HjemlighedKonstruktion

Baldakin i gården i et privat hus af metal profil

På det tidspunkt i planlægningen, på stedet af et privat hus er ikke altid nødvendigt at opføre permanente strukturer med vægge og fundament, da det gør byggeriet dyrere, og mestrene er nødt til at bruge flere kræfter. Nogle gange er det ikke acceptabelt ud fra et økonomisk synspunkt, og i nogle tilfælde ejerne ikke føler behov for et lukket rum. Det er derfor, du kan bygge et skur i gården i et privat hus.

materiale

Det anbefales at bruge metalprofil, som præsenteres for salg af en fast leje, formede bjælker, udlejning af forskellige tværsnit, samt uprofilerede ark. Det er på grund af disse rullende elementer fremstillet markiser, pergolaer og baldakiner.

Generelt baldakinen - en stiv struktur, som er en del af stel- og støtteben. Hvis du ønsker at opbygge et simpelt system, er det nødvendigt at foretage en enkelt-slope baldakin hældningsvinkel der er kun begrænset af størrelsen af taget. Shed tagene oftest foret med en støtte på hovedbygningen. Hvis du ordentligt planlægge produktet, er det muligt at eliminere den vigtigste afløbssystem fra taget. Dette skyldes det faktum, at selve konstruktionen vil fungere som et dræn, og væggene vil ikke blive våd. Væggene kan være fremstillet af ethvert tilgængeligt materiale, men snarere manifesterer sig metalprofil af den hule valset. Han er stærk nok til at bøje, har en lav vægt og nem installation. Canopy i gården af et privat hjem er en perfekt løsning, hvis det er nødvendigt ejerne til at bygge den type skur eller garage. Materialer til arbejde er billige, bredt tilgængelige og kompatible med den selv-byggeteknik.

forberedelse værktøjer

Når bygget et skur i gården i et privat hus, er et billede af hvilken præsenteres i artiklen, for at formulere værktøjer, herunder:

  • bygning niveau;
  • roulette;
  • nedstryger;
  • skruetrækker;
  • svejsning maskine;
  • galvaniserede skruer;
  • monteringsbeslag ;
  • skruer;
  • sæt skruenøgler;
  • boremaskine.

Forberedelse af byggeplads

Hvis du beslutter at bygge din egen stald, er det nødvendigt at bestemme placeringen af fremtidige bygninger. Til dette formål er det ønskeligt at vælge et fladt område uden indre ingeniørvirksomhed. Hvis når udfører udgravning skade det elektriske kabel eller vandforsyningssystem, opførelse af baldakinen falder med lidt tid på andenpladsen. Canopy i gården i et privat hus skal opføres på en pre-nivelleret site, dimensioner, som er egnede til fremtidens byggeri. Den mest attraktive vil se jernrør, som har tilstrækkelig styrke. Elementerne vil fungere som slagtekroppen diameter kan begynde mellem 50 mm. Med hensyn vægtykkelsen, bør vælges produktet, hvor denne indstilling starter fra 3,5 mm. Du kan købe rørene, der var i brug, forsegling dem er ikke kritisk. Desuden, hvis en baldakin lavet af utætte rør, vil byggeriet være mere billigere i gården i et privat hus. Det er vigtigt at bestemme vægten af taget, herunder tag. Således, at åbne baldakin, hvis størrelse er 6x3 m, skal 8 være lodrette støtter, hvortil 80-mm rør anvendes. De gravede i en serie på fire sider.

for the record

For hvert par af rør til påsvejsning gård jord af hjørnerne. Det er vigtigt, tilstedeværelsen af tværafstivninger. Hvis du beslutter at bygge et skur i gården i et privat hus, et foto, bør afstanden mellem bedrifter blive udforsket. For eksempel, hvis der er to 80-mm rør med en afstand på 3 m fra hinanden, vil de være i stand til at modstå vægten på 250 kg. Dette vil være nok for de mest massive tag, herunder overvejer snelast.

