SundhedAnti Alder

20 sunde vaner, der fører til store resultater

Fysisk aktivitet og sund mad vil give dig sundhed, lykke og energi. Men enkle vaner kan være endnu mere effektiv, hvis deres lille ændret. Før du 20 enkle måder at føle sig som den sundeste person i verden.

1. bevægelse

Hver dag forsøger at gå, løbe, cykle eller tage alle mulige fysisk arbejde i 30 minutter. Dit sind, krop og talje sikker vil takke dig.

2. Prioritet: Sleep

Jo mere en person forsømmer nattesøvn, jo mere skade det forårsager på sundhed. Kvalitet søvn er vigtigt, når det kommer til at reducere risikoen for mange kendte sygdomme. Denne vane vil hjælpe dig med at tabe og give en eksplosion af energi. God nats søvn, vil du være i stand til at udføre alle målene for den to-do liste. Resultaterne vil overgå alle dine forventninger.

3. Drik mere vand

Hvis du vil drikke mere vand, får du mere energi og din krop vil brænde flere kalorier.

4. Spis bevidst

Fra nu af, ingen spontane måltider! Glem alt om en snack. Hvis du ikke kan spise i normale forhold, bedre springe måltidet. Når du spiser langsomt, du er afslappet og nyde processen. Under måltidet, så tænk på din mad, træffe sunde valg og opgive den vane fastfood.

5. Læs trinene

Du kan ikke investere i dyre sportsudstyr og øvelser med en fitness træner. Bare holde styr på dine handlinger ved hjælp af programmet på din smartphone. Dit mål bør være at passagen af 10.000 skridt dagligt.

6. Tilsæt fødevarer greens

Jo flere produkter vil være til stede i dit liv, jo bedre vil du føle. Tilføj arugula til pizza, spinat salat og hakkede krydderurter i suppen. Fiber og vitaminer i lang tid at slippe af sult.

7. Tænk positivt

Mental sundhed er også afgørende for vores eksistens. Ignorer egne negative impulser, slippe af med negative tanker i dit hoved.

8. Fordelene ved motion, "rem"

Denne øvelse kræver ikke nogen ekstra hardware, og kan gøres hvor som helst. Blot to uger "bar" i 30-60 sekunder pr dag vil give din krop til at føle sig stærkere.

9. Stretch

Du vil bo i et bedre humør, og få en ekstra briste af energi, når et par minutter om morgenen til at afsætte blive strækøvelser. Så hvor gør din yogamåtte?

10. Snack på nødder

Tag på jobbet nyttige snacks. I møtrikkerne et højt proteinindhold, gavnlige omega-3 fedtstoffer, og "tomme" kalorier mangler. En lille håndfuld nødder om dagen, vil bidrage til at holde din talje perfekte proportioner.

11. betydning muskel

Øvelser med vægte gør dig ikke en "oppustet" bodybuilder. veludviklede muskler i kroppen, vil imidlertid forbedre stofskiftet. Du kan bruge håndvægte på sin sædvanlige kompleks. Så din krop vil brænde flere kalorier, øge knogletæthed og styrke musklerne.

12. Brug intense udbrud af aktivitet

De intense 30 sekunders bursts af aktivitet under normale fitness klasser lavere kolesterol og har en gavnlig virkning på hjertemusklen. Kun syv minutters motion med korte mellemrum intens passer perfekt i enhver, selv den mest stramme tidsplan.

13. Mere stativ

Når du hele tiden sidder, har du forhøjet blodtryk og øget risiko for tidlig død. Regelmæssigt stå op og gå - og din krop øjeblikkeligt genopbygget i en sund retning.

14. Anmeldelse kosten

Hvis køleskabet er fuld af skadelige produkter, betyder det, du er omgivet af fristelser. Nu er det tid til at foretage en revision.

15. Kassér soda

Kulsyreholdige drikkevarer (herunder kost) - hovedfjenden af dit helbred. Prøv at opgive denne vane og erstatte Koks forbrug af frugt.

16. afslapning og rekreation

Et par minutter om dagen, du har brug for at lindre stress og "genstarte batterierne." Tag en pause fra computeren, læse en bog, lytte til musik eller bare meditere.

17. Tilgængeligheden af sunde fødevarer

Hvis du er rene og narezhete gulerødder i stykker og læg dem i en container ved hånden vil altid være en sund snack.

18. 80/20 reglen

Hvis hver dag vil du forbruge 80 procent af sunde fødevarer, så vil du have en chance for at spise is eller kage uden skade på sundhed. Denne formel - den perfekte balance.

19. Forbered dine egne måltider

Når du laver mad til dig selv, kan du kontrollere mængden af fedt, natrium og kalorier. Foretrækker hele snarere end forarbejdede ingredienser.

20. Smarte Løsninger ud

Den vane med at spise sund mad bør ikke være begrænset til væggene i dit hjem. Gå til en restaurant? Så bestille en salat eller dividere stort måltid med en ven.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.