Kunst og underholdningKunst

Spirende kunstnere hvordan man tegner efteråret skoven

Naturen i efteråret er fuld af så mange farver, der bare ønskede at hente en blyant eller en pensel, og for at fange denne mangfoldighed på et ark papir. Hvad vi kan gøre for dem, der ikke ved, hvordan man gør det? Bare rolig. I dag vil vi lære dig at tegne efteråret skoven.

Det er simpelt

Enhver, selv de, der aldrig har holdt i hænderne på en pensel eller blyant, med henblik herpå, i hvert fald op til opgaven. Og hvis du følger vores råd om hvordan man tegner efteråret skoven, vil det være ganske let. Så først skal du tage buret rent, blyant, maling og pensel. Fagfolk er mere staffeli. Vi har simpelthen noget faste plader under papiret og begynde at skabe skønhed.

Sådan at tegne et træ blyant etaper

Maling til at male lidt lettere. Dette billede kunne formidle alle spillet af farve, stemningen af kunstneren, selv om han først samlet op i hånden. Og som en blyant for at vise tilstanden af naturen, stemningen? Vores tips vil gøre det nemt.

Ikke at trykke hårdt på blyanten til at sætte horisonten. Hvis vores fantasi til at forestille sig fremtiden ser stien, er det også nødvendigt at vise.

Kom til billedet af træerne. Den første tegne dem, der er tættere på, så dem, der er længere væk. Meget svag streger viser kun toppen af det fjerneste. Vi leder konturerne af store og små tønder.

Og alle vil vise sig

Under træerne tynde streger tegne en græs.

Yderligere er det nødvendigt at genoprette konturerne af trækronerne. Billedet var mere præcis, du har brug for at tilføje skygger. Det er ikke nødvendigt pririsovyvat hver gren. Nogle steder, blot skaber en slags skygge, som kan delvis skygge. I den proces er det vigtigt at sørge for, at skyggen lå i samme retning.

At betegne himlen, gør blyant skygger. Det gøres bedst med et stykke papir, ikke en finger.

Sådan at tegne en skov i akvarel

Det første skridt vil være en skitse. Blyant udlede lyse konturer. Ved at trykke det, kan vi skabe en skygge.

Skitse himlen. Fortynd cobalt farve og ultramarin og påføres på det ønskede sted på arket. At angive den nedre del af skyerne, forårsager Fortyndet zhzhonuyu umbra med tilsætning af en lille mængde af carmin.

Hvordan til at tegne en efterår skov, så det var meget udtryksfuld? Opmærksomhed på forgrunden af billedet. Rykvise bevægelser tegne græsset. For at bruge den zhzhonuyu umbra med okker, hvilket bidrager til dette den orange maling.

Næste lodtrækning blade. Farve Vælg såsom fortæller os vores fantasi. Det vigtigste er ikke at bruge en enkelt farve, som vi trækker efteråret skoven. At formidle den sande stemningen i billedet, skal du bruge en blanding af farver. Rykvise bevægelser, der simulerer bevægelsen af bladene, der svajer i en stærk vind.

bedre til også bruge malinger et komplekst billede for græsset. Højttalere og tilføje til det. I den proces, glem ikke skyggen af træerne.

Og endelig,

Foreslået nødvendigvis hurtig rådgivning til alle udfordrere, hvordan man tegner efteråret skoven. Selv unge kunstnere vil mestre den kreative proces.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.