ComputereComputerspil

"Tre helte og Shamahanskaya dronning": walkthrough

I dag taler vi om "Tre helte og Shamahanskaya dronning" spil. Passage vil blive diskuteret i detaljer. For nemheds skyld, deler vi det op i flere dele, i henhold til placeringen af tegnene. Spillet blev skabt af den eponyme animerede film.

palads

Begynd at beskrive afleveringer "Tre helte og Shamahanskaya dronning." Del 1 anses en smule lavere, men bør lang tid at komme i nærkontakt med ledelsen. Vi behøver kun musen. Den venstre museknap er ansvarlig for udførelsen af handlingen. Nogle gange er du nødt til at bruge den rigtige, for eksempel med henblik på at drage fordel af en blok i kamp.

Ring hovedmenuen kan du nøgle «ESC». For at se det udstyr, dirigere markøren til dette område.

Vi har også brug for at forstå de mulige fejl, før du overveje at passerer spil "Tre helte og Shamahanskaya dronning." Del 1 kan udstede et nedbrud samtidig spare. For at løse det skabte i mappen "Dokumenter» «1C» mappe. Endvidere er det sætte en tom mappe med navnet "Tre helte", og i det - savegames.

I det lange velkendt for alle fans af den tegneserie slottet begynder actionspil "Tre helte og Shamahanskaya dronning." Walkthrough (del 1) begynder med en introduktion til Dobrynya Nikitich. Vi taler med prinsen. Undersøg lokalerne. Vi bruger pergamentet til Dobrinja. I opgørelsen er der fire ikoner. Klik på hver. Som følge heraf vil i hallen af tronen stige fra under gulvet. Også korte lyde kan høres. Det er nødvendigt at antænde branden. Vi gør 3 bomuld. Sæt instruktionerne i pejsen. Vi finder en røgalarm på væggen. Bakker brændende pergament til detektoren. Forlader slottet.

forpost

Vi blev overført til et nyt område, og vi fortsætter passerer spil "Tre helte og Shamahanskaya dronning." Del 2 finder sted i forpost. Gå til højre. Vi ser godt. Gå tilbage. Vi ser træbarak, der omtales som "kontoret". Påskrifter på bordene, samt miljø, fuldt formidle atmosfæren af tegneserie "Tre helte og Shamahanskaya dronning."

Walkthrough (del 2) med dette trin er i dygtige indtrængning af huset. For at gøre dette, skal du klikke på boksen. Vi går indenfor. Vi lærer, at Aljosja forlod den hemmelige kort for os. Tager hans skjorte. Det vejer på komfuret. Klik på portrættet af Prince. Vi forlader kontoret.

Vi går til brønden. Shirt klynger sig til krogen. Skub håndtaget af brønden. Så vi regnet ud hvad man skal gøre i denne fase af spillet "Tre helte og Shamahanskaya dronning." 2 walkthrough afsluttet. Det er fortsat kun at afhente krogen våd skjorte.

Dernæst går vi tilbage ind i huset. Portræt af prins tørres af med en fugtig skjorte. Vi finde kortet. Vi forlader kontoret. Vi går til liggestolene. Klik på den. Overført til det nye site.

træ

Vi har nu beskrevet en komplet gennemgang. "Tre helte og Shamahanskaya dronning" - et spil, hvis plot tager os ind i eventyrlige skov, derved åbne den tredje del.

Vi undersøger alle aktive objekter. Beehive hængende fra et træ. Pyt i midten af jorden. I bunden af unblown blomster vokse. Det er alle de ting, der udbydes til os i denne fase af spillet "Tre helte og Shamahanskaya dronning."

Passagen begynder med forsøg på at fjerne stadet. Bier, som interfererer. Vi er nødt til at distrahere dem. Vi går dybt ind i skoven. Vejen blokerer væltet træ. Det ligger ved siden af en tom krukke. Vælg det. Vi rejser træet. Vi går tilbage. Vi fylde vand i en pulje af tomme kolbe. Gælder for farven fuld beholder. De strømmer til bierne.

Fjern bikuben fra træet. Vi anvender det til Dobrinja. Vi lytter til en monolog, hvorefter finde skjulte sti. Vi taler med en pige, der ser ud af teltet. Ved siden af den fremmede stående glas. Drik fra det.

Ilya Muromets i paladset

Fortsæt til næste kapitel af spillet "Tre helte og Shamahanskaya dronning." Passage (del 4) strækker sig fortrolighed med Ilia Muromtsem. Vi fortsætter rejsen på hans vegne. Prinsen beder om hjælp.

Passage af "tre helte og Shamahanskaya dronning" af spillet i skikkelse af en ny karakter starter med det faktum, at vi går til pejsen. Tager stod ved siden poker. Når tronen vil stige sammen med prinsen fra under gulvet, ved hjælp af en poker fix sin position.

