TravelingRejsetips

Pension "Southern" (Anapa): beskrivelse, anmeldelser turister

Den sydlige by Anapa er velkendt for russerne som en stor familie-venligt resort. Sandstrande, smuk natur og rent hav er tiltrukket af denne by en enorm strøm af turister med børn. Veludviklet infrastruktur, til et stort udvalg af overnatningsmuligheder enhver smag og lommer giver ideelle betingelser for rekreation.

"Southern" Pension

Anapa - en udvej, hvor du kan ikke kun slappe af, men også for at forbedre deres helbred. Kombinationen af Piemonte, hav og steppe luft skaber en unik helbredende klima og den lokale snavs har længe været kendt for sine medicinske egenskaber. Når du vælger et sted at hvile i Anapa, bør du være opmærksom på pensionatet "Syd", som er i den private sektor, tæt ved havet og centrum. Til stenstrand gang fra pensionatet omkring ti minutter. Du kan også besøge sandstranden, der gå lidt længere.

Pension "Southern" (Anapa) er en moderne tre-etagers bygning. Det kører dette hotel i temmelig lang tid, men det stiger hvert år, opgraderet og bliver afsluttet. Den interne layout af bygningen er præsenteret i form af hoteller. Hvert værelse er en kvalitet reparation. Til dato, hotel kategorien "Southern" - 3 * pension. Anapa kan være en god mulighed for budgettet rejsende, og for resten af høj klasse. Dette pensionat tilbyder værelser for turister med forskellige finansielle kapaciteter.

indkvartering af turister

Generelt har der firs værelser af forskellig klasse. Samtidig pension "Southern" (Anapa) kan rumme 130 campister.

  • Økonomi værelser uden faciliteter, brusere og toiletter er placeret på hver etage.
  • Ikke-standard klasse med alle faciliteter. Hvert værelse har alt hvad du behøver for en god nattesøvn: komfortable senge, sengeborde, toiletbord og garderobe, bord og stole. Der er mulighed for ekstra plads. Værelserne har klimaanlæg, fjernsyn, køleskabe og andre faciliteter.
  • Superior værelser er også til rådighed. De har et stort område, design reparation og dyre møbler og sanitetsprodukter.

På hver etage af pensionatet er der en stor stue med sofaer og et tv til almindelig brug. Det omfatter også et strygejern og strygebræt. I gennemsnit dobbeltværelse standard i sæsonen koster omkring 2000 rubler per dag. Denne pris inkluderer morgenmad. Børn under 12 rabat på en ekstra 50% af den fulde værelsesprisen for børn fra 12 til 16 år rabat på 39%.

Hotelfaciliteter

Pension "Southern" (Anapa) har en meget bekvem beliggenhed. det er ikke nødvendigt at ty til at komme til centrum, til de tjenester af offentlig transport. På samme pensionat har alt hvad du har brug for at slappe af. måltider kan arrangeres i den rummelige spisestue: frokost og middag. Frokost på den gennemsnitlige pris på 250 rubler, middag - 200.

I pensionen er der en malerisk rasteplads med bænke og et springvand. Der er også en særlig plads til grill. Højdepunktet af hotellet - "Submarine" klub sport Hvem bruger tid kan meget vel finde en lang række fritidsaktiviteter, såsom billard, bowling, bordfodbold, airhockey. Der er også en bar og en plads til fester. For elskere af afslapning i et pensionat massage og en sauna.

Anmeldelser af turister

Anmeldelser af turister til at hjælpe potentielle turister til at være opmærksom på de fordele og ulemper ved det hvilested. Det skal siges, at "Syd" gæstehus (Anapa), som gennemgår internettet til rådighed i tilstrækkelige mængder, er meget populært. Det er forståeligt, fordi det ikke er den mindste. Fordel de grundlæggende fordele og ulemper ved hotellet, som er draget til den opmærksomhed af feriegæster.

fordele:

  • rene og rummelige værelser;
  • lækker mad;
  • venligt personale.

Ulemper liste er ikke nødvendig, da alle angiver kun én fejl - en relativ stor afstand fra havet og stranden. Generelt "South" Guesthouse værdig til opmærksomhed af turister, da det har alle de funktioner til at levere fremragende og kvalitet hvile.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.