HjemlighedHavearbejde

Rudbeckia: pleje og boarding. Solar blomst i din have

Rudbeckia, pleje og plantning af som vil blive drøftet i denne artikel er utroligt uhøjtidelig og lyse blomster. Denne plante danner i haven af en hel hav af gule og orange guld kugler og billigt forvandle din kræfter indmarken ukendelighed. Det er godt og Rudbeckia - plantning og pleje er nemt. En luksuriøs udseende og originalt.

Rudbeckia: pleje og plantning af småplanter

Typisk er disse blomster vokset fra frøplanter. En genial Rudbeckia staude (plantning og pasning af det lidt hårdere end normalt) bedst formeres ved frø. Til disse blomster med en mørk kerne af konveks optrådt på dit website, skal du blot spreder det plantemateriale i haven, og så lidt til at presse frøene ned i jorden og vandes regelmæssigt. Når du køber frøplanter opmærksomme på tilstanden af planterne - de skal være stærk og robust. Selv høje spirer bør plantes tæt nok. Tynde og ekstremt aflange skud med en overflod af blade (mere end tre par) bør ikke købe. Du må heller ikke tage de gulnede planter.

Disse blomster ligner små børn af solen. Så hvis du vil have på dit websted optrådte frodig Rudbeckia, pleje og plantning bør tage hensyn til indkvartering på solsiden. Det sted, hvor de planter vil vokse, skal udsættes for direkte sollys i mindst seks timer om dagen. Foretrækker frugtbar jord, god vandtæt. Og kimplanter og frø bør falde til jorden i det tidlige forår måneder, når sneen er smeltet, og det varme vejr.

Løsne jorden, fjerne eventuelle sten, ukrudt, gamle del af den tørrede plante. Pipette godt overrotten jord kompost, grave og plan overflade portion. Frøplanter, der ligger i containere, du har brug for vand, før du fjerner fra dem. Træk de små planter omhyggeligt, forsøger ikke at beskadige deres rødder. Plantet i en afstand på to fod fra hinanden, lidt stampning jorden. Rudbeckia efterfulgt af hæld en lille mængde vand. Det er ønskeligt at binde planterne til indsatser eller trække tov i nærheden af dem for støtte.

Rudbeckia: pleje og plantning, vanding og beskæring

Hvis det område, hvor du bor, mindst én gang i to uger falder nedbør, så er denne blomst vil have nok fugt. Ud over vand er ikke nødvendig, kan det være nødvendigt, hvis tørken er etableret. Efter kraftig regn i de frodige løv Rudbeckia gå til en masse fugt - er det nødvendigt at ryste, eller høj stængel kan bryde i under vægten af vand.

Feed planterne før blomstring lille dosis af kompleks gødning. Den er indført i jorden rundt om blomsten, omhyggeligt fordelt i jorden. Visne blomsterstande skæres for hurtigt dannet nye knopper. Så vil anlægget fortsat blomstre voldsomt indtil efteråret.

Før vinteren skal skæres skyder på femten centimeter over jorden. Plant zamulchirovat kompost. Hvis du ønsker at udbrede vegetativt Rudbeckia, er det nødvendigt at grave og opdele rhizomet i to eller fire dele.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.