SundhedSygdomme og betingelser

Tør i halsen: årsager

Hvis der er tørhed i halsen, kan årsagerne være forskellige, i særdeleshed, er en nasal sygdom. Meget ofte det forekommer i varmt solrigt vejr, hvis du bor i luften i lang tid. Resultatet er en tør næseslimhinde og det bliver mere modtagelige for alle former for infektionssygdomme.

Tør hals kan forårsage smerte, når synke en øm eller sviende. Især forstærke disse symptomer, hvis øget stemme kapacitet. Når en person sover, og der er tørhed i halsen, hvis årsager ligger i munden vejrtrækning, snorken ofte rullende i. Der er således en irritation i halsen, og sandsynligheden for inflammation forøges.

Hvis nasal vejrtrækning er vanskelig, en person forsøger at trække vejret gennem munden. Når dette sker rensning og befugtning, og vejen for gennembrydningsmarkeringerne infektioner åbnet. Deformation nasal vejrtrækning komplicerer også processen og også forekomme som et resultat af tørring af halsen.

Når du bruger en meget lille mængde væske også opstår tørhed i halsen, årsagerne til en sådan tilstand ikke skal søges. Denne dehydrering, som i øvrigt meget sikkert.

Med hyppige forekomst af pharynx mukøse tørhed og mulig kontakt infektion kan udvikle inflammatorisk proces i form af pharyngitis. Faren ved denne sygdom ligger på lur for efterår-vinter periode, da midt i akutte luftvejssygdomme.

At undgå udvikling af sådanne symptomer som tørhed i halsen, bør grundene forhindres på forhånd, eller ved fremskreden behandling er vanskelig. Der er forskellige måder, der bruges til at fugte slimhinderne som muligt, og at advare den mod udtørring. Det vigtigste - det er den hyppige brug af væsker i løbet af dagen, om natten og tager en varm drik. Også, begrave næsen i et par dråber saltvand er meget nyttigt i fugtgivende slimhinden i svælget. Nyttige egenskaber af vegetabilsk olie også i et stykke tid kan beskytte nasalpassagerne tørrer ud.

Den mest almindelige årsag, der forårsager tørhed i halsen om morgenen - en beslutning, aftenen før en usikker doser af alkohol. Men i dette tilfælde, give råd også. Alle i denne respektere deres individuelle metode til "behandling".

Hoste meget stærk indflydelse på halsen, som straks bliver betændt, hvilket fører til smerte. Som et resultat, en person oplever noget ubehag som den mest afgørende øjeblik kan komme en stærk hoste. På dette tidspunkt, er der en stærk spænding af bughulen, med det resultat, at der er yderligere smerte i dette område. Tør i halsen og hoste, der finder sted på samme tid, kan kroppen forårsage meget alvorlige skader.

En anden årsag til hoste - tilstedeværelsen af bakterie- eller virusinfektioner. I alvorlige form, er det konstateret, som et resultat af hypotermi og luftvejssygdomme. Udskillelse af slim fra luftvejene sker via hoste. Det er også i færd med at spise det små partikler kan komme ind i strubehovedet. Takket være expectorate ryddet luftvejene fra at få uønskede partikler. Men nogle gange en hoste kan forekomme spontant, for ingen indlysende grunde til. I dette tilfælde er du nødt til at tage en varm drik eller sluge noget lys fra de fødevarer, for at mindske angreb og lindre halsen.

Mange forstyrret søvn på grund af hyppige anfald af svær hoste. Meget nyttig te med citron. Hans behov for at drikke så ofte som muligt i løbet af dagen. En te med honning, drukket om natten, og på samme tid har en terapeutisk effekt, og fungerer som et beroligende middel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.