Vi taler med prinsen. Vi sidder på den kongelige trone. Vi falder i kælderen. Igen, vi taler med prinsen. Vælg en vægt fra gulvet. Gå tilbage. Tager muskatblomme med truget. Løft spanden fra gulvet.

Vi sidder på tronen af det velkendte. Lad os gå ovenpå. Hvis slukkede for vandet i springvandene i opgørelse, bruger vi "2 bomuld." Dernæst skal vi til at tage en tom spand. Brug den på springvandet med vand. Igen, vi går til kælderen. 4 kæder er ophængt fra venstre. De har kroge. Fastgør vand spand og en vægt på 2 og 4 kæde.

Ilya Muromets på forpost

Dette landskab vi har set, når navnet på Dobrynya Nikitich bekendtskab med spillet "Tre helte og Shamahanskaya dronning." Passage femtedel af start- banke bekendt i vinduet. Vi går indenfor. Vi taler med ekspedienten og forlader huset.

Yderligere afleveringer "Tre helte og Shamahanskaya dronning" er at få et kort. For at gøre dette, vi følger på en bunke af hø. Vi bruger et mål, der hænger over græsset. Her er selve kortet. Gå til højre.

Det er alt, hvad vi kan gøre på dette niveau, så gå til den næste.

Ilya Muromets i skoven

Foran os er den sjette kapitel af eventyr kaldet "Tre helte og Shamahanskaya dronning." Passage af spillet er fuldt betragtes i dette materiale, men indtil vi ser den velkendte skov. I ham har vi mistet Dobrynya.

Vi udvælger fra jorden tom krukke. Fyld den ud af pyt. Bier reagerer ikke. Vi ser på det sted hemmelig passage arrangement. Et stykke tøj Dobryni skyde fra bushen. Vi banke på øverst til venstre på birk. Woodpecker fluer. Vi følger dybt ind i skoven.

Yderligere afleveringer "Tre helte og Shamahanskaya dronning" koges ned til, at behandle spætte. For at gøre dette med hjælp fra sin skjorte tåre væk rørhatte champignon. Spætter lide. Vi går til birk. Anvend det rørhatte. Vi banke på birk. Woodpecker fluer, gør et hul. Næste vi tage bikuben. Når vinden blæser på det.

Os om teltet af dronning. Vi taler med pigen. Vi bruger glas. Vi taler med dronningen. Vi går ind i teltet.

marquee dronning

Vi vender os til den syvende del af spillet "Tre helte og Shamahanskaya dronning." Passagen begynder med en vandretur i det næste rum. Vi går der så hurtigt som dronningen vil komme ud af teltet. Forskydninger skærmen. Tager en kæmpe skruenøgle. Vi finder koppen. Påfør den store nøgle til det.

Vi fortsætter med at flyde. "Tre helte og Shamahanskaya dronning" - spillet er utroligt kompliceret. Vi går tilbage til den oprindelige plads. Vi undersøger jern døren. Brug den lille nøgle. Anvend det til døren. Vi finder ting helte. Følg i det rum, hvor den tidligere fundet nøglen. Klik på den lille kiste.

Dronningens lejligheder

Vi fortsætter med at se en komplet gennemgang af spillet "Tre helte og Shamahanskaya dronning." På den ottende i køen. Dobrynya og Aljosja sidde inde i kisten. Klik på mosaik. At lære de tomme pladser.

Ikke mangler et par sten. 4 af dem finder vi det samme. Blå og gul på højre og venstre side af mønterne. Lilla sten er på skallen. Red Stone er næsen Tugarina.

Hæv neglefil. Tag de gule, lilla og blå sten. Guld ørering står bag møtrikken. Vælg det. Anvend på flasken. Tag den grønne sten.

Vi taler med Tugarinov. Han beder om mad til de røde sten. Vi bruger en neglefil til valnødder. Vi beder om hjælp fra Dobryni. Vi bruger en neglefil, sende den til helten. Vi giver den resulterende nødder Tugarin kerne. Sten på os.

Anvend de fem relevante elementer fra den beholdning til mosaik slots. mini-spillet begynder. Efter sejren forlader kiste.

Læs opskriften under kiste. Vi ser flasker, der er fyldt med farvede væsker. Tag alt. Gå til glasset omkring Dobryni. Anvend dertil grøn, blå og rød væske. Skub glas fyldt med farveløs vand.

På jagt efter "levende" vand

Passage af spillet "Tre helte og Shamahanskaya dronning" varer ni dele. Vi forlader teltet. Gå langs stien til skoven.

Vi befinder os i en lysning, hvor der ifølge sagde Aljosja, var en reel russiske festligheder. Vi undersøger brønden. Vi tager fra bunken Zhmenya sandet.

