HjemlighedKonstruktion

Forbered kaner om sommeren: opvarmning altan

Når vinteren kommer underlegenhed bevidsthed om loggiaer og altaner. Men slæden er forberedt, som du kender, om sommeren. Så er det tid til at forbedre dette rum. Udbredelsen af kolde vinde, regn og sne forhindrer glaserede loggiaer. Warming altaner også direkte påvirker behagelig temperatur i lejligheden. Hvor skal begynde opvarmning balkonen, hvilke materialer der skal bruges? Lad os se det i øjnene.

glaseret balkon

Naturligvis betyder installationen af et træ eller plastik ramme omkring omkredsen ikke betyde opvarmning af altanen i den fulde betydning af ordet. Ruder - det er bare den indledende fase, men grundlæggende.

Der er flere måder at gøre dette. Når du vælger vindue design skal gå ud fra, hvordan varm du ønsker at lave en "udsigtsplatform" af hans lejlighed.

Den bedste løsning, den tilsvarende termisk og akustisk isolering, er plastik rammer. Men en høj tæthed af systemet ofte forårsager kondensatet ophobning, der fører til dannelsen af skimmel og meldug. Så bør være opmærksomme på vinduer med naturlig ventilation.

Trærammer er stadig i efterspørgslen på grund af dets tilgængelighed. De er i mange henseender ringere plast konkurrent med hensyn til isolering og æstetiske krav. Den største ulempe - behovet for periodisk farvning. Som regel den åbne del af vindueskonstruktionen udsat for det ydre miljø, er den beskyttende belægning venstre ubehandlet, hvilket fører til revner og dermed til trykaflastning.

Der er en måde at rammeløse ruder. Sådanne designs er sjældent brugt af den private forbruger. På trods af den praktiske, skønhed, og brugervenlighed, forhindrer deres brede fordeling høje omkostninger.

milepæle

Helårsaltaner åbne del, fortsætte til isolering af vægge og gulv. Selvfølgelig, nu du har allerede besluttet om valg af materiale, der kræves. Opvarmning af altanen startende fra væggene. Desuden er det kun tre har brug for at isolere den eksterne fly: partition mellem balkonen og rummet ikke absorberer, og udsender varm luft. Dens design bør kun være en dekorativ funktion.

Lavet af træbjælker eller metalprofiler bygger kasse på væggene. Mellem strukturen og overfladen af væggene forlader et lille rum, der løber en vandtæt film , der vil beskytte isoleringen mod fugt akkumulering. Laid toppen af isolerede materiale, hvorefter en anden bygger ramme, hvorpå der er monteret en træpaneler eller sidespor.

Arbejde med gulvet udføres på samme måde. Først linje betonpladen imprægnering film. I øvrigt, mange foretrækker penofol folie. Derefter lagt træstrøer med et mellemprodukt afstand på 50 cm. Fylder rummet mellem de isolerende celler, der anvendes som mineralsk eller basalt uld, skum eller penoplex. de sidste to materialer har den samme kemiske sammensætning. Men opvarmning balkon Penoplex betragtes som den bedste løsning. Det faktum, at dens særlig teknologi giver det stabile varmetekniske parametre, der gør materialet mest egnet til isolering af altaner og loggiaer.

Efter lægning af varmeisolerende materiale er udformet en hovedramme til fastgørelse af en gulvbelægning. Især krydsfiner.

Warming af altanen - det er ikke kun beskyttelse af vægge og gulv. Bør ikke efterlades ubeskyttet del af loftet, ellers den varme luft vil gå til naboerne.

Loftet er isoleret i den samme sekvens. Det eneste problem her er besværet med arbejdet.

Startende med metal suspensioner, hvilket yderligere profiler er fastgjort, vil de blive den vigtigste låsen af det første lag i form af en imprægnering film. For at slippe af sådanne problemer, som ophobning af kondens, skal du bruge det bedste folie styrofoam. Dens varmereflekterende evne vil forhindre bundfældning af damp og kondensat på loftet.

Sidste isolerende lag er placeret efter isoleringselementerne vægge. Og, selvfølgelig, paneler fra den endelige materiale har en overvejende dekorativ funktion, skal udføres på samme tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.