium, Opstandelseskirken i Bryusov Lane? Vi må ikke glemme, at mange ortodokse kirker i Moskva i trediverne i det tyvende århundrede barbarisk blev bombet og ødelagt. Men Kirken opstandelse for de troende var altid åben. Nogle forklare dette faktum er ikke helt den sædvanlige status det område, hvor ligger Bruce Lane. Som det har lange selilas Moskva kreative bohemer - forfattere og kunstnere, musikere, skuespillere, kunstnere. At deltagelse har været med til at forhindre nedrivningen af den gamle kirke. Især er denne præstation tilskrives den store russiske instruktør og skuespiller Stanislavski, der lytter til udtalelse af de mest indflydelsesrige mennesker i den sovjetiske stat. Men de ortodokse troende se i at bevare elsket kirken en særlig dispensation.

klokketårn

Undertrykkelsen af den sovjetiske periode er stadig ikke sparet, og denne gamle kirke Moskva. Men de kun udtrykt i det faktum, at, med dens klokketårn blev fjernet og destrueret unikke historiske klokker. I flere årtier, klokketårnet af templet fungerede som en rent dekorativ funktion. Igen høre lyden af klokker beboere Bryusov bane var bestemt kun februar 18, 2008 blev denne dag indviet igen, det vigtigste klokke Opstandelseskirken, "Ærkeenglen Michael". Nu i denne historiske del af Moskva, kan du høre klokkerne ringer i alle de kanoniske helligdage ortodokse.

Den vigtigste helligdom

Temple of the Resurrection i Bryusov Lane, hvis adresse er kendt langt ud over grænserne i hovedstaden, er sæde for to specielt æret helligdomme i den ortodokse verden. Først og fremmest, et ikon af "omkomme". Det er dedikeret til Guds Moder. Dette arbejde er skrevet i det attende århundrede. Men den vigtigste ting, der tiltrækker mange pilgrimme til den ortodokse kirke opstandelse i Bryusov Lane - ikon Spyridon, biskop Trimifuntskogo. Dette særligt æret helgen i den ortodokse kirke har traditionelt været en forsvarer af de fattige og dårligt stillede. Det menes, at billedet af St. Spyridon har mirakuløse kræfter. Appel til ham i bøn i vanskelige øjeblikke i livet hjælper med at finde den mentale styrke til at overvinde prøvelser skæbne har skænket. Og der er intet overraskende i, at denne helligdom er ikke tilgroet populær sti. Sommetider pilgrimme stræber efter at det langvejs fra. Fra dem, kan man høre spørgsmålet: "Church of the Resurrection i Bryusov Lane ... Hvordan kommer man til ham" Ved den mirakuløse ikon af St. Saint Spyridon er dem, der ikke længere forvente hjælp fra nogen. Det er placeret til højre for billedet af Frelseren, i koret af kirken.

Temple of the Resurrection i Bryusov Lane - kørsel?

For at komme til centrum af Moskva, hvor templet er ikke alt for svært at overalt i byen. For at gøre dette, tage metroen til "Okhotny Ryad" eller "Revolution Square", beliggende nær Manege-pladsen. Og så er du nødt til at kravle op på Tverskaya Street, på venstre side af det, til Bryusov vognbane. Templet er klart synlig selv fra Tver. Lige så let at nå den fra den modsatte side, med Nikitskaya gaden. Med hende i Bruce Lane kan nås ved at dreje til højre. Adresse Temple - Moskva, Bryusov lane - 15/2.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.