Etablering af rammer

Canopy i gården i et privat hus foto af bølgepap giver installationen af lodrette støtter, som er den vigtigste fase i arbejdet. Kvalitet markise vil kun være tilfældet, hvis den støtte vil være strengt lodret. Det er vigtigt at huske på, at de øverste ender skal være på samme niveau. Hvis du beslutter at bruge tre meter rekvisitter, behovet anvende rør med en længde i området fra 3.4 til 3,5 m. Brøndene gravet af 60 cm i dybde og bredde bør fordobles for at fylde en tilstrækkelig mængde beton mørtel. Før montering rør ved deres øvre ende, der skal svejses til den perforerede flange eller fast stålplade eller cirkel. Flanger er bekvemt svejset til gården til tag. Ved bunden af brøndene fyldt med tilberedte grus og sand, bør tykkelsen af hvert lag være lig med 6 cm. Det er vigtigt at blotlægge røret understøtter strengt lod, bør dette trin udføres to eller tre, ellers vil det være vanskeligt at styre den lodrette placering af elementerne. Rør fikseres i brønde med store sten kan pålideligheden forøges ved at svejse modstående støtte og danner derimellem forstærkningsstangen.

Hvis du beslutter at oprette et skur i gården i et privat hus på metalpladerne, det næste skridt er at udfylde den tomme plads mellem røret og væggene i konkret løsning, som er fremstillet af cement klasse M-300 eller højere. Ved de ingredienser, der er nødvendige for at tilføje grus og sand, og efter støbning designløsning er tilbage i et par dage, indtil betonen hærder. I løbet af denne tid, vil de lodrette understøtninger opnå den nødvendige styrke.

Installation af gårde

Hvis du beslutter at bygge et skur i gården i et privat hus foto af bølgepap, det næste skridt er at installere taget. For hvert par af lodret monterede rør svejsede gård, det er således nødvendigt at anvende ventiler og hjørner. Dette element bør have en form som en ligebenet trekant, og den korte side af dens dele er lavet af. Stænger eller ventiler bør anvendes til tværafstivninger og den lange side. I de steder, hvor gården bliver bygge på røret, er det nødvendigt at sørge for det flade område af hjørnet. Farm svejset stadig på jorden, vil det opnå størrelsen af identitet. Efter afslutningen af disse værker skal bruge stillads eller en stabil stige, hvorved skibsføreren raise gård for at installere dem på enderne af søjlerne. Første prihvatyvaet elementer ved svejsning, og efter positionen af gården kan korrigeres fuldstændigt.

opførelse af tag

Når bygget et skur i gården i et privat hus, er et foto af dette design opfordres til at overveje på forhånd, det vil forstå, på hvilken teknologi til at gennemføre opførelsen af taget. Mellem et trekantet gitterværk med den indvendige side af taget skal styrkes ved svejsning, anvendelse af forstærkende stangen 4, som vil blive fordelt over hele længden af baldakinen. I den næste fase, guiden begynder at installere beklædningen, så løser på taget pyntede. Hvis konstruktionen af væggen vil være, så de løftes fra jorden og bragt til meget tag. Vægge vil blive placeret mellem benene, men det er meget hurtigere at udføre dem af bølgepap, som vil blive fastsat på et solidt kasse. Det er vigtigt at huske, at metalpladerne modsætning shlakoblochnogo vægge og murstensvægge giver for behovet for høj kvalitet isolering.

Gør træ baldakin: forberedende arbejde

Hvis du beslutter at udføre et skur i gården i et privat hus, et foto med hænderne, du vil være i stand til at gøre efter afslutningen af byggeriet. Pre-rådet til at overveje dem i artiklen. Måske det vil hjælpe dig med at forstå, hvad design er bedst brugt. For eksempel, for at skabe et træskur at vælge det sted, foretrækker området foran porten, langs haven eller haven, samt omkring garagen. En sådan tilgang vil ikke kun bruge baldakin til bilen, men også til opbevaring af udstyr og haveredskaber.

Konstruktionen af rammen

Wooden skure, samt metal, giver for eksistensen af lodrette stolper. Til dette formål strålen efter installation som er installeret modstående langsgående bjælker. Hældningsvinklen af de dataelementer, der skal stables i rillerne på de øvre ender af understøtningerne bør ikke overstige 3%. Canopy i gården i et privat hus af træet, der er billeder af hvilket præsenteres i artiklen burde have truss system. Bærerne er stablet spær, og deres fastgørelse udføres på langsgående bjælker. Afstanden derimellem bør være lig med 70 cm. Det er nødvendigt at afvige fra kanten af omkring 9 cm at fastsætte spæret ved den yderste bjælke. Forbindelsen træelementer udføres ved at skære ved enderne af hylderne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.