Undersøg huset. Vi finder et stearinlys og flint. Påfør et andet element til det første. Vi leder til højre. Vi taler med ulven. Vi forsøger at bevæge sig fremad. Træer er ikke tilladt. Klik på ulven. Han tilbyder at udveksle deres skind til ulven. Således vil vi være i stand til at komme til en bestemt "live" kilde.

Vi har brug for et spejl. Se dig omkring. Vi henter en lille sten fra vejen. Gå tilbage til den ødelagte hytten. Kast i en lille sten godt. Gik ned. Alesha siger, at uden lyset dernede ikke kan.

Under anvendelse af et tændt stearinlys til den udragende bjælke. Vi får dernede. Vi kommer til bunden af brønden. Hæv skjoldet. Gå tilbage ovenpå. Følg ulven. Vi anvender skjoldet til ham. Må ikke gå. Ren skjold med sand. Vi giver ham ulven igen.

Yderligere udvikling

Det tiende del af historien om Alyosha Popovich og "live" kilde. Pick up en glasflaske. Udfylde det fra kilden. Vi undersøger tre blomster. Vand dem med vand. søger vi således "live" vand.

Tag brosten. Vi hopper til dammen. Vi taler med lederen. Vi passerer ind i teltet. Vi taler med Dobrynia. Anvend "live" vand til Ile Muromtsu.

Del 11 kaldes "Mellem Himmel og Helvede." Den deltager Ilya Muromets. Vi undersøger de vingede sandaler. Vi taler med personen i den samovar. Klik på træet med appelsiner. Sætte en håndfuld frugt. Saml de resterende orange. Vi banke på træet. Vi udvælger keglen.

Flyt til et andet sted. Vi taler med engle. Vi går til havepavillon. Vi tager væk samovar. Put en bunke af appelsiner på en bakke. Angel kommer.

Tolvte af eventyr af Ili Muromtsa og Dobrynya Nikitich i Kiev. Shamahanskaya dronning driver en samtale. Som et resultat, vi får på gaden. Du er nødt til at spørge folk, hvad der var sket med prinsen af Kiev. Vi taler med vagterne.

Vi undersøger de to tønder. Vi finder den del af noten. Vi taler med ekspedienten, der sælger kvass. Og spørg dig selv krus.

Fortsæt til næste kapitel af spillet "Tre helte og Shamahanskaya dronning." Passage (del 13) fortsætter rejser Ilia Muromtsa til Albion.

Afhente en kugle af rød garn. Vi taler med vagten stod ved indgangen til pubben. Vi bruger dør. Fra vinduet kigger prins. Vi forsøger at gå indenfor. Vagten vil ikke lade mig.

Vi går ind i gyden, som er placeret ved krydset af pub og andre bygninger. Vi kommer til paladset Arthur området. Vi går inde i slottet. Vi taler med Arthur. Han bad om at demonstrere en færdighed, som ingen af ridderne. Opdeling en tom flaske på hovedet. Vi gør det trick med en mand stående på altanen.

Vi forlader slottet. Manden vendte tilbage til altan. Vi går til slottet og tale med ham. Han giver en guldmønt. Vi forlader slottet. Vi nærmer os den handlende sild sælger. Vi giver en guldmønt. Sild får til gengæld. Vi spiser det. tørst vises.

Gå til Arthur. Tag en mønt fra en person på balkonen. Vi undersøger de to tønder. Tryk på retten til at være i stand til at drikke noget vand. Vi får titlen fra Arthurs ædle ridder.

Vi følger til pubben. Vi går indenfor. Vi taler med prinsen. Gå til bartenderen. Vi finder ud af størrelsen af Prins gæld. Igen, vi taler med lederen af Kiev.

Vi vender os til den fjortende del, der fortæller om de udnytter af Dobrynya Nikitich på Den Kinesiske Mur i Kina. Vi taler med vagten. Han bevogter passet på Den Kinesiske Mur i Kina. For at komme ind, er du nødt til at komponere et digt. Vi taler med kineserne, som sidder under en paraply. Han indvilliger i at komponere digte. Til gengæld for betalingsanmodninger - 100 guld.

Gå til højre. Vi undersøger den nederste del af væggen. Vi finder iøjnefaldende mursten. Klik på den. Vi finder et skjulested, fyldt med guld. Gå tilbage til afsenderen af digte. Vi giver ham 100 guld. Digteren skriver et digt. Sætter den færdige version af jorden. Tag digtet. Vis mesterværk vagt. Han nægter at acceptere digtet. Vi taler med forfatteren igen. Tag endnu digt. Vi viser det til vagten. Igen nægtede. Gå til forfatteren. Vi taler om hans utilfredshed. Forfatteren anfører, at han har brug for inspiration. For eksempel, de dansende pige.

