Hjem og familieTilbehør

Nogle anbefalinger om, hvordan man renser ud brændt marmelade

På trods af at der i øjeblikket ikke er mangel på mad i vores land, og sådanne delikatesser som f.eks. Syltetøj og syltetøj, er i stor variation på hylderne i dagligvarebutikker og supermarkeder, er mange stadig involveret i deres forberedelse derhjemme. Og det er let forklaret: "Det har sin egen."

Mange husmødre vil ofte gerne glæde deres familie og venner med lækker jordbær, hindbær, kirsebær, abrikosjuice, som de gør med stor fornøjelse. Men det er uheld: ofte gør flere ting på samme tid, de glemmer det faktum, at de koger på komfuret, hvilket så alvorligt skader udseendet af opvasken. Ikke alle husmødre ved, hvordan man renser den brændte marmelade. Følgende anbefalinger hjælper med at løse dette problem. Men før du finder ud af, hvordan man skal skrælle den brændte marmelade, lad os definere, hvilke potter der er mest egnede til at forberede ovennævnte godbidder.

Siden sovjetiske tider har næsten alle familier været ved at forberede mad i kogegrej i aluminium. Samtidig gør eksperter i madlavning opmærksom på, at det ikke anbefales at bruge en sådan gryde til madlavning af sure fødevarer, da dette kan medføre sundhedsskader.

Derudover skal du være forsigtig, når du rengør aluminiumsredskaber , da partikler af aluminium nemt kan komme i komposit eller borsch.

I betragtning af spørgsmålet om, hvordan man renser den brændte marmelade, lad os røre ved fordele og ulemper ved emaljebeholdere. Selvfølgelig har de et langt liv, men syltetøj koger i dem utroligt lang, og de er mest tilbøjelige til at brænde.

En gryde eller kedel fremstillet af støbejern er det bedste køkkenredskab til madlavning pilaf, og hvis du ikke er bekymret for det mærkbare forbrug af elektricitet, så for marmelade. Det er imidlertid meget vigtigt at huske en regel: delikatessen umiddelbart efter madlavning skal rulles i glasbeholdere

Keramiske bordservice er let rengjort af kulstof og skala, men det betragtes som en dyr repræsentant for køkkenredskaber.

Så lad os flytte til en praktisk overvejelse om spørgsmålet om, hvordan man renser den brændte marmelade på opvasken.

Det skal bemærkes, at emaljen ikke kan påvirkes af aggressive stoffer. Hvis marmeladen brændes i en emaljepande, er det bedre at koge det i en opløsning af salt og sodavand, lad det stå over natten, og tør derefter op med en regelmæssig svamp. Brug ikke koldt vand straks efter forberedelse af en behandling - temperaturdråber kan beskadige redskaber fremstillet af ovenstående materiale. Overfør syltetøj til en anden beholder, vent til panden køler af og hæld vand derefter.

Hvis marmeladen brændes i en aluminiumspande, skal den straks placeres under en strøm af koldt vand, og tilsæt derefter en sodavand med en liter vand til to spiseskefulde sodavand. Under ingen omstændigheder kan alkaliske vaskemidler bruges til at vaske skåle fra aluminium.

Retterne lavet af rustfrit stål rengøres optimalt med almindeligt mad salt, mens proportionerne skal være følgende: mindre vand og mere salt. Derefter koges ovennævnte sammensætning og forlades i flere timer - det forbliver at arbejde hårdt med en vaskeklud.

Teflonoverflader anbefales ikke at rengøres med metalbørste, mens der anvendes opløsninger uden alkali - de vil eliminere kulstofaflejringer. Derefter vaskes opvasken i koldt vand.

Og selvfølgelig kan du bruge den gamle dokumenterede metode: Gå til butikken og køb fonde, der er specielt designet til at fjerne kulstof fra opvasken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.