HjemlighedKonstruktion

Shtroblenie overflader for ledningsføring: standarder og værktøjer

Enhver rum, uanset dens formål kræver regelmæssig vedligeholdelse. Lægning elektroprvodki er et meget vigtigt skridt i opbygningen og reparationsarbejde, så før du begynder shtroblenie overflader skal blive enige om en række vigtige spørgsmål med familiemedlemmer, designeren, at specificere de etablerede normer og evnen til at gennemføre de ønskede krav i praksis.

standarder

Placering lamper, lysekroner, stikkontakter, skal afbrydere aftales på forhånd med de mennesker, der gør udformningen af rummet og deltager i deres daglige brug. Hertil kommer, kunderne skal have en arbejdstilladelse, som er udstedt af de relevante myndigheder, som byggeriet dokumenter indeholder bestemmelser, som ikke kan brydes under anlægsarbejdet i forbindelse med de shtroblenie vægge.

Hvordan til at holde ledninger i huset, hvis dens betonvægge? Monolitiske konstruktion teknologi og muring, hvor tykkelsen overstiger 30 cm, tillader shtroblenie. Huset Panelet er forbudt at udføre et sådant arbejde. Men brugerne har mulighed for at erstatte de elektriske ledninger af Stroebe fås i paneler eller plastkasser.

boremaskine

Shtroblenie overflader kan udføres forskellige byggeri værktøjer. Når man arbejder med mursten og beton fagfolk anvender hulning vægge, men før du går i gang, gør markup.

Mærkning ruten ledninger udføres efter fuld godkendelse af placeringen af enheder. Shtroblenie under ledningsføringen sker ved bore huller, hvilket trin er højst 2 cm, og deres forbindelse ved at skifte perforeringsindretningen i "hammer" mode. Ledeplader fjernes i en vinkel på 90 ° i forhold til aksen af hullerne opnåede.

Specialister før strækning kabel, installere afbrydere, bokse til stikkontakter. Dette efterfølges af slutfase skære riller.

bulgarsk

Hvordan til at holde ledninger i huset, medmindre konstruktion værktøjer kun bulgarsk? Du er nødt til at tage sig af tilstedeværelsen af diamant klinge. Sideløbende vender bygning værktøj, når de anvendes korrekt, hvilket kan proshtrobit spor til ledninger. Men ingen punch i dette tilfælde virker det ikke.

Før du går i gang, skal du gips overflade. Shtroblenie overflader forekommer på de tidligere markerede numre. Grinder furer skæres og perforere en "hammer" mode fjernet vægdel placeret derimellem. Ved hjælp af denne metode, kan du få en jævn, høj kvalitet kant.

Wall Chaser

Shtroblenie overflader af dette værktøj er den bedste metode til at få gode resultater på kort tid uden støv. Det høje skæreriller kan reducere omkostningerne af det ekstra arbejde.

Sammenlignet med hammeren og kværn fysisk anstrengelse minimal, når der anvendes væg chaser. Dette værktøj er i tandem med industristøvsuger gør det muligt at udføre en kvalitet shtroblenie. Prisen på tjenester (som normalt er $ 1 pr meter Realiseret Stroebe) ophører med at renter kunder efter de lærer, at alt det arbejde vil blive udført fri for støv og snavs. Professionelt værktøj med et par diamant klinger, takket være dette, kan du straks skære de to linjer. Bredde og dybde udviste uafhængigt afhængigt af de krævede og tilladte standarder, parametre.

Professionelt udstyr af denne art bør anvendes af kvalificeret personale. På dette afhænger af kvaliteten af arbejdet og sikkerheden på deres præstationer.

Den sidste etape

Når processen er færdig shtrobleniya og ledninger lagt, det sidste trin sker ledninger udskiftes. Stroebe gips - ikke mindre vigtig etape. Fagfolk kender snørklede af denne fase, men ikke alle er i god tro til ham. Hvis kunden styrer hele processen, bør det være særlig opmærksom på den måde, hvorpå et lag gips påføres. Kompetente fagfolk påføres i tynde lag og det giver helt tørt, inden det næste lag påføres. Dette sker så længe materialet tykkelse ikke er lig med det overfladeniveau.

Den første tegn på, at en komplet krav tørring lag ikke overholdes, overfladeruheden er skærerillerne. Farve tør kit bør være den samme nuance af muren. Når du indsætter væggene af tapet vil ikke være synlige steder, hvor der tidligere Stroebe. Hvis væggene er pudsede og Stroebe farve vil være anderledes, gennem tynd tapet vil det være mærkbar.

Kun resultatet afhænger af oplevelsen af en specialist. Shtroblenie overflader - dette er en meget tidskrævende og ansvarlig proces, kvalitet kun kan udføre professionel. I sager af rewiring bør det ikke blive tolereret fejl, eller de kan føre til katastrofale konsekvenser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.