Gå til væggen. Vi passerer til højre, passerer to mus huller. Vi alenushka se reporter på afsatsen. Vi taler til pigen. Hun nægter at modtage hjælp. Gå lige til enden. Vi vender tilbage igen til Alyonushka. Vi tilbyder hjælp igen. Gå tilbage. Den stakkels pige indrømmer, at uden tjenesten kan hun ikke gøre. Alenushka, skal du lukke øjnene, og derefter hoppe ned. Vi får en dispensation.

Kom til musehul til højre. Venter på musen, vises der. Fang det. Påfør på afsatsen. Dette vil tillade at skræmme Alenka.

Vi taler til pigen. danse venligst for digteren. Gå til døren på væggen. Vi taler med forfatteren. Alenushka bede om at danse. Hun vil have os til enhver melodi spilles nok. Undersøg varen på den rødhårede bedstemor. Klik på balalajka. Spørg ejeren til at sælge instrumentet. Gå tilbage til væggen. Vi undersøger den nederste del af hullet i den anden mus. Vi finder iøjnefaldende mursten og skjule sted nedenunder.

Gå tilbage til salesgirl. Klik på balalajka. Anvend på saleswoman 100 guld. Vi giver vagten en balalajka. Writer sætter et blad på jorden. Hæv digtet. Vi giver det til vagten.

Vi passerer ind i væggen. Vi taler med bødlen. Vi går til torvet. Vi ser fire butikker: en notar, sælgers af tøj, kunstner, handelsskibe muslinger. Vi undersøger dem.

Vi går til en notar. Vi beder om kriminalitet, som kan straffes med døden. Han beder om betaling i ti Yen. Vi nærmer sælger skaldyr. Hæv tabt pung til jorden. Tag salt krukke butik. Undersøg kedlen. Vi går til en notar. Påfør pung til ham. Vi lærer, at det vigtigste kriminalitet - iført lilla tøj.

Gå fremad. Vi kommer op til tælleren med tøjet. Klik på den hvide T-shirt. Anvend på sælgers pung. Vi får en T-shirt. Vi taler med kunstneren. Som for portrættet af kejseren. Hhudozhnik delte opskrift maling lilla. Vi går til forhandleren muslinger og tale med ham. Anvend på det en pung. Idet skallen fra tælleren. Kaste det i kogende vand. Tilsæt lidt salt vand. Vi får lilla. Påfør en hvid T-shirt til kedlen. Vi lægger på en lilla beklædningsgenstand. Vi taler med kejseren. Anvend på det et digt. Igen, vi taler til kejseren. Gå til højre.

Vi tager til templet of the Dragon. Dette er navnet på det femtende. Vi undersøger pladen. Bruge strækker sig indad. minispil begynder kaldet "Saml tre." Sejrede i det.

Vi tager til templet. Vi taler til kineserne. Vi taler med ekspedienten. Anvend på den nyeste pung med japanske penge. Tager røgelsespinde - sandeltræ. Vi tager til templet. Påfør på alteret af sandeltræ. Sæt den til placeringen af de blå dyrebare æg. At tage guldet bakke fra alteret. Vi undersøger et stykke silkestof bag en kiste. Det kan også tage væk. Undersøg ovnen.

Vi går ud på gaden. Til venstre for den person at se bronze trommer. Vi bruger en. Vi indsamler jordbær. Vi taler med ekspedienten. Vi ser nøje på halvdelen af de nesting dukker. Anvend på den pung saleswoman. Lige fra indgangen til se springvandet. Skrive i en del af matryoshka vand. Vi taler med ekspedienten.

Gå til kineserne. Venligst mel fyre denne mand. Vi løfter ham op fra gulvet. I opgørelsen bland mel og vand. Giv dejen et saleswoman og en bronze tromle, i stedet for en kagerulle. Tager kagen.

Vi tager til templet. Kombiner kage og gyldne bakke. Sætte den resulterende objekt i ovnen. Tag et stykke silke. Med det, fjerne skuffen med den varme ovn. Sæt på alteret. Vi taler med Dragen. Tag Eye of alteret. Vi taler med din ven. Forlader huset Elisas.

Gå til det sidste, de sekstende, den del, hvor Dobrynya Nikitich og Ilya Muromets er i paladset. Omkring mørket. Kun øjne synlige Muromtsa. Gå til højre. Ilya rammer loftet. I bunden af brønden der. Flytning til ham. Små skridt er på bunden. Klik på det sted, hvor tronen stod før. Vi forlader paladset. Påfør Eye of the Dragon til dronningen. Finaler.

Så vi kiggede på en komplet gennemgang af spillet "Tre helte og Shamahanskaya dronning."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.